- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.101
Çooook geçmiş olsun arkadaşım gelelim menuye Iki öğün için fazla gibi olsada harcadığın enerji ve 3 öğün üzerinden dengeli olmuş sanki akşam 1 dilim ekmek yeter gibi geldi bana gerisi gayet güzelIyi aksamlar kızlar ben cokk hastayim bogazim burnum yaniyoo ve eklemlerim tutmuyobirde tel bir sikinti var sarj 20 lere dusunce kople kitleniyo acik dolsunda oyle yaziyim dedim neyse sarj gitmeden menuyu vereyim ekim2009
10 00
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Dort kup kasar peynir
Bes zeytin
Sekersiz cay
18 00
Alti tane kucuk kofte
Iki dilim ekmek
Yarim bardak salgam bogazim icin ictim
Iki uc catal limonlu kutu sogan
20 00
Avuc icinden az findik ve antep fistigi
Cok az tuzsuz kabak cekirdegi
Sekersiz cay
Su iki litre
Spor 10 185 adim suan bacaklarim cok agriyo hastaliktan galiba kucuge gecmese bari buyuk oglumda hasta
Çok geçmiş olsun canım vücudunu en iyi sen tanirsin iyi gelecek bir şeyler yap canım. Menünu çok bulmadım afiyet olsunIyi aksamlar kızlar ben cokk hastayim bogazim burnum yaniyoo ve eklemlerim tutmuyobirde tel bir sikinti var sarj 20 lere dusunce kople kitleniyo acik dolsunda oyle yaziyim dedim neyse sarj gitmeden menuyu vereyim ekim2009
10 00
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Dort kup kasar peynir
Bes zeytin
Sekersiz cay
18 00
Alti tane kucuk kofte
Iki dilim ekmek
20 00
Sekersiz cay
Su iki litre
Spor 10 185 adim suan bacaklarim cok agriyo hastaliktan galiba kucuge gecmese bari buyuk oglumda hasta
Haklısın fazlası ile şöyle bu sayfa da bir bakın her regl dönemi ben bu haldeyim etrafıma kendime zarar vermekten kafa şişirmekten yaptığım farklı bir şey yok SABIR SABIR ALLAH
Benim hatırım için tutuver dilini artık canım.Lütfen kendini de bu kadar yıpratma.Herşey olacağına varır.
Arkadaşımın eşi 5,5 aylık hamileydi ve dün bebeğini kaybetti.1 kızı var şükür ama oğlu olacaktı.Rabbim herşeyin hayırlısını versin yani.Mesele hamile kalmak değil sağlıkla kucağına alıp büyütebilmek
Eveeeetttt cısslarla dolu menume gelelim
Sabah 8.30: 1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara 9.30: 10 cm kadar kivratma ( rulo şeklinde bir islanmamis tatlı gibi bir şeydi)
Ara 10.30: sek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 12.30: yarım tabak keskek
2 kaşık sulu etin et kısmı
1 buçuk kaşık p pilav
Ara 13.30: 1 tane halka tatlı
Ara 17.30: 1 hurma Türk Kahvesi
Aksam 18.30: 1 kase tarhana çorbası
3 litre su
Zaten ne cekiyirsa hep buyuk gelinler cekiyor.kucuk gelinler sefa suruyor.Allah buyuk canim o en iyisini bilir.hakkimizda kim ne dusunuyorsa Allah 10 katini onlara versin.
