- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.481
vallaha mııııııııııı
kız o zaman regl olduğunda giden türden rahat olamadığında vucut yapıyor olunca gidiyor allahıma bin şükürrrrrr
Amannn doktor boşuna korkutmuş yaavvv yumurta çatlama zamanı oluşanlardanmış. Kist regliyle beraber kanamış yok olmuş. Geçen ay çok az olmuştu ondan oldu heralde. Ama bir sürü bitki çayı içtim faydası olmuş şükür :)
inşallah görürüm :))
bizimkilere şimdiden ne pişirip taşırıcaz onları bile ayarladık kafamızda dolma köfte annemin böreği kabak mücver hepsi bol karbon yağ kardeşim de gelinde seviyormuş yapıcaz mecbur da ben nasıl yırtıcam allah bilir :)
Ayy süper bi haber.endişelendiğine değmedi canım.Şimdi daha rahatsın artık sevindim vallaKızlar kistim yok olmuş :) :) :)
Ayy süper bi haber.endişelendiğine değmedi canım.Şimdi daha rahatsın artık sevindim valla
Oh kankim ya çok sevindim gerçekten içim rahatladı. Bugün senin için çok güzel oldu hem bol eksi hem de kistin kaybolmuş daha ne olsun@butterfly143
Ohhh beee ay ne korkuttun bizide neyseki gitmis bak bitki caylari ise yaradi sen ara ara ada cayi ic iyifir kadinlik hormonunu duzenliyor valla cok sevindim senin adina fistik supersin ....Kızlar kistim yok olmuş :) :) :)
Bebis kac aylikti kuzum 18 ayi gectiyse birakabilirsin aslinda biliyorum zor ama gerekli ise birak canim ins dahada iyi olursun fistikAma emzirmeyi bırak artık dedi kuzum ya reglin ancak o zaman düzene girer dedi. Vitamin stokların tükenmiş dedi. Saçım kalmadı dedim çok dökülüyo dedim ve her yerim sırtım falan sivilce dedim hormon testine gerek yok dedi. Memeden kesince düzelir hepsi dedi.
Ohhh beee ay ne korkuttun bizide neyseki gitmis bak bitki caylari ise yaradi sen ara ara ada cayi ic iyifir kadinlik hormonunu duzenliyor valla cok sevindim senin adina fistik supersin ....
Allahim disarda oyle bir firtina varki anlatamam yagmur yagcak ama tik yok kapkara oldu heryer anamm oglusum okulda hadi buyuk servisle gelcek kapida iner oda kuzum yazik islanacak
Bebis kac aylikti kuzum 18 ayi gectiyse birakabilirsin aslinda biliyorum zor ama gerekli ise birak canim ins dahada iyi olursun fistik
Canımın içi oğlum ayın 30'unda 17 aylık olacak. Ve memede sakinleşiyo memede uyuyo. Sütüm aşırı sakinleştiriyo onu. Diş çıkarırken hastayken falan çok iyi geliyo. Bilmiyorum nasıl olacak üzülüyorum
dikkat edin canım hasta olmayında bende üşüdüm bugün birazBiz annemle hastane dönüşü bir ıslandık sırılsıklam
hıı zor olur canım yaza kadar daha idare et bari
dikkat edin canım hasta olmayında bende üşüdüm bugün biraz
D Deligonul783 ortağım şükürler olsun güzel haber verdin Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?