- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.241
Canim öncelikle paşa için geçmiş olsun. Menüyu de gusel ayarlamissin. Ben gözleme olunca duramiyorum maalesefBrnde menuyu vereyim @ekim2009 ve kizlar
10 00
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Uc dilim sucuk
Domates salatalik
Bir lokma helva
16 00
Ceyrek patatesli gozleme
Bir lokma soganli gozleme
Bir lokma peynirli gozleme
Iki bardak ayran
21 00
Bir tane kucuk sikmalik portakal
Su iki litre
Spor 10 120 adim
Cok yoruldum bugun ordan oraya kosturdu oglus bugunun tadini sonuna kadar cikardi ben pert tabiki
Şimdiden afiyet olsun sıcak çay iş zamanı ne güzel geliyor eline sağlık arkadaşımGünaydın kızlar. Dün annemlere geldim bu aksam eve geçerim. Net çok iyi çekmiyor. Dün gece 11 e kadar sürekli baktım kimseler yoktu
Annemde ıspanaklı ekmek yapalım deyip duruyor. Anne yorma kendini desemde ben gelince illa özel bi şeyler oluyor. Şimdi de annemler kavun karpuz ekiyor bende onlara bi Semaver çayı yapayım yanına da kek yapayım. Sonra yine gelirim
Benim eşim evlendiğimizde reflü vardı bayağıdır sorun yok oda zayıfladıktan sonra iyice rahatladıYok canım ya sürekli ilaçta iyi bir şey değil. Hamilelikte bıraktım içmeyi. Bana dokunan şeyleri yememeye dikkat ediyorum sadece. Şuruplar da iyi geliyo hem zararsız.
Oyyy cok severim semaver cayini ayrica toprakla hasir nesir olmayi cok severim cok sanslisin tadini cikar gununGünaydın kızlar. Dün annemlere geldim bu aksam eve geçerim. Net çok iyi çekmiyor. Dün gece 11 e kadar sürekli baktım kimseler yoktu
Annemde ıspanaklı ekmek yapalım deyip duruyor. Anne yorma kendini desemde ben gelince illa özel bi şeyler oluyor. Şimdi de annemler kavun karpuz ekiyor bende onlara bi Semaver çayı yapayım yanına da kek yapayım. Sonra yine gelirim
Oyyy cok severim semaver cayini ayrica toprakla hasir nesir olmayi cok severim cok sanslisin tadini cikar gununGünaydın kızlar. Dün annemlere geldim bu aksam eve geçerim. Net çok iyi çekmiyor. Dün gece 11 e kadar sürekli baktım kimseler yoktu
Muhtemelen güneş etkisi üzerine yorgunlukta olunca normal bugün bol bol dinlenGunaydin kizlar gece hic uyumadim acayip basim agtidi gunesmi carpti dun anlamadim sabahta yorgun uyandim haliyle
Kankim D Deligonul783 menunde küsür yok canım gayet yerinde. Oğlus içinde geçmiş olsun Allah büyüklerinden korusun canım.
Benim eşim evlendiğimizde reflü vardı bayağıdır sorun yok oda zayıfladıktan sonra iyice rahatladı
Gunaydin kizlar gece hic uyumadim acayip basim agtidi gunesmi carpti dun anlamadim sabahta yorgun uyandim haliyle
Şimdiden afiyet olsun sıcak çay iş zamanı ne güzel geliyor eline sağlık arkadaşım
Oyyy cok severim semaver cayini ayrica toprakla hasir nesir olmayi cok severim cok sanslisin tadini cikar gunun
Gelin canlarim hepinize yaparım seve seve.Ohhh canım vallahi orda olasım geldi :) oranın havası suyu bir başka çok özledim :) semaverde çaya da hayır demem :)tevafuk55
Selam kizlar bende dun gec dondum misafirlikten ve fazla kacti biraz acikcasi.zaten cok zayiflamissin laflarindan yedikce yiyesim geldim.simardim.cuma gunu de is yerime gelenler hastalik gecirdigimi falan dusunmusler.oyle bis goruntu mu veriyorum ne bilemedim.
neyse gec gelince gec yattim zaten.sabah da gec kalktim.kahvalti kosturmaca.market alisverisi yaptik cocugu ancak uyuttum.simdi ufaktan temizlik yapip aksam yemek islerini haledeyim.opuyorum hepinizi
Herhangibir hastaliga yakalnip bu kadar kilo verdigimi zannettiler.yani Allah korusun ustumden uzak kanser verem falan zannetmislerOh canım afiyet olsun. Sabah yazsaydın birşey olmaz. Ne yedin merak ederiz bizNasıl yani zayıfladığın için mi hastalık geçirdiğini düşünüyolarmış?
Ödülün dibi olmuş boşver arada lazım afiyet olsun tadını çıkar arkadaşım şişman olsak niye şişmansın çok yiyosun diyolar zayıflayınca noldu sana hasta mısın derler kimse memnun olmazBugun de pek ic acici gecmedi.sanirim 71 i goremem sali gunu.tartilmadim da moralim bozulmasin diye.neyse menumu yazayim
inciiitanesi
sabah 12.00
5 dlm sucuk
2 kk tulum peynir
1 kucuk kase patates kizartmasi
2 adt biber kizartmasi
1 domates
1 hasl. Yumurta
1 tk cilek receli
1 ck tereyag
ara 15.00
yarim avuc karisik kuruyemis
1 dlm baklava
aksam 18.00
tombik ekmek arasi et doner. ( esimle evde hazirladik beraber tum malzemelerini esim dogradi hazir et doner isitip koyduk )
1 bardak ayran
cok vasat bi menu ozur dilerim.benden boyle menu pek gelmezdi ama bende bi bosluga dustum şu hastalikli yorumlari yapilinca
Afiyet olsun canım sana ödül olmusHerhangibir hastaliga yakalnip bu kadar kilo verdigimi zannettiler.yani Allah korusun ustumden uzak kanser verem falan zannetmislerbu kadar fazla kilonun iradeyle verilebilecegini hayal bile edemiyorlar sanirim yuzden cok verdim ben ondan solgun duruyorum heralde.
dun Yediklerimi yazayim 2 dlm ispanakli borek 1 kucuk pogoca 5 mercimek koftesi 5-6 yaprak sarma 1 sekerpare 2 dilim aglayan pasta
Olsun canım güzel bir hafta sonu olmuş yarın toparlarsin senBugun de pek ic acici gecmedi.sanirim 71 i goremem sali gunu.tartilmadim da moralim bozulmasin diye.neyse menumu yazayim
inciiitanesi
sabah 12.00
5 dlm sucuk
2 kk tulum peynir
1 kucuk kase patates kizartmasi
2 adt biber kizartmasi
1 domates
1 hasl. Yumurta
1 tk cilek receli
1 ck tereyag
ara 15.00
yarim avuc karisik kuruyemis
1 dlm baklava
aksam 18.00
tombik ekmek arasi et doner. ( esimle evde hazirladik beraber tum malzemelerini esim dogradi hazir et doner isitip koyduk )
1 bardak ayran
cok vasat bi menu ozur dilerim.benden boyle menu pek gelmezdi ama bende bi bosluga dustum şu hastalikli yorumlari yapilinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?