Haydi Yine Yeniden...

Menumu yazayim namazi kilip hasta ziyaretine gidicem.donuste bakabilirim ancak
inciiitanesi
sabah 08.00
1 hasl yumurta
1 er domates salatalik
3 adt zeytin
2 adt etimek

ara 11.30
2 adt minicik acibadem kurabiyesi

oglen 14.00
1 adt yagsiz tost
5 adt yesil zeytin

ara 16.30
durum cigkoftenin 3 te 1 i

aksam 19.00
yarim tavuk but ile firinda patates yemegi
patatesi oldukca az aldim 3 elma dilim kadar
Ve 2 kase yogurt

su 2.5 litre.hava cok serinledi yuruyus yapamadim

duşakabin değişti her yer silikon koktu tüm evi estirdim kaç saat yinede yaktı gözümü boğazımı yarına kadar ellemeyecekmişiz duşakabine silikon kuruyacakmış sadece banyonun yerini temizledim yarında esgazdan bacaları kontrole gelecekler inşallah çabuk hallederler ne yapacaklarsa artık
yorgunum şimdiden uykum geliyor :)

çiğ köfte hesapta olmadan gelmiş galiba ekmeğini yemeyip çiğ köftesini yeseydin ya 3te biri ne gülümmmm
menü güzel afiyet bal olsun

Gayet sade bir menü canım afiyet olsun
Gayet dengeli ve abartisiz afiyet olsun canım

Oyy Allah yardimcin olsun canım evde tadilat işini bende sevmiyorum..beline dikkat et canım bu evrede

Kız 1 yumurta ile Kahvaltı mı olur hani peynir zeytin onun dışında sorun yok
Güzel çok güzel
Tam tomurcukkk menüsü olmuş

Kızlar bi yürümüşüm adımölçer 18.792 gösteriyor ölüyorum sanırım ayyyy çok yoruldum ne salakmışım yedim yedim bu kiloları aldım şimdi vercem diye canım çıkıyor
Canım zorlama kendini bu kadar ya çalışıyorsun okulda yoruluyorsun zaten. Hem kaç kilodan indin bu kiloya artık rahat rahat verme zamanı

Gayet doyurucu afiyet olsun canım

Valla canım benim gördüğüm göbekte pek kalmamış. Sadece biraz daha bel kıvrımı yaparsın o kadar. Göbek yok gibi çünkü.

Bu kosturmacada super menu cikarmissin canim.tebrikler

Menümü vereyim arkadaşlarım ve kankilerim:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:00)
2 yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, kahvaltı sos, 2 dilim tb

(17:00)
1 kepçe tarhana, yarım tabak yağsız spagetti, birkaç dilim karpuz

Ara (18:00)
Ş.siz nescafe, 1 çokonat

Akşam (20:00)
2-3 kaşık tavuklu mantar, 2-3 çiğ köfte yeşillikle, bol salata

Ara
Ş.siz çay

2,5 lt su
45 dk yürüyüş

Ne güzel jestler olmuş kuzum eşinde işi biliyormuş kızı tavlayana kadar. Mutluluk hormonunu ucuracak şeyler yedirmis
Herzamanin güzelliği ayrı ya iyiki var dediğim an daha çoktur çok şükür

Çok şükür canım aynen öyle.. Birbirine değer verip saygı duyuyorsan herşey güzel..

Gule gule kullanin canim.yorgunluk sonrasi dus bile alamamissin sansa bak

çiğ köfte hesapta olmadan gelmiş galiba ekmeğini yemeyip çiğ köftesini yeseydin ya 3te biri ne gülümmmm
menü güzel afiyet bal olsun
Aynen oyle oldu ekimim.nasil da tanimissin beni.patronun oglu zorla ismarladi kopardim bende goz karari 3 lokmada bitti zaten.
Aman nerden de yedim fena ishal yapti beni.misafirlikte lavaboya gitmek zorunda kaldim baharatli seyler hemen bozuyor beni

Saglam kahvaltiya bayiliyorum.bak o kadar kosturmada 17.00 ye kadar idare etmis seni.aksam da misafir yemegini gayet olculu yemissin canim.menu guzel geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…