- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #22.981
Saglam kahvaltiya bayiliyorum.bak o kadar kosturmada 17.00 ye kadar idare etmis seni.aksam da misafir yemegini gayet olculu yemissin canim.menu guzel geldi bana
Makarna erken olmuş canım akşamın da gayet hafif. Afiyet olsun canımMenümü vereyim arkadaşlarım ve kankilerim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:00)
2 yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, kahvaltı sos, 2 dilim tb
(17:00)
1 kepçe tarhana, yarım tabak yağsız spagetti, birkaç dilim karpuz
Ara (18:00)
Ş.siz nescafe, 1 çokonat
Akşam (20:00)
2-3 kaşık tavuklu mantar, 2-3 çiğ köfte yeşillikle, bol salata
Ara
Ş.siz çay
2,5 lt su
45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım hafif gecirmissinBende bikac tane cilek yedim simdi.icim ezildi sanki.aksam tavuklu patatesin yaninda pilav ve makarna vardi aslinda ama yemedim.
Afedersiniz ishal de olunca indi gobegim midem hepten.bende cilek yedim gec de olsa
Makarna erken olmuş canım akşamın da gayet hafif. Afiyet olsun canım
Sana bu menüler 70 altını getirir canım bravo hem Azmine hem sporunaIyi aksamlar kizlar bugun gec ciktik yuruyuse anca dus falan aldim neyse menuyu vereyimekim2009
11 30
Bir dilim tb ekmek
Dort dilim kasar
Dort zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
14 30
Bir parca ekmek icine yesil sogan domates
Cok az leblebi
Sekersiz cay
17 30
Dort kasik bezelye yemegi
Bir dilim tb ekmek
Iki kasik yogurt
Su 1, 5 litre oldu
Spor 10bin 358 adim oldu hizli tempoda yuruduk
Yuruyus yaparken arkadaslari gorduk cay falan yapmislar pastalar tatlilar komsuma dedim biz yuruyusu yapana kadar biter caya gideriz diye cok israr ettiler allahtan yuruyus bitti onlarda cisslari bitirmis sadece su ictim iki bardakta sekersiz cay yuruyus alani kople piknik yeri gibi cok buyuk sinav veriyoruz komsumla
Süper taktik canım bazen çocuklar kurtaricimiz oluyorSağol bebeğim akşamları çorbayı oğluşa yediriyorum. Sonra yemek ve yanına pilav alıyorum pilavı da oğluşa yediriyorum. Yemeği ben yiyorum. Misafir varken böyle yapmak çok iyi oluyornasıl taktik ama zaten 5'te yemiştim pekte acıkmamıştım. Hiç yememekte olmazdı.
Super menu canim.eski duzenine donuyorsun sukur.su az olmus biraz o kadar.iradeni de konusturmussun afferin sana kizIyi aksamlar kizlar bugun gec ciktik yuruyuse anca dus falan aldim neyse menuyu vereyimekim2009
11 30
Bir dilim tb ekmek
Dort dilim kasar
Dort zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
14 30
Cok az leblebi
Sekersiz cay
17 30
Bir dilim tb ekmek
Iki kasik yogurt
Su 1, 5 litre oldu
Yuruyus yaparken arkadaslari gorduk cay falan yapmislar pastalar tatlilar komsuma dedim biz yuruyusu yapana kadar biter caya gideriz diye cok israr ettiler allahtan yuruyus bitti onlarda cisslari bitirmis sadece su ictim iki bardakta sekersiz cay yuruyus alani kople piknik yeri gibi cok buyuk sinav veriyoruz komsumla
Misafir var ve böyle bir menü olmuş mu harika olmuşMenümü vereyim arkadaşlarım ve kankilerim:
tevafuk55 M Melrin
Ş.siz nescafe, 1 çokonat
Ara
Ş.siz çay
2,5 lt su
45 dk yürüyüş
Süper bi dönüş oldu nefis savaşı kazanılmış gelsin eksilerIyi aksamlar kizlar bugun gec ciktik yuruyuse anca dus falan aldim neyse menuyu vereyimekim2009
11 30
Bir dilim tb ekmek
Dort dilim kasar
Dort zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
14 30
Cok az leblebi
Sekersiz cay
17 30
Bir dilim tb ekmek
Iki kasik yogurt
Su 1, 5 litre oldu
Afiyet olsun canım şifa niyetineKizlar beni cilek de kesmedi
1 kase yogurdun icine 1 ck ogutulmus uzum cekirdegi katip yedim simdi ustune de bol su sistim valla.yogurt da zaten hafif suluydu.ev yogurdu oldugu icin sulaniyor bende sulu kismini kaseye koyup iciyorum kasikla
Iyi geceler .bende yatiyorum oldukca uykum geldiMutfağımı toparladım etraf düzenlendi artık benim ışığım kapanıyor herkese hayırlı geceler
diğer duşu kullandım gülüm :))Gule gule kullanin canim.yorgunluk sonrasi dus bile alamamissin sansa bak
nasılda bilmişim :))Aynen oyle oldu ekimim.nasil da tanimissin beni.patronun oglu zorla ismarladi kopardim bende goz karari 3 lokmada bitti zaten.
Aman nerden de yedim fena ishal yapti beni.misafirlikte lavaboya gitmek zorunda kaldimbaharatli seyler hemen bozuyor beni
sen nere gittin gülüm hep erkenden yeme işi biterdi senin akşam 8 de kimdeydin de bakemmm:))Menümü vereyim arkadaşlarım ve kankilerim:
tevafuk55 M Melrin
Ş.siz nescafe, 1 çokonat
Ara
Ş.siz çay
2,5 lt su
45 dk yürüyüş
süpersin ortağım cıssları diğerleri yesin o kadar yürü üstüne git ye insan yorulduğuna kıyamazIyi aksamlar kizlar bugun gec ciktik yuruyuse anca dus falan aldim neyse menuyu vereyimekim2009
11 30
Bir dilim tb ekmek
Dort dilim kasar
Dort zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
14 30
Cok az leblebi
Sekersiz cay
17 30
Bir dilim tb ekmek
Iki kasik yogurt
Su 1, 5 litre oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?