- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.941
Yok kuzum ya nedenimi yazdım maalesef sabahları kahvaltıya yetisemiyorumkahvaltı bana göre diyette kisilmamasi gereken öğün.
ay canım benim baya yorulmuşsun zaten aksilik olur hep
bende bir keresinde yemekli misafirim gelecek ama bir de özel misafirler kışın dı tam saat 5 te akşam elektrikler kesildi çok komik ama romantik bir yemek olmuştu
Oyy kankim maşallah sana iyi yorulmusssun. Cokonata bayılırım üni deyken fix yediğim çikolata idiKızlar bir yoruldum bir yoruldum geberiyorum adetabugün sanki hiç işim yokmuş gibi çocuğun oyuncaklarını kıyafetlerini seçtim kaldırdım düzenledim. Saolsun oğlum da ne zaman işim olsa asla rahat vermez hep huysuzlanır neyse zor bela evden çıktık alışverişe gittik. Market alışverişi kasap manav alışverişi bir dünya hem de.. Bebek arabasının her yerine poşet astım bebek arabası zatn çok büyük ve ağır onu mu iteyim çocuğu mu iteyim yoksa dünya kadar poşet onları mı idare edeyim bilemedim. Yamula yamula eve geldik çocuğu yedir uyut poşetleri yerleştir, yemekleri yap. Yemek yiyemedim tabi saat 5 oldu ara öğün de kafi gelmez diye yemek yedim. Neyse ancak oturdum kahve içicem bir çokonat yicem. Heee unutmadan sular yoktu bugün sinir küpü oldum bulaşık mak dolu idi ancak yıkandı çamaşırlarım da kaldı of of ne gün ama..
Oy oy oy harbi yorucu bi gun olmus.aksama enerjin kalmadi canim ya.simdiden dinlen dedigin gibi.yarin da hic bi is yapma.Kızlar bir yoruldum bir yoruldum geberiyorum adetabugün sanki hiç işim yokmuş gibi çocuğun oyuncaklarını kıyafetlerini seçtim kaldırdım düzenledim. Saolsun oğlum da ne zaman işim olsa asla rahat vermez hep huysuzlanır neyse zor bela evden çıktık alışverişe gittik. Market alışverişi kasap manav alışverişi bir dünya hem de.. Bebek arabasının her yerine poşet astım bebek arabası zatn çok büyük ve ağır onu mu iteyim çocuğu mu iteyim yoksa dünya kadar poşet onları mı idare edeyim bilemedim. Yamula yamula eve geldik çocuğu yedir uyut poşetleri yerleştir, yemekleri yap. Yemek yiyemedim tabi saat 5 oldu ara öğün de kafi gelmez diye yemek yedim. Neyse ancak oturdum kahve içicem bir çokonat yicem. Heee unutmadan sular yoktu bugün sinir küpü oldum bulaşık mak dolu idi ancak yıkandı çamaşırlarım da kaldı of of ne gün ama..
Oyy kankim maşallah sana iyi yorulmusssun. Cokonata bayılırım üni deyken fix yediğim çikolata idi
Oy oy oy harbi yorucu bi gun olmus.aksama enerjin kalmadi canim ya.simdiden dinlen dedigin gibi.yarin da hic bi is yapma.
Bi de su alisveris islerini esinle hallet bence.cocukla zor olmuyor mu kuzum
Canim basenli degilimdir aslında. Hatta benim kalça biraz diktir geriye doğru. Ama var olan bir kemik yapım var. Ellerim parmaklarim inceciktir ama ayak bileklerim kalindir meselâ. Kilom çok kalmadi ama göbek arti kalçada diyebilirimYerim kız seni ben maşallah sana tü tü 41 kere kim der iki çocuk annesi :) bence çok bol değil tam iyi. Small üzerine yapışır. Parmakların da uzun uzun boy da var maşallah :) ama sende de basen ve bacak var değil mi benim gibi :) anam senin üstün hiç yok yaa nasıl eriticem ben bu sırtımla kollarımı.. İşin kötüsü kollarım biraz da kas olmuş. Önceden ince görünüyo diye sevmezdim şimdi de baya yapılı kaslı gibi kollarım var.
