Haydi Yine Yeniden...

afiyet olsun kankim zaten çok hareket etmişsin ki etmezsen de menün gayet dengeli

sen onuda görürsün canım inşallah
yaz geldi ben artık sabahları parmak şişmelerinden akşama dğru ayak şişmelerinden kurtulamam benim adetlerim düzenli ama sıcaktan oluyor heralde

sen bugün aç kalmışsın be canım bence akşam ara yap mutlaka kuruyemiş felan

Canim aralarla durdurmussun kendini güzel menü. Afiyet olsun canım

Pidenin açıklamasını yapmışsın zaten erken saatte o yüzden güzel bir menü olmuş
Ohhh iştah normale dönmüş menü harika spor harika 68 yakındır
Normalde tükettiğinden fazla mı ekmek olmuş buna rağmen genele bakıldığında artıya geçirmez bir menü olmuş

tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 2 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
1 açma, çay
Öğle yok
Ara(13:15)
2 kremalı bisküvi, çay
Akşam (17:45)
5-6 yemek kaşığı kısır, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 yuvarlak çokonat, avuç içi fındık, 3 hurma ( abovvv ara ne kadar çok olmuş)
Kızlar bugün spor yok çok yoruldum yarında yoğun olacak

Canlarım 1 saat yürüyüşümü yaptım oğlumla beraber. Sevdim ben bu işi nerdeyse her gün çıkar oldum. Yürüdüm sonra markete girdik küçük tencereler aldım oğlumun yemekleri için. Omlet için küçük tavalarım kötüleşmişti artık yenisini aldım. Bir de konuşan masal anlatan oyuncak vardı oğluşa da onu aldım evde yer kalmadı artık her yer oyuncak. Sonra da parka gittik. Salıncakta salladım biraz paşamı sonra eve geldik şimdi emzirdim acıkmış. Biraz meyve ezip yedircem. O arada size bakayım dedim. Oh karlı oldu bugün de :)

Güzel kaliteli bir gün olmuş ne hoş artık bunu hayatının bir parçası yapman doğru olanda bu severek yapman

Çok enerji harcadığın için enerji veren şeyler yemissin. Ama eminim yaktigindan daha çok değildir afiyet olsun canım

Kuzum menün çok karbonlu olmuş şaşırdım sende pek görmüyorum ya ondan heralde. Ödül günü gibi olmuş sana. Ama sen yarın halledersin bence kankim :)

Acma ve son ara fazla geldi sanki.kisir da sisirmiyordur seni umarim.ama o kadar yorgunluga boyle menu lazim seni cok iyi anliyorum.bugun bende cok yoruldum ve onume ne gelse yiyecek vaziyetteydim yani

Insallah artik hep bu tempoda gider 7 leri gormezsin birdaha canim

Canım menun arkadaşların dediği gibi ödül olmuş sana ama sen haketti n yoruluyorsun sonuçta

Guzel olmus canim afiyet olsun.ekledigin ara ogunun de cok keyifli gorunuyor yarasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…