Haydi Yine Yeniden...

Saglam kahvaltiya bayiliyorum.bak o kadar kosturmada 17.00 ye kadar idare etmis seni.aksam da misafir yemegini gayet olculu yemissin canim.menu guzel geldi bana

Canım aslında ancak o saatte yiyebildim fırsatım olmadı. Ama ara öğün yapmaya fırsatım olsaydı iki ara öğünle akşama kadar durabilirdim haklısın kahvaltı çok önemli.

Bende bikac tane cilek yedim simdi.icim ezildi sanki.aksam tavuklu patatesin yaninda pilav ve makarna vardi aslinda ama yemedim.
Afedersiniz ishal de olunca indi gobegim midem hepten.bende cilek yedim gec de olsa

Makarna erken olmuş canım akşamın da gayet hafif. Afiyet olsun canım

Bende bikac tane cilek yedim simdi.icim ezildi sanki.aksam tavuklu patatesin yaninda pilav ve makarna vardi aslinda ama yemedim.
Afedersiniz ishal de olunca indi gobegim midem hepten.bende cilek yedim gec de olsa
Afiyet olsun canım hafif gecirmissin yarın eksi kaçınılmaz bu açıdan güzel canım

Iyi aksamlar kizlar bugun gec ciktik yuruyuse anca dus falan aldim neyse menuyu vereyim ekim2009
11 30
Bir dilim tb ekmek
Dort dilim kasar
Dort zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
14 30
Bir parca ekmek icine yesil sogan domates
Cok az leblebi
Sekersiz cay
17 30
Dort kasik bezelye yemegi
Bir dilim tb ekmek
Iki kasik yogurt
Su 1, 5 litre oldu
Spor 10bin 358 adim oldu hizli tempoda yuruduk

Yuruyus yaparken arkadaslari gorduk cay falan yapmislar pastalar tatlilar komsuma dedim biz yuruyusu yapana kadar biter caya gideriz diye cok israr ettiler allahtan yuruyus bitti onlarda cisslari bitirmis sadece su ictim iki bardakta sekersiz cay yuruyus alani kople piknik yeri gibi cok buyuk sinav veriyoruz komsumla

Makarna erken olmuş canım akşamın da gayet hafif. Afiyet olsun canım

Sağol bebeğim akşamları çorbayı oğluşa yediriyorum. Sonra yemek ve yanına pilav alıyorum pilavı da oğluşa yediriyorum. Yemeği ben yiyorum. Misafir varken böyle yapmak çok iyi oluyor nasıl taktik ama zaten 5'te yemiştim pekte acıkmamıştım. Hiç yememekte olmazdı.

Sana bu menüler 70 altını getirir canım bravo hem Azmine hem sporuna

Süper taktik canım bazen çocuklar kurtaricimiz oluyor

Super menu canim.eski duzenine donuyorsun sukur.su az olmus biraz o kadar.iradeni de konusturmussun afferin sana kiz

Kizlar beni cilek de kesmedi
1 kase yogurdun icine 1 ck ogutulmus uzum cekirdegi katip yedim simdi ustune de bol su sistim valla.yogurt da zaten hafif suluydu.ev yogurdu oldugu icin sulaniyor bende sulu kismini kaseye koyup iciyorum kasikla

Misafir var ve böyle bir menü olmuş mu harika olmuş
Süper bi dönüş oldu nefis savaşı kazanılmış gelsin eksiler

TE="ekim2009, post: 46147635, member: 143218"] angelina35 ve kızlar
sabah +öğle
1 yumurtalı melemen
1 dilim börek
yarım kk peynir
2 zeytin
4-5 ceviz bala batırıp yedim :)

öğleden sonra 15:00
1 avuç çekirdek bir kaç fıstık çiğ fındık

akşam 19:20
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
salata[/QUOTE]
Canim menu gayet guzel cekirdek tuzsuzsa super kilo vermede yardimciymis icindei yaglar iyi yagmis afiyet olsun

Gule gule kullanin canim.yorgunluk sonrasi dus bile alamamissin sansa bak
diğer duşu kullandım gülüm :))
kardeşimle eşi gelecek ya bunu onlar rahat kullansın onlara özel olsun diye yaptırdık kapakları sorunluydu komple değiştirdik

Aynen oyle oldu ekimim.nasil da tanimissin beni.patronun oglu zorla ismarladi kopardim bende goz karari 3 lokmada bitti zaten.
Aman nerden de yedim fena ishal yapti beni.misafirlikte lavaboya gitmek zorunda kaldim baharatli seyler hemen bozuyor beni
nasılda bilmişim :))
senin yemek ve ara öğünler arası saatlerde hep dengeli olunca anladım gülüm :)

sen nere gittin gülüm hep erkenden yeme işi biterdi senin akşam 8 de kimdeydin de bakemmm:))

süpersin ortağım cıssları diğerleri yesin o kadar yürü üstüne git ye insan yorulduğuna kıyamaz
azcık daha suyu arttırdın mı mükemmel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…