Haydi Yine Yeniden...

haa sana misafir gelmiş sen gitmemişsin :)))
yöntem harika oğluşa yedir gitsin :))))))

Kizlar beni cilek de kesmedi
1 kase yogurdun icine 1 ck ogutulmus uzum cekirdegi katip yedim simdi ustune de bol su sistim valla.yogurt da zaten hafif suluydu.ev yogurdu oldugu icin sulaniyor bende sulu kismini kaseye koyup iciyorum kasikla
en çok kalsiyumu suyundaymış şifa olsun iç gülüm

Mutfağımı toparladım etraf düzenlendi artık benim ışığım kapanıyor herkese hayırlı geceler
allah rahatlık versin 18 hatta nerdeyse 19 bin adım yürümüşsün şimdiye kadar iyi durmuşsun ben olsam (zaten yatsı ezanında yatıp 11 de kalktım) çoktan yatar uyurdum :)

herkese günaydınlar
kötü bir akşam geçirdim
dün akşam eşim ile 2 köfte 2 dilim patates yedim ve koltukta uyumuş kalmışım
gece 12 de hadi yatağımıza gidelim diye uyandırdı ve ben açım dedim dolapta çiğ köfte vardı onları yedim 5-6 tane kadar
o da yetmedi ama gözü dönmüş gibiydim eşim bende açım hadi dışarı çıkalım dedi ve ben hayır demedim çıktık yarım da kokoreç yedim eve sabaha kadar su içtim

şimdi uyandım midem kötü ama birde kazınıyor açlıktan anlatamam bir regl olsamda kurtulsam kötü durumdayım yani

kızlar anlayacağınız bugün buraya girip sizlere yazmaya pek yüzüm yok kendim bile utandım yediklerimden ama ben bende değildim diyete başladığımdan bu yana ilk defa böyle gözüm döndü

Canım benim olmuşla ölmüşe çare yok derler.Kendini üzüp de hepten canını sıkmana gerek yok.Regl öncesi yaşadığın patlamalar birçoğumuzun başına geldi.Sakın tartılma bu bir iki gün ve bu kadar kaçamak yaptın diye kendini de cezalandırıp azcık yiyim deme.Zaten serum şişliğinden dolayı onu atabilmek için oldukça az yedin ve bu iştah patlamasını yaşadın.
Haftada bir gün olsun kendine ödül koy tatlım bundan sonra.Mesela tartı gününün akşamı sana ödül olsun.O zaman daha kontrollü gidersin.Bol bol su iç bugün.Yeşil çay iç.Her zaman denk gelmiyor eşinle birlikte kokoreçe gitmek.Benim eşimde çok sever kokoreç ve büyük ihtimal bizde gideceğiz haftaya.Kokoreçin tadı da gece yarısı çıkıyor zaten

Evet şuan kendime o kadar çok kızıyorum ki kendimle kavga ediyorum ki anlatamam bu yüzden sabah tartılmadım zaten biliyordum moralim zaten bozuk daha da bozulacak diye ama yaptım bir eşeklik artık

Canim ne guzel olmus tadini cikar bosver herzaman gitmiyosunya amannn hayat cok kisa be gulum niye pisman oluyosunki esimle mukemmel bir gece gecirdim de kilo falan yapmaz afiyet olsun sifa olsun kuzum takilmaa ve sakin kendini cezalandirma az yeme normal duzende ye bak kilo falan kalmaz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…