- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.141
Ben menumu yazayim isten gec cikicam burda tost yedim simdi evde birse yemem en fazla yogurt meyve olur
inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
2 etimek uzeri krem peynir
1 er domates salatalik
3 adt.zeytin
ara 12.00
1 kk beyaz peynir
oglen 14.30
tombik ekmek et doner
ara 16.30 gibi
1 muz 10 findik
aksam 18.00
1 adt yagsiz tost
1 tk nutella
cok yogundum cok hareket ettim ve cok aciktim.kendimi zor durdurdum.su 3 litreyi buldu.
sen onuda görürsün canım inşallahCanımcım sabahları özellikle ellerim çok şişmiş oluyo ben de geçen ay regl olamadım ya ona bağlıyorum. Regl sökülse gidecek inşallah. 69 gördüm ya şımarmak üzereyim 68 görsem iyiydi demeye başladım
Ben de menümü yazayım dostlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, kk peynir, 1 dilim tb, 3 zeytin, salatalık, taze soğan, biraz krem peynir, çay
Ara (13:45)
1 bardak sütle birkaç kaşık nesfit
(15:30)
1 kase çilek, erik
Akşam (17:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık tavuklu mantar, bir kase yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
Akşam da nescafe içebilirim. Bugün içmedim başıma vurdubir de adaçayı ve kiraz sapı içmeyi planlıyorum akşam.
Canim aralarla durdurmussun kendini güzel menü. Afiyet olsun canımBen menumu yazayim isten gec cikicam burda tost yedim simdi evde birse yemem en fazla yogurt meyve olur
inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 er domates salatalik
3 adt.zeytin
ara 12.00
1 kk beyaz peynir
oglen 14.30
tombik ekmek et doner
ara 16.30 gibi
1 muz 10 findik
aksam 18.00
1 adt yagsiz tost
1 tk nutella
cok yogundum cok hareket ettim ve cok aciktim.kendimi zor durdurdum.su 3 litreyi buldu.
Pidenin açıklamasını yapmışsın zaten erken saatte o yüzden güzel bir menü olmuşMenumu vereyim değerli ortaklarım ve arkadaşlarım
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu iii kuru kayısı
1 yumurta
Çeyrek koy ekmeği
2 zeytin
Ara 10.00: 1 bardak ayran 1 galeta
Ara 11.00: Sek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 Kıymalı pide
1 kase ezogelin ç
Ara 15.00: Türk Kahvesi 1 kurabiye
Aksam 16 30: tavuğun göğüs kısmından bol yesillikli salata
bitki çayı
3 litre su
Ohhh iştah normale dönmüş menü harika spor harika 68 yakındırBen de menümü yazayım dostlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, kk peynir, 1 dilim tb, 3 zeytin, salatalık, taze soğan, biraz krem peynir, çay
Ara (13:45)
1 bardak sütle birkaç kaşık nesfit
(15:30)
1 kase çilek, erik
Akşam (17:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık tavuklu mantar, bir kase yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
Akşam da nescafe içebilirim. Bugün içmedim başıma vurdubir de adaçayı ve kiraz sapı içmeyi planlıyorum akşam.