Gider canım inş hiç dert değil tomurcugun nasıl gitmiş seninde gider kuzumbence de gayet iyi duruyor ön profilden eğer arkadan seni rahatsız eden bir bolluk yoksa hoş duruyorsun maşallah canım
ne güzel üst bölgen . benimki gögüsler ve kollar kalın yanı
Ne güzel jestler olmuş kuzum eşinde işi biliyormuş kızı tavlayana kadar. Mutluluk hormonunu ucuracak şeyler yedirmisSorma kankim ama sırtım kopuyo şu an. Çokonata eşim de bayılır ben fazla sevmem aslında. Biz eşimle aynı işyerinde çalıştık. Orada ilk gördük birbirimizi. Öyle tanıştık. Sevgilimin olmadığını öğrenince küçük jestler yapmaya başlamıştı. Sabahları bir gelirdim masamda çokonat, browni falan olurdu :) browniye bayılırım. Tabi o zamanlar taş çatlasın 55 kiloydum :) ah ah kalbimi bile yiyeceklerle çaldı
yine erkenden sonlandırmışsın yemeyi :))tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:15 Limonlu su
Kahvaltı (07:40)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
2 pişi,Türk kahvesi
Öğle (12:15)
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, semizotu kattım
Ara(16:15)
1 porsiyon kabak tatlısı, 2 ısırık kurabiye
Akşam (16:45)
4 lahana sarması, 1 kepçe tavuk suyu çorba,
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 lt su
1 saat yürüyüş, 15-20 dk arası sıkılaşma hareketleri olacak
akşamı saat 9 da yiyeceğin için bu kadar az sanırım 1 köfte daha ekle bari bana az gibi geldibende menümü vereyim arkadaşlartomurcukkk
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta + 1 tk labne ve yeşillik ekmek arası
ara 10:00
2 ceviz+ 9 gr bitter
öğle 13:00
1 kabak dolma kıymalı + 150 gr yoğurt + 1 kase mercimek çorba (börek vardı ama almadım)
ara 16:00
1 kase çilekli yoğurt
Akşam 21:00
2 elma dilim patates
2 köfte
ara
türk kahve
3 lt su
afiyet şifa olsun gülümBende menümü vereyim
D Deligonul783 ve @Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu, iki kuru kayısı
1 yumurta
Ara 9.30: 7 çilek
Ara 10.30: kahve ve 1 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 buçuk kepçe et yemeği
3 kaşık p pilavı
1 kase cacık
Aksam 16.00: 1 tabak keşkek yağsız
Sadece maruldan salata
ara: Türk Kahvesi
bitki çayı
3 litre su
erkenden yat dinlen daha bişey yapma gülüm poşetlerle dolu bebek arabası alışveriş tek başına yorgunluk sebebi zatenKızlar bir yoruldum bir yoruldum geberiyorum adetabugün sanki hiç işim yokmuş gibi çocuğun oyuncaklarını kıyafetlerini seçtim kaldırdım düzenledim. Saolsun oğlum da ne zaman işim olsa asla rahat vermez hep huysuzlanır neyse zor bela evden çıktık alışverişe gittik. Market alışverişi kasap manav alışverişi bir dünya hem de.. Bebek arabasının her yerine poşet astım bebek arabası zatn çok büyük ve ağır onu mu iteyim çocuğu mu iteyim yoksa dünya kadar poşet onları mı idare edeyim bilemedim. Yamula yamula eve geldik çocuğu yedir uyut poşetleri yerleştir, yemekleri yap. Yemek yiyemedim tabi saat 5 oldu ara öğün de kafi gelmez diye yemek yedim. Neyse ancak oturdum kahve içicem bir çokonat yicem. Heee unutmadan sular yoktu bugün sinir küpü oldum bulaşık mak dolu idi ancak yıkandı çamaşırlarım da kaldı of of ne gün ama..
güle güle giy bol olmuş üstüne oturmuyor rahat rahat dolanırsın ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?