- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.041
İyi de eşinin ne suçu var yani onu anlamadım.Kesin kavga edeceksin yani.Emin konuşmuşsun
Canım bence kavga etmektense dua oku felak nas ayetel kürsi.Yani tartışarak çözümleyemeyecek ve daha da büyüyecek durum.Ben seni çok iyi anlıyorum ama sabır ve zamandan başka çaremiz yok.Bende eşimi çok bunalttım o dönem ve hata yaptığım hatayı çok geç anladım.Sanki onun suçuymuş gibi benim çocuk olmaması ve düşük yapmam onu yıprattım.Ayrılalım falan bile dedim hatta salakça.Allahtan eşim mantıklı bir insandır da hep alttan aldı sağolsun.Şimdiki aklım olsa asla tek kelime etmezdim.bilmiyorum canım ya eşimin bir suçu yok benimde rabbim biliyor her şeyi ama şuan nefes bile alamıyorum rabbim beni çok büyük sınıyor
Canım bence kavga etmektense dua oku felak nas ayetel kürsi.Yani tartışarak çözümleyemeyecek ve daha da büyüyecek durum.Ben seni çok iyi anlıyorum ama sabır ve zamandan başka çaremiz yok.Bende eşimi çok bunalttım o dönem ve hata yaptığım hatayı çok geç anladım.Sanki onun suçuymuş gibi benim çocuk olmaması ve düşük yapmam onu yıprattım.Ayrılalım falan bile dedim hatta salakça.Allahtan eşim mantıklı bir insandır da hep alttan aldı sağolsun.Şimdiki aklım olsa asla tek kelime etmezdim.
Sonradan pişman olacağın şeylere kalkışma.Altından kalkamayacağın laflar söyleme.Tamam o zaman madem çocuk olmuyor boşanalım deyip gidip dava açsa daha mı iyi olacak.Rahat bırak kendini de kocanı da bak ben bunları hep tecrübe ettim gülüm
inciiitanesi
Bence tartışmaya hazırlamaktansa ortamı sen akşama güzel bir sofra hazırla süslen püslen eşinle başbaşa bi yemek yiyin.Buna ihtiyacınız var canım ikinizin de...
Benim kafam şişmez.Saatlerce de yazabilirim.İstersen özelden yaz bana o da farketmez.Biz yoldaşız her konuda.İstersen telefonumu vereyim ordan yaz yani bizlik bi durum yok canım.Haklısın fazlası ile şöyle bu sayfa da bir bakın her regl dönemi ben bu haldeyim etrafıma kendime zarar vermekten kafa şişirmekten yaptığım farklı bir şey yok SABIR SABIR ALLAH
Benim hatırım için tutuver dilini artık canım.Lütfen kendini de bu kadar yıpratma.Herşey olacağına varır.deneyeceğim işten çıkana kadar inşallah kavga etmem dilimi tutarım
sağol canım biliyorum burada hepinizin samimiyetine inanıyorum ama yaşadın bilirsin bazı şeyler elinde dğil insanınBenim kafam şişmez.Saatlerce de yazabilirim.İstersen özelden yaz bana o da farketmez.Biz yoldaşız her konuda.İstersen telefonumu vereyim ordan yaz yani bizlik bi durum yok canım.
Hatta kavga bile edebiliriz biz burda şakacıktan senin stresini atmak için.
Yeter ki eşinle aran iyi olsun yuvanın huzuru bozulmasın
doğru diyosun ben sadece hamile kalmaya odaklandım belki bu ay hamile kalmış olsaydım kullandığım serumlardan farklı şeyler olacaktıBenim hatırım için tutuver dilini artık canım.Lütfen kendini de bu kadar yıpratma.Herşey olacağına varır.
Arkadaşımın eşi 5,5 aylık hamileydi ve dün bebeğini kaybetti.1 kızı var şükür ama oğlu olacaktı.Rabbim herşeyin hayırlısını versin yani.Mesele hamile kalmak değil sağlıkla kucağına alıp büyütebilmek
Yani evet işte olumlu bakmaya çalış biraz.Bende göğüs ameliyatı olsaydım gözümdeki tehlikeyi öğrenemeyip gözümü kaybedecektim belki de.Her şerde bir hayır vardır derler canım.Sen Allah'a bırak.''Kun fe yekun'' ''Ol der ve olur''doğru diyosun ben sadece hamile kalmaya odaklandım belki bu ay hamile kalmış olsaydım kullandığım serumlardan farklı şeyler olacaktı
Yani evet işte olumlu bakmaya çalış biraz.Bende göğüs ameliyatı olsaydım gözümdeki tehlikeyi öğrenemeyip gözümü kaybedecektim belki de.Her şerde bir hayır vardır derler canım.Sen Allah'a bırak.''Kun fe yekun'' ''Ol der ve olur''
teşekkür ederim canım desteğin için evet rabiim en doğru zamanda en güzeli ile mükafatlandıracak inşallah beni ve eşimiinciiitanesi tatlım bu stresin sebebi belli bu yoldan bende geçtim çok ağladım çok üzüldüm eşimi kırdım kırıldım hamile kaldım bu sefer kanama geçirdim kucağıma alana kadar sürekli korku halinde panik atlattım daha bu hafta bi anne ile konuştum bebek doğumdan 40 gün sonra bebeği ölmüş o yüzden Rabbim den güzel eksiksiz dile şunu hissediyorum senin sabretmen gereken süren artık azaldı
