- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.121
Huhuuu herkes nerelerde yahu bakıyorum bakıyorum kimse yok
Ben çok ama çok yoğunum.Bugün hemen hemen hiç oturmadım diyebilirimHuhuuu herkes nerelerde yahu bakıyorum bakıyorum kimse yok
Hadi gözün aydınVeeee beklenen geldi kızlar az önce. 4 gün erken oldum. İçmediğim bitki çayı kalmadı kirezene anason kiraz sapı form papatya adaçayı.. İnşallah sökülür de şu ödemler gider..
Güzel menü olmuş canım.sağlam ve engeli.Akşam protein yemen daha iyi karbonları dengelemişMenumu vereyim değerli ortaklarım ve arkadaşlarım
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu iii kuru kayısı
1 yumurta
Çeyrek koy ekmeği
2 zeytin
Ara 10.00: 1 bardak ayran 1 galeta
Ara 11.00: Sek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 Kıymalı pide
1 kase ezogelin ç
Ara 15.00: Türk Kahvesi 1 kurabiye
Aksam 16 30: tavuğun göğüs kısmından bol yesillikli salata
bitki çayı
3 litre su
Menumu vereyim değerli ortaklarım ve arkadaşlarım
D Deligonul783 M Melrin
1 yumurta
Çeyrek koy ekmeği
2 zeytin
1 kase ezogelin ç
bitki çayı
3 litre su
Canim bahaneleri hiç sevmem aslında bilirsin beni. Öğleni çorba ayran la kapayacaktim. Pideyi biliyordum ama yemiyecem diye haber yolladım. Sonra mudur bey özellikle öğrenci gönderdi mecburen Öğretkenler odasına çıktım. Müdür yardımcısı özellikle kendi verince bak biz seni düşünüyoruz falan deyince orada yemeyip dikkat çekmek istemedim öyle yani kuzum..Kankim biraz karbonhidrat olmuş ekmek pide falan ama gün itibariyle toplamda az yemişsin aslında. En önemlisi de akşamın erken ve çok hafif. Afiyet olsun kuzum.
Mükemmel ötesi canım kusursuz maşallahBen de menümü yazayım dostlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, kk peynir, 1 dilim tb, 3 zeytin, salatalık, taze soğan, biraz krem peynir, çay
Ara (13:45)
1 bardak sütle birkaç kaşık nesfit
(15:30)
1 kase çilek, erik
Akşam (17:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık tavuklu mantar, bir kase yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
Akşam da nescafe içebilirim. Bugün içmedim başıma vurdubir de adaçayı ve kiraz sapı içmeyi planlıyorum akşam.
Canim bahaneleri hiç sevmem aslında bilirsin beni. Öğleni çorba ayran la kapayacaktim. Pideyi biliyordum ama yemiyecem diye haber yolladım. Sonra mudur bey özellikle öğrenci gönderdi mecburen Öğretkenler odasına çıktım. Müdür yardımcısı özellikle kendi verince bak biz seni düşünüyoruz falan deyince orada yemeyip dikkat çekmek istemedim öyle yani kuzum..
Mükemmel ötesi canım kusursuz maşallahkahveyi bol sütlü iç istersen hem de tok tutar..
Veeee beklenen geldi kızlar az önce. 4 gün erken oldum. İçmediğim bitki çayı kalmadı kirezene anason kiraz sapı form papatya adaçayı.. İnşallah sökülür de şu ödemler gider..
Menumu vereyim değerli ortaklarım ve arkadaşlarım
D Deligonul783 M Melrin
1 yumurta
Çeyrek koy ekmeği
2 zeytin
1 kase ezogelin ç
bitki çayı
3 litre su
OO sen bu durumdayken eksiye geçtin şimdi düşünemiyorum artık hadi maşallah
Neredeyse hiç karbonhidrat yok.süper olmuş.reglin de söküldü gelsin eksilerBen de menümü yazayım dostlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, kk peynir, 1 dilim tb, 3 zeytin, salatalık, taze soğan, biraz krem peynir, çay
Ara (13:45)
1 bardak sütle birkaç kaşık nesfit
(15:30)
1 kase çilek, erik
Akşam (17:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık tavuklu mantar, bir kase yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
Akşam da nescafe içebilirim. Bugün içmedim başıma vurdubir de adaçayı ve kiraz sapı içmeyi planlıyorum akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?