- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.221
Afiyet olsun canıminciiitanesi
Sabah 08.30
1 etimek uzeri krem peynir
oglen 14.00
1 tost 1 tk cikolata
5 zeytin
aksam 17.30
2 yk kiymali patlican yemegi
2 yk ispanak
1 kase yogurt
misafirlige gidiyorum simdi ondan az tuttum gunu.orda en hafif cislardan yerim
Vay vay vay vayyyyyy masallah suphanallah cok guzel bir fizihin var tatlim bayildimmSlm kızlar hepimizin Bayramı kutlu olsun Eki Görüntüle 1819112
Karbon cok olmus canim yarin protein yap afiyet olsuntomurcukkk
Sabah 12
1 yumurta çeyrek beyaz ekmek 1 tk labne
Misafirlikte 15:30
2 kuru patlıcan dolma küçük
1 milfoy börek
1 kase az yağlı mantı
1 pogaca
18:00
1 fincan türk kahve
1 dilim biskuvili pasta küçük
2 lt su
Kızlar şimdilik bunlar daha birşey yemem diye düşünüyorum ama ekstra olursa yazarım
Menu super fistik afiyet olsunMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve değerli arkadaşlar
Sabah 9.00: limonlu ılık su
Kahvaltı 10.30: 1 h yumurta
5 zeytin
1 çay k labne
1 dilim tam b ekmeği
Marul maydanoz taze soğan
ara 11.30: Türk Kahvesi iki hurma
öğle 15.00: 1 buçuk kase tarhana çorbası
ara 16.00: 1 yeşil elma
Aksam 17.30: 2 lokma ekmek
1 yemek k kavurma
Salata
Bolca balık(büyük bir balık kadar)
3 litre su
1 saat yürüyüş
Gunun sonunu merak ediyorum fazla kacirmazsin ama sen dengelersin kesin afiyet olsuninciiitanesi
Sabah 08.30
1 etimek uzeri krem peynir
oglen 14.00
1 tost 1 tk cikolata
5 zeytin
aksam 17.30
2 yk kiymali patlican yemegi
2 yk ispanak
1 kase yogurt
misafirlige gidiyorum simdi ondan az tuttum gunu.orda en hafif cislardan yerim
Maşallah hep 1 lokma çok kararlı bir menuBrnde menuyu vereyimekim2009 ve kizlar
10 00
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Uc dilim sucuk
Domates salatalik
Bir lokma helva
16 00
Ceyrek patatesli gozleme
Bir lokma soganli gozleme
Bir lokma peynirli gozleme
Iki bardak ayran
21 00
Bir tane kucuk sikmalik portakal
Su iki litre
Spor 10 120 adim
Cok yoruldum bugun ordan oraya kosturdu oglus bugunun tadini sonuna kadar cikardi ben pert tabiki
Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin ve değerli arkadaşlar
Sabah 9.00: limonlu ılık su
Kahvaltı 10.30: 1 h yumurta
5 zeytin
1 çay k labne
1 dilim tam b ekmeği
Marul maydanoz taze soğan
ara 11.30: Türk Kahvesi iki hurma
öğle 15.00: 1 buçuk kase tarhana çorbası
ara 16.00: 1 yeşil elma
Aksam 17.30: 2 lokma ekmek
1 yemek k kavurma
Salata
Bolca balık(büyük bir balık kadar)
3 litre su
1 saat yürüyüş
Oncelikle cok gecmis olsun canim benim oglusta gun sonunda burnunu alnini oyun parkinda merdivene carpti kople morardi yuzunun ortasi cocuklar hep bi hareket halinde oluyo boyle kazalar menuye gelince cok az buldum aksam bes kasik olabilirdi sebze sonucta boyle meto yavaslayabilir canim dikkat et hem emziriyosunda gucten duser hasta olursu fistikSelam kızlar ancak gelebildim bugün nasıl bir gündü anlamadım. Zırt pırt elektrik gitti şebeke gitti. Ne arama yapabiliyorum ne msj zaten internet hiç yoktu. Uff deli oldum. Şarjım biter bilmem ne mum yok
Akşam 5 ten sonra yürüyüşe çıktık kızkardeşimle. Yürüdük neyse sonra parka götürdük oğlanı geldik eve. Görümcem aradı sana geliyoruz diye oğluyla kendisi. Neyse geldiler oğlu kudurdu tam yaramaz benimkiyle koşuşturmacada benimki pat düştü baya ağladı göz çevresindeki kemiği gelmiş yere baya kötü olmuştu da düzeldi şükür. Akşam yemeğim gecikti tabiki bu olaylar olunca. Saat 9 da yedik daha doğrusu hiç yemicektim ama olmazdı ben de onlarla bir iki aldım yedim ama şimdi midem çok yanıyo oyyy çok yoruldum yaaaMenümü vereyim:
Kahvaltı (12:00)
1 yumurta, peynir, 3 zeytin, taze soğan, 2 çeri d, 1 dilim tb, biraz krem peynir, çay
Ara (14:00)
1 bardak süt
(15:45)
2 parça piliç kebap, 1 kaseden az çin makarnası yağsız (kardeşim seviyo diye yaptım dayanamadım yedim ben de
Ara (17:00)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (21:00)
2-3 kaşık taze fasülye, 2-3 kaşık salata
1 saat yürüyüş
3 lt su
tevafuk55 M Melrin
Offf tabaga bak yaa kiz yenmezmi simdi bunlarrr of ki ne off dolmadan bir tane yiyebilirdin ama hepsi kalorili neyse sifa olsun gulum sana afiyet olsunKızlar bu tabakte büyük pogaca kaldı Eki Görüntüle 1819419
Oncelikle cok gecmis olsun canim benim oglusta gun sonunda burnunu alnini oyun parkinda merdivene carpti kople morardi yuzunun ortasi cocuklar hep bi hareket halinde oluyo boyle kazalar menuye gelince cok az buldum aksam bes kasik olabilirdi sebze sonucta boyle meto yavaslayabilir canim dikkat et hem emziriyosunda gucten duser hasta olursu fistik
Mide sorunları zor olsa gerek ilaç kullanamıyor musunOyyy çok geçmiş olsun canım yaasaat geç olmuştu canım gastrit reflü var bende. Geç yiyince fena oluyo midem. Az yedim yine de kötü oldum.
Teşekkür ederim arkadaşımVay vay vay vayyyyyy masallah suphanallah cok guzel bir fizihin var tatlim bayildimm
Mide sorunları zor olsa gerek ilaç kullanamıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?