Haydi Yine Yeniden...

Oh hayırlı olsun oglusunla sana bende şimdi yeni küçük teflon çıkardım benim küçük de kötü olmuştu artık atarım

Kısır beni şişirmiyor zaten çok nadir yapıyorum bulgur az yeşillik çok tarafından zeytinyağlı yaptım yanında turşu yok ama dediğim ve sizin dediğiniz gibi ara çok oldu ama çok yorulmuşum en sevdiğim yürüyüşe bile gitmedim yarın için kıyafet ütülemeliyim

Bizde oglumla araba yarisi oynuyoruz trafikli oyun halisinda.cocuk iste yorgunluk falan dinlemiyor cekistirip duruyor.telefonu elime alinca da anne biyak onu simdiiii diyo sipa

İnşallah canım ya reglim bi sökülse taktım kafayı adaçayı içsem iyi gelir heralde. Hatta papatya ile karıştırıp içeyim. Şu an leke leke çünkü.
Bir iki gune sokulursun merak etme canim.hic olmamaktan iyidir.ruh halini bile etkiliyor insanin ya bu regl isleri.varligi ayri dert yoklugu ayri

Kuzum zaten böyle kaçamakların yok denecek kadar az senin. Böyle tempolu bir günde olması daha iyi olmuş. Düşünme artık kankim.

Bir iki gune sokulursun merak etme canim.hic olmamaktan iyidir.ruh halini bile etkiliyor insanin ya bu regl isleri.varligi ayri dert yoklugu ayri

Sorma canım ya vallahi kabusum oldu. Çocuk 1,5 yaşına geldi benim regl hala düzensiz. O kadar sinir bozucu ki.. Salı günü doktora da gidemicem sanırım. Aslında 5.gün ve kesilirse giderim aslında. Kisti merak ediyorum gitsem mi bilemedim. Ama karın usg yapar ancak. Öbür türlü daha net görünürdü ne olduğu be kisti olduğu.. Böyle durumlarda çok kararsız kalıyorum uf..

Gunlukce iyi gidiyoruz masallahimiz var.oyle afaki artilarimiz kacamaklarimiz yok artik.ufak kacirdik mi dengelemesini de iyi biliyoruz.artimizi atip sabitliyoruz.hedefine ulasmamis kimse kalmayacak insallah zaman icinde

Aynen canım o kadar alıştım ki yeme düzenine.. Artık hep böyle devam ederim. 2.hamilelikte bile devam edicem bu şekilde. Sizlere çok alıştım. Sizlerin sayesinde kilo verdim. Daha önce diyet yapmadım gerçi çokta kilom yoktu ama hamilelik sonrası aldığım kilolar ve yediklerime dikkat edememek beni çok üzüyordu. Ve bir gün buraya gelmeyi akıl ettim veee mutluyum. Hepinizi seviyorum. İyi ki varsınız bu arada hepinizi çok merak ediyorummm

Sagligin kararsizligi olmaz canim.ihmale de gelmez.mutlaka gitmelisin

Iyi asamlar kizlr sonunda gelebildim defiemiz vardi bugun biliyosunuz oglus pek mutlu oldu podyumda oynaya oynayayurudu bense ayakta durmaktan vede hastaliktan dolayi baya yorgun dustum yuruyude yaptim neyse menuyu vereyim
ekim2009 ve kizlarr
10 00
Iki dilim tb ekmek
Uc dilim sucuk
Biraz tel peynir
Uc parca kasar
Dort tane zeytin
Sekersiz cay
15 00
Bir muz
Yarim avuc findik
18 00
Uc kasik bezelye
Uc parca tavuk haslama
Bir kasik pilav
Iki dilim salatalik tursusu
Su 2litre
Spor 8120 adim oldu bugun fazla yuruyemedim ama sadece yuruyusteki adim sayim bu yuruyus harici acmiyorum adim sayari

Azicik karbon kacmis amagenel itibari ile gayet guzel afiyet olsun

Masallah menuyu pek bi begendim fistik afiyet olsun

Menun iyi tatlim aralar ayni olmus muz ve findik bendede var afiyet olsun

Canim sabah cok guzel ama sonrasi karisik geldi gerci hic oturmamissin bayram hazirliginiz vardi galiba yanmis gitmistir ama sen gucten dusebilirsin dikkat et kendine yarin icin basarilar simdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…