- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.061
Estağfurullah canım.O sizin güzel yüreğiniz.Benimde sizden öğreneceğim çok şey var.Sen nasıl güzel bi insansın şükrü ve sabrı bilen seni seviyorum canım arkadaşım en zor durumda ki hayrı görüyorsun senden öğreneceğimiz ne çok şey var
Bende duymuştum canım.Bende ya sabır ya selamet diye dua ederim sinirlendiğimdeinciiitanesi tomurcuk ve melrin çok güzel anlatmislar canım. Geçen gün benim esimde bana dedi küçük sorunları buyuturken sukredecegin şeyleri kaçırıyorsun diye çok haklı gerçekten. Sukredip dua edecez canım. Birde dua ederken sabır diye dua etmemek gerekiyormuş. Çünkü Allahım sen bana sabır ver dediğinde Rabbim onun derdini de veriyorMuş ki sabır da versin. Duamizi da iyi seçmek lazım yani geçen yıl sohbette hoca söylemişti. Sende gönlünden geçen istek için bol bol dua et bizde edelim Rabbim isteyin diyor yeter ki...
Büyük birşey değildi zaten canım.Kv eşimin kardeşine yani kaynıma biraz daha düşkündür.Düğün günü canımı sıkan şeyler olmuştu.Ertesi gün o konu açıldı ve atıştık biraz.Ama sel gider kum kalır onlar döndüler memleketlerine yine biz yüz yüze bakıyoruz.çok uzatmadık büyütmedik yani.annedir sonuçta hatır kırmaya gerek yok haklı da olsamtomurcukkk güzel düşünceli güzel arkadaşım benim çok şükür gerçekten. Söylediklerinin üstüne bir şey söyleyemiyorum o.kadar haklısın ki...
Bu arada aklimdayken sorayım kV ile sorun vardı ne yaptın canım. Sende Paylaş ki rahatlayasin kuzum.
Bizde de o durum var canım maalesef. Ben bir şey demiyorum ama zamanla kendimi çektiğimi fark ettim elimde olmadan. Sen en iyisini yapmışsın maşallah sana kuzum.Büyük birşey değildi zaten canım.Kv eşimin kardeşine yani kaynıma biraz daha düşkündür.Düğün günü canımı sıkan şeyler olmuştu.Ertesi gün o konu açıldı ve atıştık biraz.Ama sel gider kum kalır onlar döndüler memleketlerine yine biz yüz yüze bakıyoruz.çok uzatmadık büyütmedik yani.annedir sonuçta hatır kırmaya gerek yok haklı da olsam
gerçekten süpersin canımBüyük birşey değildi zaten canım.Kv eşimin kardeşine yani kaynıma biraz daha düşkündür.Düğün günü canımı sıkan şeyler olmuştu.Ertesi gün o konu açıldı ve atıştık biraz.Ama sel gider kum kalır onlar döndüler memleketlerine yine biz yüz yüze bakıyoruz.çok uzatmadık büyütmedik yani.annedir sonuçta hatır kırmaya gerek yok haklı da olsam
Eveeeetttt cısslarla dolu menume gelelim
Sabah 8.30: 1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara 9.30: 10 cm kadar kivratma ( rulo şeklinde bir islanmamis tatlı gibi bir şeydi)
Ara 10.30: sek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 12.30: yarım tabak keskek
2 kaşık sulu etin et kısmı
1 buçuk kaşık p pilav
Ara 13.30: 1 tane halka tatlı
Ara 17.30: 1 hurma Türk Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası
3 litre su
Mevzuyu uzatsam esim arada kalacak sonucta tadimiz kacacak iyice.Allaha havale ediyorum ben o goruyor kim hakli kim haksiz.Bizde de o durum var canım maalesef. Ben bir şey demiyorum ama zamanla kendimi çektiğimi fark ettim elimde olmadan. Sen en iyisini yapmışsın maşallah sana kuzum.
