- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.161
Afiyet olsun canım kararında bir menü..tomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta 1 üçgen peynir ekmek siz
Ara 10
3 parça bitter 3 tane ceviz
Öğle 13
1 kase eşi gelin çorba
1 kepçe susuz patatesli tavuk yemeği
Ara 16
1 muz
Aksam 18:00
Çeyrek beyaz ekmekte yağsız tost
3 lt su
Ara şimdi yapiyorum foto ekledim Eki Görüntüle 1818870
Oh hayırlı olsun oglusunla sana bende şimdi yeni küçük teflon çıkardım benim küçük de kötü olmuştu artık atarımCanlarım 1 saat yürüyüşümü yaptım oğlumla beraber. Sevdim ben bu işi nerdeyse her gün çıkar oldum. Yürüdüm sonra markete girdik küçük tencereler aldım oğlumun yemekleri için. Omlet için küçük tavalarım kötüleşmişti artık yenisini aldım. Bir de konuşan masal anlatan oyuncak vardı oğluşa da onu aldımevde yer kalmadı artık her yer oyuncak. Sonra da parka gittik. Salıncakta salladım biraz paşamı sonra eve geldik şimdi emzirdim acıkmış. Biraz meyve ezip yedircem. O arada size bakayım dedim. Oh karlı oldu bugün de :)
Ama dedigim gibi enerjiye de ihtiyacin vardi.yoksa dayanamaz yikilirsin Allah korusun.bu menu bu gune gayet iyiKermese velim açma getirmişti ama ara hakikaten çok oldu
Evet bende çok merak ediyorum ne durumda diyeekim2009 kuzum nerelerde ki.tadilattan temizlikten basini alamadi heralde.bide kostur kostur yemek yapmistir arada derede kiyamam yaa
Insallah artik hep bu tempoda gider 7 leri gormezsin birdaha canim
Bir iki gune sokulursun merak etme canim.hic olmamaktan iyidir.ruh halini bile etkiliyor insanin ya bu regl isleri.varligi ayri dert yoklugu ayriİnşallah canım ya reglim bi sökülse taktım kafayıadaçayı içsem iyi gelir heralde. Hatta papatya ile karıştırıp içeyim. Şu an leke leke çünkü.
Kısır beni şişirmiyor zaten çok nadir yapıyorum bulgur az yeşillik çok tarafından zeytinyağlı yaptım yanında turşu yok ama dediğim ve sizin dediğiniz gibi ara çok oldu ama çok yorulmuşum en sevdiğim yürüyüşe bile gitmedim yarın için kıyafet ütülemeliyim
Bir iki gune sokulursun merak etme canim.hic olmamaktan iyidir.ruh halini bile etkiliyor insanin ya bu regl isleri.varligi ayri dert yoklugu ayri
Gunlukce iyi gidiyoruz masallahimiz var.oyle afaki artilarimiz kacamaklarimiz yok artik.ufak kacirdik mi dengelemesini de iyi biliyoruz.artimizi atip sabitliyoruz.hedefine ulasmamis kimse kalmayacak insallah zaman icinde
Sagligin kararsizligi olmaz canim.ihmale de gelmez.mutlaka gitmelisinSorma canım ya vallahi kabusum oldu. Çocuk 1,5 yaşına geldi benim regl hala düzensiz. O kadar sinir bozucu ki.. Salı günü doktora da gidemicem sanırım. Aslında 5.gün ve kesilirse giderim aslında. Kisti merak ediyorum gitsem mi bilemedim. Ama karın usg yapar ancak. Öbür türlü daha net görünürdü ne olduğu be kisti olduğu.. Böyle durumlarda çok kararsız kalıyorum uf..
Sagligin kararsizligi olmaz canim.ihmale de gelmez.mutlaka gitmelisin
Azicik karbon kacmis amagenel itibari ile gayet guzel afiyet olsunMenumu vereyim değerli ortaklarım ve arkadaşlarım
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: ılık limonlu şu iii kuru kayısı
1 yumurta
Çeyrek koy ekmeği
2 zeytin
Ara 10.00: 1 bardak ayran 1 galeta
Ara 11.00: Sek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 12.30: 1 Kıymalı pide
1 kase ezogelin ç
Ara 15.00: Türk Kahvesi 1 kurabiye
Aksam 16 30: tavuğun göğüs kısmından bol yesillikli salata
bitki çayı
3 litre su
Masallah menuyu pek bi begendim fistik afiyet olsunBen de menümü yazayım dostlar:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, kk peynir, 1 dilim tb, 3 zeytin, salatalık, taze soğan, biraz krem peynir, çay
Ara (13:45)
1 bardak sütle birkaç kaşık nesfit
(15:30)
1 kase çilek, erik
Akşam (17:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık tavuklu mantar, bir kase yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
Akşam da nescafe içebilirim. Bugün içmedim başıma vurdubir de adaçayı ve kiraz sapı içmeyi planlıyorum akşam.
Menun iyi tatlim aralar ayni olmus muz ve findik bendede var afiyet olsunBen menumu yazayim isten gec cikicam burda tost yedim simdi evde birse yemem en fazla yogurt meyve olur
inciiitanesi
sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
2 etimek uzeri krem peynir
1 er domates salatalik
3 adt.zeytin
ara 12.00
1 kk beyaz peynir
oglen 14.30
tombik ekmek et doner
ara 16.30 gibi
1 muz 10 findik
aksam 18.00
1 adt yagsiz tost
1 tk nutella
cok yogundum cok hareket ettim ve cok aciktim.kendimi zor durdurdum.su 3 litreyi buldu.
Canim sabah cok guzel ama sonrasi karisik geldi gerci hic oturmamissin bayram hazirliginiz vardi galiba yanmis gitmistir ama sen gucten dusebilirsin dikkat et kendine yarin icin basarilar simdiden afiyet olsuntevafuk55 , D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:00 Limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 2 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara(10:15)
1 açma, çay
Öğle yok
Ara(13:15)
2 kremalı bisküvi, çay
Akşam (17:45)
5-6 yemek kaşığı kısır, yoğurt
Ara
Türk kahvesi, 1 yuvarlak çokonat, avuç içi fındık, 3 hurma ( abovvv ara ne kadar çok olmuş)
Kızlar bugün spor yok çok yoruldum yarında yoğun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?