Normalde tükettiğinden fazla mı ekmek olmuş buna rağmen genele bakıldığında artıya geçirmez bir menü olmuşBen menumu yazayim isten gec cikicam burda tost yedim simdi evde birse yemem en fazla yogurt meyve olur
inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 er domates salatalik
3 adt.zeytin
ara 12.00
1 kk beyaz peynir
oglen 14.30
tombik ekmek et doner
ara 16.30 gibi
1 muz 10 findik
aksam 18.00
1 adt yagsiz tost
1 tk nutella
sen bugün aç kalmışsın be canım bence akşam ara yap mutlaka kuruyemiş felan
Güzel kaliteli bir gün olmuş ne hoş artık bunu hayatının bir parçası yapman doğru olanda bu severek yapmanCanlarım 1 saat yürüyüşümü yaptım oğlumla beraber. Sevdim ben bu işi nerdeyse her gün çıkar oldum. Yürüdüm sonra markete girdik küçük tencereler aldım oğlumun yemekleri için. Omlet için küçük tavalarım kötüleşmişti artık yenisini aldım. Bir de konuşan masal anlatan oyuncak vardı oğluşa da onu aldımevde yer kalmadı artık her yer oyuncak. Sonra da parka gittik. Salıncakta salladım biraz paşamı sonra eve geldik şimdi emzirdim acıkmış. Biraz meyve ezip yedircem. O arada size bakayım dedim. Oh karlı oldu bugün de :)
Çok enerji harcadığın için enerji veren şeyler yemissin. Ama eminim yaktigindan daha çok değildir afiyet olsun canımtevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 2 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
1 açma, çay
Öğle yok
Ara(13:15)
2 kremalı bisküvi, çay
Akşam (17:45)
5-6 yemek kaşığı kısır, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 yuvarlak çokonat, avuç içi fındık, 3 hurma ( abovvv ara ne kadar çok olmuş)
Kızlar bugün spor yok çok yoruldum yarında yoğun olacak
En çok da çocuklar mutlu oluyor ne güzel canım seve seve yapman. Maşallah sanaKaldı 1 günümüz bugün hiç oturmadım desem yeridir yoruldum ama çok mutluyum herşey okulumuz için
tevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 2 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
1 açma, çay
Öğle yok
2 kremalı bisküvi, çay
Ara
Türk kahvesi, 1 yuvarlak çokonat, avuç içi fındık, 3 hurma ( abovvv ara ne kadar çok olmuş)
Acma ve son ara fazla geldi sanki.kisir da sisirmiyordur seni umarim.ama o kadar yorgunluga boyle menu lazim seni cok iyi anliyorum.bugun bende cok yoruldum ve onume ne gelse yiyecek vaziyetteydim yanitevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 açma, çay
Öğle yok
2 kremalı bisküvi, çay
Ara
Ne güzel bir menü afiyet olsun canımtomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta 1 üçgen peynir ekmek siz
Ara 10
3 parça bitter 3 tane ceviz
Öğle 13
1 kase eşi gelin çorba
1 kepçe susuz patatesli tavuk yemeği
Ara 16
1 muz
Aksam 18:00
Çeyrek beyaz ekmekte yağsız tost
3 lt su
Ara şimdi yapiyorum foto ekledim Eki Görüntüle 1818870
Insallah artik hep bu tempoda gider 7 leri gormezsin birdaha canimCanlarım 1 saat yürüyüşümü yaptım oğlumla beraber. Sevdim ben bu işi nerdeyse her gün çıkar oldum. Yürüdüm sonra markete girdik küçük tencereler aldım oğlumun yemekleri için. Omlet için küçük tavalarım kötüleşmişti artık yenisini aldım. Bir de konuşan masal anlatan oyuncak vardı oğluşa da onu aldımevde yer kalmadı artık her yer oyuncak. Sonra da parka gittik. Salıncakta salladım biraz paşamı sonra eve geldik şimdi emzirdim acıkmış. Biraz meyve ezip yedircem. O arada size bakayım dedim. Oh karlı oldu bugün de :)
Canım menun arkadaşların dediği gibi ödül olmuş sana ama sen haketti n yoruluyorsun sonuçtatevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 açma, çay
Öğle yok
2 kremalı bisküvi, çay
Ara
Kermese velim açma getirmişti ama ara hakikaten çok olduAcma ve son ara fazla geldi sanki.kisir da sisirmiyordur seni umarim.ama o kadar yorgunluga boyle menu lazim seni cok iyi anliyorum.bugun bende cok yoruldum ve onume ne gelse yiyecek vaziyetteydim yani
Guzel olmus canim afiyet olsun.ekledigin ara ogunun de cok keyifli gorunuyor yarasin canimtomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta 1 üçgen peynir ekmek siz
Ara 10
3 parça bitter 3 tane ceviz
Öğle 13
1 kase eşi gelin çorba
1 kepçe susuz patatesli tavuk yemeği
Ara 16
1 muz
Aksam 18:00
Çeyrek beyaz ekmekte yağsız tost
3 lt su
Ara şimdi yapiyorum foto ekledim Eki Görüntüle 1818870
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?