Sozum meclisten disari kucuk gelin olan varsa alinmasin sakin canlarim
inciiitanesi
sabah 08.00
1 dilim kiymali borek annemin buzluga attigindan
1 bardak ayran
oglen 14.30
2 yk menemen
2 likma ekmegin ucu
3.adt yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
ara 17.00
Yarim avuc kuruyemis findik fistik badem
aksam 19.30
1 kase tarhana corba
2 dilim patatesli yarim tavuk but
cok az salata
1 kase yogurt
tomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek siz
Ara 10
9 ve bitter
Öğle 13
1 tane rosso köfte
1 kase yayla çorba
Ara 16
1 muz 9 gr bitter
Ara 20
1 avuç kuru yemiş
Akşam 21
2 tane lahmacun
1 tane ayran
2.5 lt su
Iyi aksamlar kızlar ben cokk hastayim bogazim burnum yaniyoo ve eklemlerim tutmuyobirde tel bir sikinti var sarj 20 lere dusunce kople kitleniyo acik dolsunda oyle yaziyim dedim neyse sarj gitmeden menuyu vereyim ekim2009
10 00
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Dort kup kasar peynir
Bes zeytin
Sekersiz cay
18 00
Alti tane kucuk kofte
Iki dilim ekmek
20 00
Sekersiz cay
Su iki litre
Canim benim bitirme net i biz sensiz napariz ben ne zamandir yogunluktan menu yorumu bile yapamiyorum ama hepinizi takip ediyorumKuzularım netim çok az ama dayanamadım yorum yaptım size :) napim gündüz de pek girmedim net yüzünden. Şimdi de dayanamadım geçmişi okuyayım dedim yorum yapmak şarttı yani :)
Güzel menü canım geçmişi okuyamadım akşam giremedim dışarda yediniz heralde yemeği yada eve mi söylediniz.Ne oldu sizin durumlar valla aklım sende kaldı akşam kavga ettiniz mi diyetomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek siz
Ara 10
9 ve bitter
Öğle 13
1 tane rosso köfte
1 kase yayla çorba
Ara 16
1 muz 9 gr bitter
Ara 20
1 avuç kuru yemiş
Akşam 21
2 tane lahmacun
1 tane ayran
2.5 lt su
Aynen beni de wc ye çıkarma etkisi var.hemde fena ishal yapıyor.kabız olunca yemeliİştahım fena canım ya durduramadım bugünadaçayı içtim şimdi bir kupa. Aslında çiğköfte bende hiç şişkinlik yapmaz aksine wc çok çıkarır. Bir de kiraz sapı ve form çayı içicem.
Geçmiş olsun canım.bayadır iyiydin sanki yorgumluktan hasta oldun heralde.Menü güzel hafif yürüyüş bombaIyi aksamlar kızlar ben cokk hastayim bogazim burnum yaniyoo ve eklemlerim tutmuyobirde tel bir sikinti var sarj 20 lere dusunce kople kitleniyo acik dolsunda oyle yaziyim dedim neyse sarj gitmeden menuyu vereyim ekim2009
10 00
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Dort kup kasar peynir
Bes zeytin
Sekersiz cay
18 00
Alti tane kucuk kofte
Iki dilim ekmek
20 00
Sekersiz cay
Su iki litre
Aminn canim benim kafa bi milyon unutmusum cumayi hepinize hayirli cumalarrr ...Günaydın hayırlı cumalar,gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olsun inşallah
Saol tatlim kardesime cok uzuldum ondan oldu galiba hem arkadasinin sehit dusmesi hem gidisi beni cok uzdu birde kres yogunlugu annemlere gidip gelmek baya yordu galiba .Geçmiş olsun canım.bayadır iyiydin sanki yorgumluktan hasta oldun heralde.Menü güzel hafif yürüyüş bomba
Güzel menü canım geçmişi okuyamadım akşam giremedim dışarda yediniz heralde yemeği yada eve mi söylediniz.Ne oldu sizin durumlar valla aklım sende kaldı akşam kavga ettiniz mi diye
Ohh çok şükür içim rahatladı.Hayırlısı artık bebek işini tatil dönüşü yapsan daha iyi yatman gerekir çünkü yerleşme süresinde.dışarıda yedik canım
siz burda gazımı alınca adama bir şey kalmadısadece yemeği biraz fazla kaçırdım
bebek konusunu konuştuk biraz ben hadi bu ay aşılama yapalım dedim o da bayram dönüşüne kalsın tatilde rahat hareket edersin dedi o konuda biraz anlaşamadık ama kavga da etmedik
Sağol canım ama gerçekten siz burda gazımı aldınız yoksa ben tlfnda sudan sebep bulur kavga ederdim iyi ki varsınızOhh çok şükür içim rahatladı.Hayırlısı artık bebek işini tatil dönüşü yapsan daha iyi yatman gerekir çünkü yerleşme süresinde.
Tebrikler canım maşallah.Canlarım yazmadan edemedim artıdan kurtuldum. Hatta eksiye geçtim. Dün 71 kiloydum. Bugün 69,8 olmuşum. Galiba sonunda 70'ten kurtuldum. Ama yine de ellerim falan hala şiş. Ben her sabah kalktığımda böyle oluyorum neden acaba sizde de oluyo mu? Neyse az daha dişimi sıksam güzel bi rakam görcem. Dünkü yediklerimin aynısını mı yesem napsam
Canlarım yazmadan edemedim artıdan kurtuldum. Hatta eksiye geçtim. Dün 71 kiloydum. Bugün 69,8 olmuşum. Galiba sonunda 70'ten kurtuldum. Ama yine de ellerim falan hala şiş. Ben her sabah kalktığımda böyle oluyorum neden acaba sizde de oluyo mu? Neyse az daha dişimi sıksam güzel bi rakam görcem. Dünkü yediklerimin aynısını mı yesem napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?