Haydi Yine Yeniden...

vallaha mııııııııııı
kız o zaman regl olduğunda giden türden rahat olamadığında vucut yapıyor olunca gidiyor allahıma bin şükürrrrrr

Amannn doktor boşuna korkutmuş yaavvv yumurta çatlama zamanı oluşanlardanmış. Kist regliyle beraber kanamış yok olmuş. Geçen ay çok az olmuştu ondan oldu heralde. Ama bir sürü bitki çayı içtim faydası olmuş şükür :)

ohh ne güzel canım kafan rahatladı seninde bizimde

zor canım ama umudunu kaybetme sen bir ayar çekersin ya da tehdit edersin mideni

Ayy süper bi haber.endişelendiğine değmedi canım.Şimdi daha rahatsın artık sevindim valla

Ama emzirmeyi bırak artık dedi kuzum ya reglin ancak o zaman düzene girer dedi. Vitamin stokların tükenmiş dedi. Saçım kalmadı dedim çok dökülüyo dedim ve her yerim sırtım falan sivilce dedim hormon testine gerek yok dedi. Memeden kesince düzelir hepsi dedi.

Bebis kac aylikti kuzum 18 ayi gectiyse birakabilirsin aslinda biliyorum zor ama gerekli ise birak canim ins dahada iyi olursun fistik

Allahim disarda oyle bir firtina varki anlatamam yagmur yagcak ama tik yok kapkara oldu heryer anamm oglusum okulda hadi buyuk servisle gelcek kapida iner oda kuzum yazik islanacak

Allahim disarda oyle bir firtina varki anlatamam yagmur yagcak ama tik yok kapkara oldu heryer anamm oglusum okulda hadi buyuk servisle gelcek kapida iner oda kuzum yazik islanacak

Biz annemle hastane dönüşü bir ıslandık sırılsıklam

Bebis kac aylikti kuzum 18 ayi gectiyse birakabilirsin aslinda biliyorum zor ama gerekli ise birak canim ins dahada iyi olursun fistik

Canımın içi oğlum ayın 30'unda 17 aylık olacak. Ve memede sakinleşiyo memede uyuyo. Sütüm aşırı sakinleştiriyo onu. Diş çıkarırken hastayken falan çok iyi geliyo. Bilmiyorum nasıl olacak üzülüyorum

hıı zor olur canım yaza kadar daha idare et bari

Ben de öyle düşünüyorum tatlım. Acaba vitamin takviyesi mi alsam diyorum.. Omega 6 falan alayım çinko barındırıyo malum. Saç dökülmem durur belki. Bir de bioxin alayım. Isırgan otlu şampuan aldım gerçi o da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…