- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.001
haa sana misafir gelmiş sen gitmemişsin :)))Sağol bebeğim akşamları çorbayı oğluşa yediriyorum. Sonra yemek ve yanına pilav alıyorum pilavı da oğluşa yediriyorum. Yemeği ben yiyorum. Misafir varken böyle yapmak çok iyi oluyornasıl taktik ama zaten 5'te yemiştim pekte acıkmamıştım. Hiç yememekte olmazdı.
en çok kalsiyumu suyundaymış şifa olsun iç gülümKizlar beni cilek de kesmedi
1 kase yogurdun icine 1 ck ogutulmus uzum cekirdegi katip yedim simdi ustune de bol su sistim valla.yogurt da zaten hafif suluydu.ev yogurdu oldugu icin sulaniyor bende sulu kismini kaseye koyup iciyorum kasikla
allah rahatlık versin 18 hatta nerdeyse 19 bin adım yürümüşsün şimdiye kadar iyi durmuşsun ben olsam (zaten yatsı ezanında yatıp 11 de kalktım) çoktan yatar uyurdum :)Mutfağımı toparladım etraf düzenlendi artık benim ışığım kapanıyor herkese hayırlı geceler
Canım benim olmuşla ölmüşe çare yok derler.Kendini üzüp de hepten canını sıkmana gerek yok.Regl öncesi yaşadığın patlamalar birçoğumuzun başına geldi.Sakın tartılma bu bir iki gün ve bu kadar kaçamak yaptın diye kendini de cezalandırıp azcık yiyim deme.Zaten serum şişliğinden dolayı onu atabilmek için oldukça az yedin ve bu iştah patlamasını yaşadın.herkese günaydınlar
kötü bir akşam geçirdim
dün akşam eşim ile 2 köfte 2 dilim patates yedim ve koltukta uyumuş kalmışım
gece 12 de hadi yatağımıza gidelim diye uyandırdı ve ben açım dedim dolapta çiğ köfte vardı onları yedim 5-6 tane kadar
o da yetmedi ama gözü dönmüş gibiydim eşim bende açım hadi dışarı çıkalım dedi ve ben hayır demedim çıktık yarım da kokoreç yedim eve sabaha kadar su içtim
şimdi uyandım midem kötü ama birde kazınıyor açlıktan anlatamam bir regl olsamda kurtulsam kötü durumdayım yani
Canım benim olmuşla ölmüşe çare yok derler.Kendini üzüp de hepten canını sıkmana gerek yok.Regl öncesi yaşadığın patlamalar birçoğumuzun başına geldi.Sakın tartılma bu bir iki gün ve bu kadar kaçamak yaptın diye kendini de cezalandırıp azcık yiyim deme.Zaten serum şişliğinden dolayı onu atabilmek için oldukça az yedin ve bu iştah patlamasını yaşadın.
Haftada bir gün olsun kendine ödül koy tatlım bundan sonra.Mesela tartı gününün akşamı sana ödül olsun.O zaman daha kontrollü gidersin.Bol bol su iç bugün.Yeşil çay iç.Her zaman denk gelmiyor eşinle birlikte kokoreçe gitmek.Benim eşimde çok sever kokoreç ve büyük ihtimal bizde gideceğiz haftaya.Kokoreçin tadı da gece yarısı çıkıyor zaten
Hele şukur seytanin bacagini kirdim 72 den kurtuldum
sen nere gittin gülüm hep erkenden yeme işi biterdi senin akşam 8 de kimdeydin de bakemmm:))
Tartı resmini atacaktım sadece olmadı beceremedim boyutunda sorun varmış.Bende yazdım sadece .Evet şükür kurtuldum.6 lara daha yakınım artıkçok güzel tebrik ederim canım
Tartı resmini atacaktım sadece olmadı beceremedim boyutunda sorun varmış.Bende yazdım sadece .Evet şükür kurtuldum.6 lara daha yakınım artık
Günaydın kızlar.. Ve başlasın regli şişkinliğitartılmaz olaydım +1 kilo karnım davul gibi hamileyim sanki. Parmaklarım dolma gibi.
beklenen regl şimdi geldi
oy oy kıyamam sizeeee.bikaç güne birşeyiniz kalmaz.hem iştahınız kapanır hem ödemleriniz giderGünaydın kızlar.. Ve başlasın regli şişkinliğitartılmaz olaydım +1 kilo karnım davul gibi hamileyim sanki. Parmaklarım dolma gibi.
Canım geçmişi okuduysan gece ben neler yedim neler sabah tartılmadım bilerek
daha şimdi regl oldum
oy oy kıyamam sizeeee.bikaç güne birşeyiniz kalmaz.hem iştahınız kapanır hem ödemleriniz gider
Canim ne guzel olmus tadini cikar bosver herzaman gitmiyosunya amannn hayat cok kisa be gulum niye pisman oluyosunki esimle mukemmel bir gece gecirdim de kilo falan yapmaz afiyet olsun sifa olsun kuzum takilmaa ve sakin kendini cezalandirma az yeme normal duzende ye bak kilo falan kalmaz o zamanherkese günaydınlar
kötü bir akşam geçirdim
dün akşam eşim ile 2 köfte 2 dilim patates yedim ve koltukta uyumuş kalmışım
gece 12 de hadi yatağımıza gidelim diye uyandırdı ve ben açım dedim dolapta çiğ köfte vardı onları yedim 5-6 tane kadar
o da yetmedi ama gözü dönmüş gibiydim eşim bende açım hadi dışarı çıkalım dedi ve ben hayır demedim çıktık yarım da kokoreç yedim eve sabaha kadar su içtim
şimdi uyandım midem kötü ama birde kazınıyor açlıktan anlatamam bir regl olsamda kurtulsam kötü durumdayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?