Canım ben uzun zamandır göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyordum biliyosundur belki.Doktora gittim ultrason falan çekindim gün alıcam artık.Neyse sağlık ocağına birşey için muayeneye gitmiştim birgün yazıları okuyayım derken öylesine sol gözümü kapattım sağ ile okudum sorun yok diğerini kapattım ana o da ne herşey bulanık.Neyse bi göz doktoruna gideyim dedim.Heralde göz tembelliği falandır diye yorum yapıyorum kendimce.Dedi ki gözünde üveit deden göz damarı iltihaplanması var.Ve sarı noktaya çok az kalmış bulaşsaymış kör olacakmışım Allah korusun.Hemen kortizon tedavisine başladık.Yüksek dozda hap aldım.Herşeyi tuzsuz şekersiz yedim.Tam bir eziyetti ama bu da benim sınavımdı.Gözüme göz bebeği büyütücü damlalar kullandım hayatım alt üst oluyordu o dönem burda kızlar bilirler az kahrımı çekmediler.Sonra diğer gözümde de atak oldu...hadi ya nasıl oldu peki bu olay
Amin canımteşekkür ederim canım desteğin için evet rabiim en doğru zamanda en güzeli ile mükafatlandıracak inşallah beni ve eşimi
Sen nasıl güzel bi insansın şükrü ve sabrı bilen seni seviyorum canım arkadaşım en zor durumda ki hayrı görüyorsun senden öğreneceğimiz ne çok şey varCanım ben uzun zamandır göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyordum biliyosundur belki.Doktora gittim ultrason falan çekindim gün alıcam artık.Neyse sağlık ocağına birşey için muayeneye gitmiştim birgün yazıları okuyayım derken öylesine sol gözümü kapattım sağ ile okudum sorun yok diğerini kapattım ana o da ne herşey bulanık.Neyse bi göz doktoruna gideyim dedim.Heralde göz tembelliği falandır diye yorum yapıyorum kendimce.Dedi ki gözünde üveit deden göz damarı iltihaplanması var.Ve sarı noktaya çok az kalmış bulaşsaymış kör olacakmışım Allah korusun.Hemen kortizon tedavisine başladık.Yüksek dozda hap aldım.Herşeyi tuzsuz şekersiz yedim.Tam bir eziyetti ama bu da benim sınavımdı.Gözüme göz bebeği büyütücü damlalar kullandım hayatım alt üst oluyordu o dönem burda kızlar bilirler az kahrımı çekmediler.Sonra diğer gözümde de atak oldu...
Neyse işin aslına gelelim.Bu üveit gözün kendi rahatsızlığı değilmiş vücuttaki sistemik bir hastalığın göze vuran belirtisiymiş.Mr tomografi tahlil röntgen hepsi yapıldı özelde.Leğen kemiklerimde iltihap çıktı ve en son koldan yapılan bir deri testi sonucu Behçet hastalığı teşhisi kondu.Şimdi bağışıklık sisteminin uyuttucu bir hap kullanıcam ömür boyu.Hapları bırakırsam yine göz ataklarım başlıcak.Daha ileri safhası beyin ve kalp tıkanıklıkları oluyor.İltihap oralara geçiyormuş.
Biraz uzun oldu cnm kusura bakma ama demem o ki ameliyat olsam da gözü farketmesem şimdi nasıl bir ruh halim olurdu bilemiyorum.Belki çcuğumun büyüdüğünü göremeyecektim bile.Bu da benim sınavım deyip şükrediyorum hep allah dermansız dert vermesin.
Canım ben uzun zamandır göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyordum biliyosundur belki.Doktora gittim ultrason falan çekindim gün alıcam artık.Neyse sağlık ocağına birşey için muayeneye gitmiştim birgün yazıları okuyayım derken öylesine sol gözümü kapattım sağ ile okudum sorun yok diğerini kapattım ana o da ne herşey bulanık.Neyse bi göz doktoruna gideyim dedim.Heralde göz tembelliği falandır diye yorum yapıyorum kendimce.Dedi ki gözünde üveit deden göz damarı iltihaplanması var.Ve sarı noktaya çok az kalmış bulaşsaymış kör olacakmışım Allah korusun.Hemen kortizon tedavisine başladık.Yüksek dozda hap aldım.Herşeyi tuzsuz şekersiz yedim.Tam bir eziyetti ama bu da benim sınavımdı.Gözüme göz bebeği büyütücü damlalar kullandım hayatım alt üst oluyordu o dönem burda kızlar bilirler az kahrımı çekmediler.Sonra diğer gözümde de atak oldu...
Neyse işin aslına gelelim.Bu üveit gözün kendi rahatsızlığı değilmiş vücuttaki sistemik bir hastalığın göze vuran belirtisiymiş.Mr tomografi tahlil röntgen hepsi yapıldı özelde.Leğen kemiklerimde iltihap çıktı ve en son koldan yapılan bir deri testi sonucu Behçet hastalığı teşhisi kondu.Şimdi bağışıklık sisteminin uyuttucu bir hap kullanıcam ömür boyu.Hapları bırakırsam yine göz ataklarım başlıcak.Daha ileri safhası beyin ve kalp tıkanıklıkları oluyor.İltihap oralara geçiyormuş.
Biraz uzun oldu cnm kusura bakma ama demem o ki ameliyat olsam da gözü farketmesem şimdi nasıl bir ruh halim olurdu bilemiyorum.Belki çcuğumun büyüdüğünü göremeyecektim bile.Bu da benim sınavım deyip şükrediyorum hep allah dermansız dert vermesin.
Sen nasıl güzel bi insansın şükrü ve sabrı bilen seni seviyorum canım arkadaşım en zor durumda ki hayrı görüyorsun senden öğreneceğimiz ne çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?