Haydi Yine Yeniden...

Afiyet bal olsun kuzum. Benim de netim bitti wifi zaten yok. Arada uğruyorum ondan.

Hiçte kaçamak yapmamışsın tiiii 13 de yenen tatlının eseri kalmamıştır kahvaltı daha iyi olmuş
Menü şahane anne böreği var daha ne olsun

tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (7:30)
Az yağlı tavada 1 yumurta, 2 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, domates salatalık, çay, yeşillik
Ara(10:15)
1 muz
Öğle (12:15)
4 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği, cacık,yarım dilim ekmek
Ara(16:15)
Avuç içi fındık
Akşam (17:15)
3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği, cacık, 5 zeytinyağlı lahana sarması
Ara
Türk kahvesi

Spor bildirimim
1 saat tempolu yürüyüş yapıldı

Cok super memu canim afiyet olsun.kahvalti haric butun ogunlerin ceyrek gecelerde ne kadar sistemlisin dikkat ettim de hemen hemen her gun saatler ayni.acikmasan da yiyorsun yani ara ogunu falan.valla harika

Değerli arkadaşlarım bugünkü menüm:
M Melrin tevafuk55

Kahvaltı (11:00)
1 yumurta tavada, yarım kk peynir, 2 zeytin, 1-2 dal taze soğan, 1 d cheddar p, 2 çeri, 1,5 dilim bazlama, 1 bardak süt

Ara
1 kase çilek

Ara (16:00)
2-3 dilim çiğ köfte yeşillikle, 1 dilim krem peynirli bazlama, Ş.siz nescafe, 2 d bitter

Akşam (18:00)
1,5 kepçe mercimek, 3-4 kaşık tavuklu mantar, 1 kase yoğurt

2,5 lt su

Güzel bir menü olmuş canım maşallah sporunu da yapmışsın.

Sisligine ragmen biraz karbonhidratli olmus canim.cigkofte de sisirir seni.aslinda sade bir menu ama odemi olana cok gibi dusundum.bi yarim litre daha su icebilirsen super olur.reglin sokulmedi ki sende haklisin ne diyim

Ohh elbiseyi giydin salına salına şimdi de börek afiyet olsun canım menun güzel sen bu böreği çoktan haketmistin zaten

Sisligine ragmen biraz karbonhidratli olmus canim.cigkofte de sisirir seni.aslinda sade bir menu ama odemi olana cok gibi dusundum.bi yarim litre daha su icebilirsen super olur.reglin sokulmedi ki sende haklisin ne diyim

İştahım fena canım ya durduramadım bugün adaçayı içtim şimdi bir kupa. Aslında çiğköfte bende hiç şişkinlik yapmaz aksine wc çok çıkarır. Bir de kiraz sapı ve form çayı içicem.

Mükemmel kusursuz menu diye buna denir afiyet olsun canım
Canim bak bu evrede kendim içinde diyorum istahimizi frenleyecez ki regl de eksiye geçelim. Yarından itibaren her ikimiz de daha dikkatli olalım kuzum
tomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek siz

Ara 10
9 ve bitter

Öğle 13
1 tane rosso köfte
1 kase yayla çorba

Ara 16
1 muz 9 gr bitter

Ara 20
1 avuç kuru yemiş

Akşam 21
2 tane lahmacun
1 tane ayran
2.5 lt su
Kahvaltini zayıf akşamki ikinci lahmacunu fazla buldum canım. Bir kaç gün karbonsuz devam edebilirsin bence

Bence de fazlaydı ama yedim yemek istedim şimdi midem çok sis zaten

Kuzum aslında bazlama bildiğimiz ekmek. Öyle yağlı falan da değil normal ekmek gibi ama yediklerimi de azaltamadım yaa aşırı bir iştah bende bu kadar olmazdı hiç ya anlamadım gitti yarın hiç karbon almamaya çalışıcam bakalım ertesi gün de şişecek miyim

Tamam canım bende aynı şekilde dikkat edecemm bakalım

Iyi aksamlar kızlar ben cokk hastayim bogazim burnum yaniyoo ve eklemlerim tutmuyo birde tel bir sikinti var sarj 20 lere dusunce kople kitleniyo acik dolsunda oyle yaziyim dedim neyse sarj gitmeden menuyu vereyim ekim2009
10 00
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Dort kup kasar peynir
Bes zeytin
Sekersiz cay

18 00
Alti tane kucuk kofte
Iki dilim ekmek
Yarim bardak salgam bogazim icin ictim
Iki uc catal limonlu kutu sogan

20 00
Avuc icinden az findik ve antep fistigi
Cok az tuzsuz kabak cekirdegi
Sekersiz cay
Su iki litre
Spor 10 185 adim suan bacaklarim cok agriyo hastaliktan galiba kucuge gecmese bari buyuk oglumda hasta

Bence de bi iştah artışı görüyorum regl yakın olduğu için sanırım bu ay ben bu süreci hafif atlatmaya çalışıyorum neler neler mücadele ediyorum bi bilsen sonuç inşallah olumlu olur
tomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek siz

Ara 10
9 ve bitter

Öğle 13
1 tane rosso köfte
1 kase yayla çorba

Ara 16
1 muz 9 gr bitter

Ara 20
1 avuç kuru yemiş

Akşam 21
2 tane lahmacun
1 tane ayran
2.5 lt su
Kahvaltını çok yetersiz buldum be kuzum azcık peynir zeytin ekle bari, lahmacun keşke 1 tane olaydı senide regl krizi tuttu oyyy Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…