- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.181
Canim sabahlari daha siki yeki diger ogunlerde daha az acikirsin hem bu seni n sagligin icin onemli diger ogunler guzel tost benimde canim istiyo belki yarin yerim afiyet sifa olsun fistiktomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta 1 üçgen peynir ekmek siz
Ara 10
3 parça bitter 3 tane ceviz
Öğle 13
1 kase eşi gelin çorba
1 kepçe susuz patatesli tavuk yemeği
Ara 16
1 muz
Aksam 18:00
Çeyrek beyaz ekmekte yağsız tost
3 lt su
Ara şimdi yapiyorum foto ekledim Eki Görüntüle 1818870
Sorma canım ya vallahi kabusum oldu. Çocuk 1,5 yaşına geldi benim regl hala düzensiz. O kadar sinir bozucu ki.. Salı günü doktora da gidemicem sanırım. Aslında 5.gün ve kesilirse giderim aslında. Kisti merak ediyorum gitsem mi bilemedim. Ama karın usg yapar ancak. Öbür türlü daha net görünürdü ne olduğu be kisti olduğu.. Böyle durumlarda çok kararsız kalıyorum uf..
Canim lütfen ihmal etme gitmrlisin bence de. Regliyken gidilip gidilmedigini de doktoruna sorabilirsin kuzum. Bizim hatrimiz için kuzum...Regliyken gitmek doğru olur mu kuzum ondan dedim
Ohhhhh bee bugun cok sukur butun menulere yorum yaptim cok uzuluyodum bu duruma kendimi iyi issettim simdi bana gelince bogazim halen kotu hapsurukta eslik etti bugun yarin daha 23 nisan kutlamalari var bizim okul animasyon ekibi getirecekmis gozleme varmis zip zip gelcekmis abooo yarin gun bitmez bana ama hersey cocuklar icin yeterki onlar mutlu olsun ....
Canim lütfen ihmal etme gitmrlisin bence de. Regliyken gidilip gidilmedigini de doktoruna sorabilirsin kuzum. Bizim hatrimiz için kuzum...
Asil reglken gitmen gerekiyor canim.hem tahlil sonuclarin reglken daha dogru sonuc veriyor hemde alttan muayene de yapilabiliyorRegliyken gitmek doğru olur mu kuzum ondan dedim
Asil reglken gitmen gerekiyor canim.hem tahlil sonuclarin reglken daha dogru sonuc veriyor hemde alttan muayene de yapilabiliyor
Menun güzel canım dikkat et kendine ihmal etme bol bol vitamin alIyi asamlar kizlr sonunda gelebildim defiemiz vardi bugun biliyosunuz oglus pek mutlu oldu podyumda oynaya oynayayurudu bense ayakta durmaktan vede hastaliktan dolayi baya yorgun dustum yuruyude yaptim neyse menuyu vereyim
ekim2009 ve kizlarr
10 00
Iki dilim tb ekmek
Uc dilim sucuk
Biraz tel peynir
Uc parca kasar
Dort tane zeytin
Sekersiz cay
15 00
Bir muz
Yarim avuc findik
18 00
Uc kasik bezelye
Uc parca tavuk haslama
Bir kasik pilav
Iki dilim salatalik tursusu
Su 2litre
Spor 8120 adim oldu bugun fazla yuruyemedim ama sadece yuruyusteki adim sayim bu yuruyus harici acmiyorum adim sayari
Iste budur canım Harikasın. Azim artı sabır sana 70 leri getirecek eminim benKızlar bende şimdi geldim ara ogün yapiyordum eşim daha gelmemişti aradı beni hadi hazırlan kahve içmeye gidelim diye birde eşimle florya ya kahve içmeye gittik ve kahvenin yanında çok güzel pastalar oluyordu orda canım istedi ama almadım yuppiii sadece kahve yani bir tane kuş lokumu o kadar
Bende burayı çok seviyorum görmediğim zaman aklım kalıyor ne yapıyorlar acaba diye pek bir alıştımAynen canım o kadar alıştım ki yeme düzenine.. Artık hep böyle devam ederim. 2.hamilelikte bile devam edicem bu şekilde. Sizlere çok alıştım. Sizlerin sayesinde kilo verdim. Daha önce diyet yapmadım gerçi çokta kilom yoktu ama hamilelik sonrası aldığım kilolar ve yediklerime dikkat edememek beni çok üzüyordu. Ve bir gün buraya gelmeyi akıl ettim veee mutluyum. Hepinizi seviyorum. İyi ki varsınızbu arada hepinizi çok merak ediyorummm
Yok be canım 85 den dusemiyorum kiIste budur canım Harikasın. Azim artı sabır sana 70 leri getirecek eminim ben
Öyle söyleme kuzum 75 in hayalini kur sürekli. Önce inan kendine beynini inandırı ki gitsin kilolar.Yok be canım 85 den dusemiyorum ki
Günaydın canımGünaydın mutlu hafta sonları fıstıklarrr
Ohh çok şükür sende atlatmışşın.Sabah sabah börek imtihanı verdim resmen ya. Iç sesim beni ikna etmeye çalıştı. "Ekmek yeme 1 tane börek ye. Ya da sen çok seviyorsun iki tane ye akşam salata ye" dedi durdu. Sonuç sadece 1 dilim çavdar ekmeği ve kahvaltılik
Çok iyi yapmışsın canım sende. Çok iyi gidiyoruz. Çok değil 2 3 ay sonra koruma günlerinde yer sonra da dengeleriz. Zaten artık nasıl dengeleyecegimizi de öğrendikOhh çok şükür sende atlatmışşın.
Benzer sınavı bende verdim bu sabah.Buzlukta annemin bıraktığı su böreklerin dışında daha önceden bıraktığı patatesli kıymalı börekler vardı.çıkardım o bana baktı ben ona baktım ve dedim ki boşver dün yeteri kadar karbonhidrat aldın.buzluğa koydum tekrar ve 1 etimek üzerine krem peynir sürüp yedim.
Valla öyle.Zaten kaçamak yapacağım zaman burası aklıma geliyor nasıl yazacağım diye yemekten vazgeçiyorum.Çok iyi yapmışsın canım sende. Çok iyi gidiyoruz. Çok değil 2 3 ay sonra koruma günlerinde yer sonra da dengeleriz. Zaten artık nasıl dengeleyecegimizi de öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?