- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.201
Günaydın canımmm evet bayramımız kutlu olsunnnGunaydin kizlarr
Ulusal egemenlik ve cocuk bayrami kutlu olsun tabiki ruhu cocuk kalan buyuklerinde
Canim maşallah sanaSlm kızlar hepimizin Bayramı kutlu olsun Eki Görüntüle 1819112
Slm kızlar hepimizin Bayramı kutlu olsun Eki Görüntüle 1819112
Selam canım senin de bayramın kutlu olsun.Emeklerine sağlık Allah yavruların başından eksik etmesin.Slm kızlar hepimizin Bayramı kutlu olsun Eki Görüntüle 1819112
Ooo afetsin maşallahSlm kızlar hepimizin Bayramı kutlu olsun Eki Görüntüle 1819112
Slm kızlar hepimizin Bayramı kutlu olsun Eki Görüntüle 1819112
Canim maşallah sanaçok çok beğendim. Süper görünüyorsun. Senin de bayramın kutlu olsun. Nazarlara dikkat kuzum
Maşallah kuzum elbisen çok yakışmış. Senin de bayramın kutlu olsun.
Selam canım senin de bayramın kutlu olsun.Emeklerine sağlık Allah yavruların başından eksik etmesin.
Elbisen harika rengi muhteşem eminim yüzünü de çok açmıştır bu renk cıvıl cıvıl
Ooo afetsin maşallah
Teşekkürler arkadaşlarım şükür kazasız belasız bitirdik güzel sözlerinizle mutlu oldum sağolunKuzum senin ölçülerin kaç merak ettim. Belin incecik maşallah.
Eeeee ? Yarım kalmış eltininKızlar kahvaltimi yaptım şimdi eltimler ile birlikte eltimin
Yarım kalmış evet net çekmiyor eltimin ablasina geldik orda da pek çekmiyor net aktif olamıyorum kusura bakmayınEeeee ? Yarım kalmış eltinin
Olur mu kusur sen eğlenmene bakYarım kalmış evet net çekmiyor eltimin ablasina geldik orda da pek çekmiyor net aktif olamıyorum kusura bakmayın
Canim afiyet olsun biraz karbonlu olmuş canım suyu da arttorirsan daha iyi olurtomurcukkk
Sabah 12
1 yumurta çeyrek beyaz ekmek 1 tk labne
Misafirlikte 15:30
2 kuru patlıcan dolma küçük
1 milfoy börek
1 kase az yağlı mantı
1 pogaca
18:00
1 fincan türk kahve
1 dilim biskuvili pasta küçük
2 lt su
Kızlar şimdilik bunlar daha birşey yemem diye düşünüyorum ama ekstra olursa yazarım
Afiyet olsun kuzum sen iyi idare edersin bence. Şimdiden iyi oturmalar iyi eğlencelerinciiitanesi
Sabah 08.30
1 etimek uzeri krem peynir
oglen 14.00
1 tost 1 tk cikolata
5 zeytin
aksam 17.30
2 yk kiymali patlican yemegi
2 yk ispanak
1 kase yogurt
misafirlige gidiyorum simdi ondan az tuttum gunu.orda en hafif cislardan yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?