Yoo o kadar da abarti gelmedi bana.halka tatli zaten odulundu.pilav olmayabilirmis.gerisi super.kahvaltidan gectin bugunEveeeetttt cısslarla dolu menume gelelim
Sabah 8.30: 1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara 9.30: 10 cm kadar kivratma ( rulo şeklinde bir islanmamis tatlı gibi bir şeydi)
Ara 10.30: sek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 12.30: yarım tabak keskek
2 kaşık sulu etin et kısmı
1 buçuk kaşık p pilav
Ara 13.30: 1 tane halka tatlı
Ara 17.30: 1 hurma Türk Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası
3 litre su
Afiyet olsun canım.1 kiloyu verdin hakettin
Aslında o ödülü yapmayacaktim bu hafta artida olduğum için suan. Ama görünce de dayanamadımYoo o kadar da abarti gelmedi bana.halka tatli zaten odulundu.pilav olmayabilirmis.gerisi super.kahvaltidan gectin bugun
guzel bir seye daha vesile olduk sukur.bu gunluk iyi ki var sizler iyi ki varsiniz :)Aslında o ödülü yapmayacaktim bu hafta artida olduğum için suan. Ama görünce de dayanamadımoleyyy kahvaltıdan geçer not aldım, zaten artık sabahları yerken aklıma geliyorsunuz
Zaten ne cekiyirsa hep buyuk gelinler cekiyor.kucuk gelinler sefa suruyor.Allah buyuk canim o en iyisini bilir.hakkimizda kim ne dusunuyorsa Allah 10 katini onlara versin.Bizde de o durum var canım maalesef. Ben bir şey demiyorum ama zamanla kendimi çektiğimi fark ettim elimde olmadan. Sen en iyisini yapmışsın maşallah sana kuzum.
ben son gelinim canımZaten ne cekiyirsa hep buyuk gelinler cekiyor.kucuk gelinler sefa suruyor.Allah buyuk canim o en iyisini bilir.hakkimizda kim ne dusunuyorsa Allah 10 katini onlara versin.
Sozum meclisten disari kucuk gelin olan varsa alinmasin sakin canlarim
Bende küçük gelinimZaten ne cekiyirsa hep buyuk gelinler cekiyor.kucuk gelinler sefa suruyor.Allah buyuk canim o en iyisini bilir.hakkimizda kim ne dusunuyorsa Allah 10 katini onlara versin.
Sozum meclisten disari kucuk gelin olan varsa alinmasin sakin canlarim
Bende küçük gelinimama eltim maşallah hakkını iyi savunur zaten nerdeyse benle yasit oğlu var. Eşim de çok sessizdir Anne baba hakkı oldu mu onda bütün sular durur bu iyi bir şey tabi. Ama ben çalışıyorum diye evl beri sürekli haksızlık yaptılar. Yok siz iki maassiniz diye. Beni onlar okuttu sanki. Eltim ve kaynım sürekli yok yok diye aglayinca sıkıntıya düşen biz olduk. Eltimde gördüğü desteklerle evine yeni yeni eşyalar aldı. Bende öbür tarafa bıraktım hakkım varsa..
Afiyet olsun canım kararında dengeli bir menüinciiitanesi
sabah 08.00
1 dilim kiymali borek annemin buzluga attigindan
1 bardak ayran
oglen 14.30
2 yk menemen
2 likma ekmegin ucu
3.adt yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
ara 17.00
Yarim avuc kuruyemis findik fistik badem
aksam 19.30
1 kase tarhana corba
2 dilim patatesli yarim tavuk but
cok az salata
1 kase yogurt
Aynen o muhabbet bizde de oldu.bende calisiyorsam o kadar okuttu babam.sizde calisin sizde kazanin.iki kisi calisiyosak ona gore de giderimiz var.hic bi zaman parasizliktan aglamadim Allah ta aglatmasin.benim kendi ailemin maddi durumu cok daha iyi sukur esimin ailesinin o kadar degil ama bir gun olsun kucumsemedim ayak uydurdum hep.allah bilsin ne diyim gulumBende küçük gelinimama eltim maşallah hakkını iyi savunur zaten nerdeyse benle yasit oğlu var. Eşim de çok sessizdir Anne baba hakkı oldu mu onda bütün sular durur bu iyi bir şey tabi. Ama ben çalışıyorum diye evl beri sürekli haksızlık yaptılar. Yok siz iki maassiniz diye. Beni onlar okuttu sanki. Eltim ve kaynım sürekli yok yok diye aglayinca sıkıntıya düşen biz olduk. Eltimde gördüğü desteklerle evine yeni yeni eşyalar aldı. Bende öbür tarafa bıraktım hakkım varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?