Haydi Yine Yeniden...

Menumu vereyim değerli ortaklarım ve arkadaşlarım
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu iii kuru kayısı
1 yumurta
Çeyrek koy ekmeği
2 zeytin

Ara 10.00: 1 bardak ayran 1 galeta
Ara 11.00: Sek Nescafe 2 dilim bitter

Öğle 12.30: 1 Kıymalı pide
1 kase ezogelin ç

Ara 15.00: Türk Kahvesi 1 kurabiye

Aksam 16 30: tavuğun göğüs kısmından bol yesillikli salata

bitki çayı
3 litre su

Güzel menü olmuş canım.sağlam ve engeli.Akşam protein yemen daha iyi karbonları dengelemiş

Kankim biraz karbonhidrat olmuş ekmek pide falan ama gün itibariyle toplamda az yemişsin aslında. En önemlisi de akşamın erken ve çok hafif. Afiyet olsun kuzum.

Ben de menümü yazayım dostlar:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, kk peynir, 1 dilim tb, 3 zeytin, salatalık, taze soğan, biraz krem peynir, çay

Ara (13:45)
1 bardak sütle birkaç kaşık nesfit
(15:30)
1 kase çilek, erik

Akşam (17:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık tavuklu mantar, bir kase yoğurt

3 lt su
1 saat yürüyüş

Akşam da nescafe içebilirim. Bugün içmedim başıma vurdu bir de adaçayı ve kiraz sapı içmeyi planlıyorum akşam.

Kankim biraz karbonhidrat olmuş ekmek pide falan ama gün itibariyle toplamda az yemişsin aslında. En önemlisi de akşamın erken ve çok hafif. Afiyet olsun kuzum.
Canim bahaneleri hiç sevmem aslında bilirsin beni. Öğleni çorba ayran la kapayacaktim. Pideyi biliyordum ama yemiyecem diye haber yolladım. Sonra mudur bey özellikle öğrenci gönderdi mecburen Öğretkenler odasına çıktım. Müdür yardımcısı özellikle kendi verince bak biz seni düşünüyoruz falan deyince orada yemeyip dikkat çekmek istemedim öyle yani kuzum..

Mükemmel ötesi canım kusursuz maşallah kahveyi bol sütlü iç istersen hem de tok tutar..

Olsun canım ya afiyet olsun akşam öğünün pideyi çoktan affettirdi ki :) zaten saati de çok erken.

Mükemmel ötesi canım kusursuz maşallah kahveyi bol sütlü iç istersen hem de tok tutar..

Kuzum ben de tam tersi nescafeyi azcık koyu seviyorum yoksa yorgunluğumu almıyor ayol yürüyüşe çıkcam birazdan. Gelince içicem. 9 gibi de adaçayımı içerim o da tok tutuyo sanki. Yatmadan önce de kiraz sapı :) adaçayını içiyorum 2 gündür ama o da sütü kesermiş inş öyle bişi olmaz. Şu reglim sökülsün de iyice ondan sonra içmem zaten.

Veeee beklenen geldi kızlar az önce. 4 gün erken oldum. İçmediğim bitki çayı kalmadı ki rezene anason kiraz sapı form papatya adaçayı.. İnşallah sökülür de şu ödemler gider..

OO sen bu durumdayken eksiye geçtin şimdi düşünemiyorum artık hadi maşallah

menün güzel canım afiyet olsun

OO sen bu durumdayken eksiye geçtin şimdi düşünemiyorum artık hadi maşallah

Canımcım sabahları özellikle ellerim çok şişmiş oluyo ben de geçen ay regl olamadım ya ona bağlıyorum. Regl sökülse gidecek inşallah. 69 gördüm ya şımarmak üzereyim 68 görsem iyiydi demeye başladım

Neredeyse hiç karbonhidrat yok.süper olmuş.reglin de söküldü gelsin eksiler

Ben menumu yazayim isten gec cikicam burda tost yedim simdi evde birse yemem en fazla yogurt meyve olur
inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
2 etimek uzeri krem peynir
1 er domates salatalik
3 adt.zeytin

ara 12.00
1 kk beyaz peynir

oglen 14.30
tombik ekmek et doner

ara 16.30 gibi
1 muz 10 findik

aksam 18.00
1 adt yagsiz tost
1 tk nutella

cok yogundum cok hareket ettim ve cok aciktim.kendimi zor durdurdum.su 3 litreyi buldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…