- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.081
Selam kızlar.. netim bitti artık okulda giremiyorum. Şimdi geldim oğlumu uyutmaya çalışıyorum. Bugün okul çok yogundu. Kutlu Doğum Haftası programı vardı.Çok guzel bi ptogram OLDU. Yemek ikramı oldu birdeeeee ne göreyim seyyar tezgahla okula halka tatlı getirtmisler herkese ikram amaçlı. M Melrin D Deligonul783 istedigim ayagima gelince bende yedim Valla
Hiçte kaçamak yapmamışsın tiiii 13 de yenen tatlının eseri kalmamıştır kahvaltı daha iyi olmuşEveeeetttt cısslarla dolu menume gelelim
Sabah 8.30: 1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara 9.30: 10 cm kadar kivratma ( rulo şeklinde bir islanmamis tatlı gibi bir şeydi)
Ara 10.30: sek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 12.30: yarım tabak keskek
2 kaşık sulu etin et kısmı
1 buçuk kaşık p pilav
Ara 13.30: 1 tane halka tatlı
Ara 17.30: 1 hurma Türk Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası
3 litre su
Menü şahane anne böreği var daha ne olsuninciiitanesi
sabah 08.00
1 dilim kiymali borek annemin buzluga attigindan
1 bardak ayran
oglen 14.30
2 yk menemen
2 likma ekmegin ucu
3.adt yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
ara 17.00
Yarim avuc kuruyemis findik fistik badem
aksam 19.30
1 kase tarhana corba
2 dilim patatesli yarim tavuk but
cok az salata
1 kase yogurt
Cok super memu canim afiyet olsun.kahvalti haric butun ogunlerin ceyrek gecelerde ne kadar sistemlisin dikkat ettim de hemen hemen her gun saatler ayni.acikmasan da yiyorsun yani ara ogunu falan.valla harikatevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (7:30)
Az yağlı tavada 1 yumurta, 2 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, domates salatalık, çay, yeşillik
Ara(10:15)
1 muz
Öğle (12:15)
4 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği, cacık,yarım dilim ekmek
Ara(16:15)
Avuç içi fındık
Akşam (17:15)
3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği, cacık, 5 zeytinyağlı lahana sarması
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
1 saat tempolu yürüyüş yapıldı
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Az yağlı tavada 1 yumurta, 2 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, domates salatalık, çay, yeşillik
1 muz
Avuç içi fındık
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
Sisligine ragmen biraz karbonhidratli olmus canim.cigkofte de sisirir seni.aslinda sade bir menu ama odemi olana cok gibi dusundum.bi yarim litre daha su icebilirsen super olur.reglin sokulmedi ki sende haklisin ne diyimDeğerli arkadaşlarım bugünkü menüm:
M Melrintevafuk55
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta tavada, yarım kk peynir, 2 zeytin, 1-2 dal taze soğan, 1 d cheddar p, 2 çeri, 1,5 dilim bazlama, 1 bardak süt
Ara
1 kase çilek
Ara (16:00)
2-3 dilim çiğ köfte yeşillikle, 1 dilim krem peynirli bazlama, Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (18:00)
1,5 kepçe mercimek, 3-4 kaşık tavuklu mantar, 1 kase yoğurt
2,5 lt su
Ohh elbiseyi giydin salına salına şimdi de börek afiyet olsun canım menun güzel sen bu böreği çoktan haketmistin zateninciiitanesi
sabah 08.00
1 dilim kiymali borek annemin buzluga attigindan
1 bardak ayran
oglen 14.30
2 yk menemen
2 likma ekmegin ucu
3.adt yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
ara 17.00
Yarim avuc kuruyemis findik fistik badem
aksam 19.30
1 kase tarhana corba
2 dilim patatesli yarim tavuk but
cok az salata
1 kase yogurt
Sisligine ragmen biraz karbonhidratli olmus canim.cigkofte de sisirir seni.aslinda sade bir menu ama odemi olana cok gibi dusundum.bi yarim litre daha su icebilirsen super olur.reglin sokulmedi ki sende haklisin ne diyim
Mükemmel kusursuz menu diye buna denir afiyet olsun canımtevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 muz
Avuç içi fındık
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
Canim bak bu evrede kendim içinde diyorum istahimizi frenleyecez ki regl de eksiye geçelim. Yarından itibaren her ikimiz de daha dikkatli olalım kuzumDeğerli arkadaşlarım bugünkü menüm:
M Melrintevafuk55
1 yumurta tavada, yarım kk peynir, 2 zeytin, 1-2 dal taze soğan, 1 d cheddar p, 2 çeri, 1,5 dilim bazlama, 1 bardak süt
Ara
1 kase çilek
2-3 dilim çiğ köfte yeşillikle, 1 dilim krem peynirli bazlama, Ş.siz nescafe, 2 d bitter
2,5 lt su
Kahvaltini zayıf akşamki ikinci lahmacunu fazla buldum canım. Bir kaç gün karbonsuz devam edebilirsin bencetomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek siz
Ara 10
9 ve bitter
Öğle 13
1 tane rosso köfte
1 kase yayla çorba
Ara 16
1 muz 9 gr bitter
Ara 20
1 avuç kuru yemiş
Akşam 21
2 tane lahmacun
1 tane ayran
2.5 lt su
Bence de fazlaydı ama yedim yemek istedim şimdi midem çok sis zatenMükemmel kusursuz menu diye buna denir afiyet olsun canım
Canim bak bu evrede kendim içinde diyorum istahimizi frenleyecez ki regl de eksiye geçelim. Yarından itibaren her ikimiz de daha dikkatli olalım kuzum
Kahvaltini zayıf akşamki ikinci lahmacunu fazla buldum canım. Bir kaç gün karbonsuz devam edebilirsin bence
D Deligonul783 kotan az kaldiysa yorumlar icin harcama canim istersen.biter yoksa hic giremezsin sensiz birakma bizi
Mükemmel kusursuz menu diye buna denir afiyet olsun canım
Canim bak bu evrede kendim içinde diyorum istahimizi frenleyecez ki regl de eksiye geçelim. Yarından itibaren her ikimiz de daha dikkatli olalım kuzum
Kahvaltini zayıf akşamki ikinci lahmacunu fazla buldum canım. Bir kaç gün karbonsuz devam edebilirsin bence
Tamam canım bende aynı şekilde dikkat edecemm bakalımKuzum aslında bazlama bildiğimiz ekmek. Öyle yağlı falan da değil normal ekmek gibi ama yediklerimi de azaltamadım yaa aşırı bir iştah bende bu kadar olmazdı hiç ya anlamadım gittiyarın hiç karbon almamaya çalışıcam bakalım ertesi gün de şişecek miyim
Bence de bi iştah artışı görüyorum regl yakın olduğu için sanırım bu ay ben bu süreci hafif atlatmaya çalışıyorum neler neler mücadele ediyorum bi bilsen sonuç inşallah olumlu olurDeğerli arkadaşlarım bugünkü menüm:
M Melrintevafuk55
Ara
1 kase çilek
2,5 lt su
Kahvaltını çok yetersiz buldum be kuzum azcık peynir zeytin ekle bari, lahmacun keşke 1 tane olaydı senide regl krizi tuttu oyyy Allah yardımcımız olsuntomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek siz
Ara 10
9 ve bitter
Öğle 13
1 tane rosso köfte
1 kase yayla çorba
Ara 16
1 muz 9 gr bitter
Ara 20
1 avuç kuru yemiş
Akşam 21
2 tane lahmacun
1 tane ayran
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?