Haydi Yine Yeniden...

ay canım benim baya yorulmuşsun zaten aksilik olur hep
bende bir keresinde yemekli misafirim gelecek ama bir de özel misafirler kışın dı tam saat 5 te akşam elektrikler kesildi çok komik ama romantik bir yemek olmuştu

Ahahhahah ay çok güldüm şansa bak

Oyy kankim maşallah sana iyi yorulmusssun. Cokonata bayılırım üni deyken fix yediğim çikolata idi

Oy oy oy harbi yorucu bi gun olmus.aksama enerjin kalmadi canim ya.simdiden dinlen dedigin gibi.yarin da hic bi is yapma.
Bi de su alisveris islerini esinle hallet bence.cocukla zor olmuyor mu kuzum

Oyy kankim maşallah sana iyi yorulmusssun. Cokonata bayılırım üni deyken fix yediğim çikolata idi

Sorma kankim ama sırtım kopuyo şu an. Çokonata eşim de bayılır ben fazla sevmem aslında. Biz eşimle aynı işyerinde çalıştık. Orada ilk gördük birbirimizi. Öyle tanıştık. Sevgilimin olmadığını öğrenince küçük jestler yapmaya başlamıştı. Sabahları bir gelirdim masamda çokonat, browni falan olurdu :) browniye bayılırım. Tabi o zamanlar taş çatlasın 55 kiloydum :) ah ah kalbimi bile yiyeceklerle çaldı

Oy oy oy harbi yorucu bi gun olmus.aksama enerjin kalmadi canim ya.simdiden dinlen dedigin gibi.yarin da hic bi is yapma.
Bi de su alisveris islerini esinle hallet bence.cocukla zor olmuyor mu kuzum

Kuzum aslında alışverişi hep eşim yapar. Dedim bu sefer ben gideyim hem yürüyüş olur. Yoksa tabiki zor oluyo hem de çok. Bikaç şey alıcam dedim elim kolum dolu geldim. Neyse aslında misafiri perşembe günü gelecek sanıyordum meğerse bu akşammış. Eksiklerim de vardı tabi. O yüzden mecbur kaldım. Ama bir daha böyle bir şeye kalkışmam hem çocuk hem alışveriş hem misafir asla bir de dün yığınla ütü yaptım akşam zaten sırtım ağrıyodu bugün de böyle oldu işte.

Kızlar dün m beden tunık aldım sanırım çok bol oldu bakınız foto
Eki Görüntüle 1817570

Yerim kız seni ben maşallah sana tü tü 41 kere kim der iki çocuk annesi :) bence çok bol değil tam iyi. Small üzerine yapışır. Parmakların da uzun uzun boy da var maşallah :) ama sende de basen ve bacak var değil mi benim gibi :) anam senin üstün hiç yok yaa nasıl eriticem ben bu sırtımla kollarımı.. İşin kötüsü kollarım biraz da kas olmuş. Önceden ince görünüyo diye sevmezdim şimdi de baya yapılı kaslı gibi kollarım var.

Kızlar dün m beden tunık aldım sanırım çok bol oldu bakınız foto
Eki Görüntüle 1817570

bence de gayet iyi duruyor ön profilden eğer arkadan seni rahatsız eden bir bolluk yoksa hoş duruyorsun maşallah canım
ne güzel üst bölgen . benimki gögüsler ve kollar kalın yanı

Canim basenli degilimdir aslında. Hatta benim kalça biraz diktir geriye doğru. Ama var olan bir kemik yapım var. Ellerim parmaklarim inceciktir ama ayak bileklerim kalindir meselâ. Kilom çok kalmadi ama göbek arti kalçada diyebilirim

bence de gayet iyi duruyor ön profilden eğer arkadan seni rahatsız eden bir bolluk yoksa hoş duruyorsun maşallah canım
ne güzel üst bölgen . benimki gögüsler ve kollar kalın yanı
Gider canım inş hiç dert değil tomurcugun nasıl gitmiş seninde gider kuzum

Ne güzel jestler olmuş kuzum eşinde işi biliyormuş kızı tavlayana kadar. Mutluluk hormonunu ucuracak şeyler yedirmis
Herzamanin güzelliği ayrı ya iyiki var dediğim an daha çoktur çok şükür

angelina35 ve kızlar
sabah +öğle
1 yumurtalı melemen
1 dilim börek
yarım kk peynir
2 zeytin
4-5 ceviz bala batırıp yedim :)

öğleden sonra 15:00
1 avuç çekirdek bir kaç fıstık çiğ fındık

akşam 19:20
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
salata

yine erkenden sonlandırmışsın yemeyi :))
meyve tatlıları helede kabak tatlısı bana çok masum geliyor hiç cıss değil bence menüde güzel dozunda sporda var çok güzel afiyet olsun gülüm

akşamı saat 9 da yiyeceğin için bu kadar az sanırım 1 köfte daha ekle bari bana az gibi geldi

afiyet şifa olsun gülüm
şu mübarek keşkeği sevemedim gitti senin yediğin neliydi etli mi tavuklu mu

erkenden yat dinlen daha bişey yapma gülüm poşetlerle dolu bebek arabası alışveriş tek başına yorgunluk sebebi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…