- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.021
Ohhhhh cok sukurr ay ne gicik bi rakam su 72 sinir oluyorum sende kurtuldun insallah haftaya 71 olursun canim cok sevindim senin adina ....Hele şukur seytanin bacagini kirdim 72 den kurtuldum.bu sabah 71.8 gordum tartida
Ada cayi ic dokuzlu cay ic canim olur insallah stres yaparsan tabiki olmaz stres yok fistik kilo degil sislik o evde spor yapabilirsen biraz yap iyi gelir sisligine ...İnşallah canım olamamaktan korkuyorum kabusum oldu
evet midem bayram ettiCanim ne guzel olmus tadini cikar bosver herzaman gitmiyosunya amannn hayat cok kisa be gulum niye pisman oluyosunki esimle mukemmel bir gece gecirdim de kilo falan yapmaz afiyet olsun sifa olsun kuzum takilmaa ve sakin kendini cezalandirma az yeme normal duzende ye bak kilo falan kalmaz o zaman
Gunaydin kizlarr yarin defilemiz varmis cumartesi 23nisan kutlamalari basladi hareketli gunler yine dun cok hizli yurumusuz bacaklarim cok agriyor ve cok uykusuzum buyuk oglusunda sinav haftasina girecek off off yine baba ogul catismasi ve arada kalan ben hayirlisi ile bi atlatsaydik
Ada cayi ic dokuzlu cay ic canim olur insallah stres yaparsan tabiki olmaz stres yok fistik kilo degil sislik o evde spor yapabilirsen biraz yap iyi gelir sisligine ...
Sağol canım yaa bende nasıl sevindim anlatamam hemen resmini çektim zatenOhhhhh cok sukurr ay ne gicik bi rakam su 72 sinir oluyorum sende kurtuldun insallah haftaya 71 olursun canim cok sevindim senin adina ....
Merhaba hoşgeldin canım.Günlüğümüzde üye kontenjanı dolu üzgünüm.O yüzden istersen kendine günlük açabilir istersen de başka günlüklerde devam edebilirsin.Yolunda başarılar dilerim...sitede yeniyim acaba bende katıla bilir miyim?
Selam kızlar.. netim bitti artık okulda giremiyorum. Şimdi geldim oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Bugün okul çok yogundu. Kutlu Doğum Haftası programı vardı.Çok guzel bi ptogram OLDU. Yemek ikramı oldu birdeeeee ne göreyim seyyar tezgahla okula halka tatlı getirtmisler herkese ikram amaçlı. M Melrin D Deligonul783 istedigim ayagima gelince bende yedim VallaHu huuuu kimse yok muuuu
Selam kızlar.. netim bitti artık okulda giremiyorum. Şimdi geldim oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Bugün okul çok yogundu. Kutlu Doğum Haftası programı vardı.Çok guzel bi ptogram OLDU. Yemek ikramı oldu birdeeeee ne göreyim seyyar tezgahla okula halka tatlı getirtmisler herkese ikram amaçlı. M Melrin D Deligonul783 istedigim ayagima gelince bende yedim Valla
Afiyet olsun canım.1 kiloyu verdin hakettinSelam kızlar.. netim bitti artık okulda giremiyorum. Şimdi geldim oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Bugün okul çok yogundu. Kutlu Doğum Haftası programı vardı.Çok guzel bi ptogram OLDU. Yemek ikramı oldu birdeeeee ne göreyim seyyar tezgahla okula halka tatlı getirtmisler herkese ikram amaçlı. M Melrin D Deligonul783 istedigim ayagima gelince bende yedim Valla
Bak şimdi,ne gerek var durup dururken tartışıcan,yoktan yere canını sıkıcan.otur oturduğun yerde.Adam o kadar yoruluyo bir de senle bozuşmasın.Regl etkisi sende sinir de yaptı canım.Ama daha sakin olmalısın.İstersen bikaç gün diyete ara ver toparla kendini.Kızlar ben yine bunalımdayım ya eşiminde işleri çok yoğun çok yoruluyor suratı asık hep onun surat asık olunca ben daha bir bunalıyorum hatta canım kavga etmek istiyor şuanda sudan bir sebep yaratıp
Bak şimdi,ne gerek var durup dururken tartışıcan,yoktan yere canını sıkıcan.otur oturduğun yerde.Adam o kadar yoruluyo bir de senle bozuşmasın.Regl etkisi sende sinir de yaptı canım.Ama daha sakin olmalısın.İstersen bikaç gün diyete ara ver toparla kendini.
akşamki kokoreçin intikamını almak istiyosun sen eşinden anladım beeeeennn
Tövbe tövbe de canım.eşinden neden çıkarıyorsun ki hırsını.Gez dolaş biraz iş çıkışı bugün.Nasıl olsa geç geliyor eşin vaktin var.Aklından olumsuzluklar geçirip kendini birşeye şartlama.Kavgayı kafana koymuşsun illa da yapmak istersin.Sonra pişman olur oturur ağlarsın.valla neyin intikamını almak istiyorum bilmiyoprum ama çok kavga modundayım regl etkisi kendime kızgınlık felan filan
Tövbe tövbe de canım.eşinden neden çıkarıyorsun ki hırsını.Gez dolaş biraz iş çıkışı bugün.Nasıl olsa geç geliyor eşin vaktin var.Aklından olumsuzluklar geçirip kendini birşeye şartlama.Kavgayı kafana koymuşsun illa da yapmak istersin.Sonra pişman olur oturur ağlarsın.
İyi de eşinin ne suçu var yani onu anlamadım.Kesin kavga edeceksin yani.Emin konuşmuşsunöyle canım şuanki kavgamız zaten yok yere olacak bende pişman olacağım sonunda iyi biliyorum
canım hiç bir şey yapmak istemiyor aslında öfkemin sebebi belli benimde kendime bile söylemekten sıkıldım artıkbir kısır döngü artık bu konuda konuşmak bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?