Haydi Yine Yeniden...

Canim sabahlari daha siki yeki diger ogunlerde daha az acikirsin hem bu seni n sagligin icin onemli diger ogunler guzel tost benimde canim istiyo belki yarin yerim afiyet sifa olsun fistik

Ohhhhh bee bugun cok sukur butun menulere yorum yaptim cok uzuluyodum bu duruma kendimi iyi issettim simdi bana gelince bogazim halen kotu hapsurukta eslik etti bugun yarin daha 23 nisan kutlamalari var bizim okul animasyon ekibi getirecekmis gozleme varmis zip zip gelcekmis abooo yarin gun bitmez bana ama hersey cocuklar icin yeterki onlar mutlu olsun ....

Regliyken gitmek doğru olur mu kuzum ondan dedim
Canim lütfen ihmal etme gitmrlisin bence de. Regliyken gidilip gidilmedigini de doktoruna sorabilirsin kuzum. Bizim hatrimiz için kuzum...

Ay ya güldüm valla kız. Sana bol kolaylik diliyorum canım. Bu arada menunde çok iyiydi her şey az ve ölçülü. Maşallah sana.

Canim lütfen ihmal etme gitmrlisin bence de. Regliyken gidilip gidilmedigini de doktoruna sorabilirsin kuzum. Bizim hatrimiz için kuzum...

Yok canım benim gidicem mutlaka. Ama regli bitince gitmek daha mantıklı geldi bana. Hem muayene de olurum. Bir de regl sonrası rahim durumuna da bakar. Hem belki kistte küçülme olma ihtimali olabilir diye düşündüm regl bitince. Zaten sökülmezse kesilirse mutlaka gidicem salı günü.

Asil reglken gitmen gerekiyor canim.hem tahlil sonuclarin reglken daha dogru sonuc veriyor hemde alttan muayene de yapilabiliyor

Bilmiyordum canım alttan yapar mı diye tereddüt ettim. Sağol kuzum. Çünkü o şekilde daha kesin tanı koyar kist için. Karın usg tam doğruluk vermiyo malum. Hamileyken bile bnm oğlana 3 kilo dediler son ay kilo almıyo gibi gözüktü. Bir doğdu 3,5 kilo. Meğerse karın çevresi ve baş çevresi ortalamasını hesaplıyormuş makine. Kafa küçüktü karın çevresi geniş değilmiş diye meğerse boyu uzunmuş o yüzden karın çevresini dar ölçmüş falan filan uzatmayayım ben salı günü gideyim iyisimi

Kızlar bende şimdi geldim ara ogün yapiyordum eşim daha gelmemişti aradı beni hadi hazırlan kahve içmeye gidelim diye birde eşimle florya ya kahve içmeye gittik ve kahvenin yanında çok güzel pastalar oluyordu orda canım istedi ama almadım yuppiii sadece kahve yani bir tane kuş lokumu o kadar

Menun güzel canım dikkat et kendine ihmal etme bol bol vitamin al

Iste budur canım Harikasın. Azim artı sabır sana 70 leri getirecek eminim ben

Bende burayı çok seviyorum görmediğim zaman aklım kalıyor ne yapıyorlar acaba diye pek bir alıştım
Ama herkesi bende çok merak ediyorum

Sabah sabah börek imtihanı verdim resmen ya. Iç sesim beni ikna etmeye çalıştı. "Ekmek yeme 1 tane börek ye. Ya da sen çok seviyorsun iki tane ye akşam salata ye" dedi durdu. Sonuç sadece 1 dilim çavdar ekmeği ve kahvaltılik

Ohh çok şükür sende atlatmışşın.
Benzer sınavı bende verdim bu sabah.Buzlukta annemin bıraktığı su böreklerin dışında daha önceden bıraktığı patatesli kıymalı börekler vardı.çıkardım o bana baktı ben ona baktım ve dedim ki boşver dün yeteri kadar karbonhidrat aldın.buzluğa koydum tekrar ve 1 etimek üzerine krem peynir sürüp yedim.

Çok iyi yapmışsın canım sende. Çok iyi gidiyoruz. Çok değil 2 3 ay sonra koruma günlerinde yer sonra da dengeleriz. Zaten artık nasıl dengeleyecegimizi de öğrendik

Çok iyi yapmışsın canım sende. Çok iyi gidiyoruz. Çok değil 2 3 ay sonra koruma günlerinde yer sonra da dengeleriz. Zaten artık nasıl dengeleyecegimizi de öğrendik
Valla öyle.Zaten kaçamak yapacağım zaman burası aklıma geliyor nasıl yazacağım diye yemekten vazgeçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…