Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun kankim bir maşallah da demezler yahu :) bence de incecik duruyorsun ortim

Afiyet bal şeker olsun canım.Zayıflamanın farkedilmesi çok güzel bir duygu.Mest oluyor insan valla.

ekim2009 nerelerdesin canım net mi gitti yine,menü de bildirmedi sanırım dün
özürrrr net varda ben bir türlü gelemedim geldiğimde de yazamadım ya kapı ya tel ya benimkiler hep bişeyler oldu
gece gelip yazayım bari dedim bir dolu etiketlenmişim bildirimlerde en son miladım etiketlemiş tıkladım ordan yazmaya başlıyım dedim 1-2 yazdım daha menü yazmamıştım benim telefon çaldı gecenin 12 buçuğu eşim yatak odasından telle beni çağırıyor :)) gittim yeter yat ben iyi değilim nefesim kesiliyor (uyku apnesi var maskeyle yatıyor zaten )dedi kapadım neti gittim
dün sadece stres temizlik ve yemeyle geçti abuk subuk bi gün oldu geç saatte birde oğlumun doğum günüydü pasta yedim (tadıda bişeye benzese ıhhh)
ben bu ara izin istiycem galiba sizden mevsim dönümü hem alerji hem de huysuzluk dönemi benimkilerin netin adil kullanım hakkı dolduğu için hızı yavaşladı hint dizisi izledik ard ardına dolmuş heheheh eşim kızıp duruyor her gün :)2 gün kaldı kardeşimle gelin gelecek ben daha hazırlık hiç bir şey de yapmadım

kızlar biz çok iyi bir grup olduk kimse kaçmıyor burayı ihmal etmiyor herkes elinden geldiğince aktif çok güzel yaaa ben çok alıştım buraya sizlerin arkadaşlığına
ben ihmal ediyorum ama (
teog var diye benim oğluş bu gün de ev de sürekli özel bişeyler yapalım istiyor sıpa dün 15 yaşına girdi ama hala küçük sanki dün mısır patlattı anne ne olursun film bul beraber izleyelim diye yalvarıyor babası da beni her pc başında gördüğünde söyleniyor dün kü dava da bütün gün otracağına çocuğa pasta yapsaydın anası değil misin davasıydı evde malzeme yok hem yemek hem işle uğraştım zaten çabuk yoruluyorum kolum güçsüz tükeniyor hala mayalı hamurdan cevizli çörek yap çocuğa pasta yapsaydın diyor akşam gitti hazır aldı ama yanlış yerden almış ona da söylendi olmadı en son içerden bağırıyordu gittim pasta tabağını üstüne ters çevirmiş heryer batmış makinayla üstünü aldım birde ben,m halı beyaza yakın açık renk ve daha gündüz temizledim her yeri dip bucak al sana bir daha iş amma dolmuşum yakındım demiii
şimdi kalkıp başlıycam dolanmaya yine akşama inşallah gelebilirim gelemezsem ne olur bana alınmayın valla yetişemiyorum hem isteklerine hem huysuzluklarına öğle yemeğine gelir benim ki kalkıp hazırlık yapayım sakin yesin de gitsin

yoğun bir gün belli benim için sıkıntı yok canım keyfine bak sonuçta kardeş her zaman gelmiyor kendine dikkat et fazla kaçamak yapmamaya çalış şimdiden iyi gezmeler canım size

zor canım benim çocuk olmadığı için belki pek anlayamam ama eminim yoğun yorucu oluyordur tabi bir de misafir telaşı eklenince kaçınılmaz
tabi eşlerin tiriplerini de unutmamak lazım
dediğim gibi kendine dikkat et yorma kendini

Neyse iyisiniz bi sıkıntı yok ya gerisi önemli değil.
Oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun canım.Nice sağlıklı seneleri olsun.
Kendini ne zaman hazır ve müsait hissedersen kaldığın yerden devam edersin.Biliyosun sıkıntı yok

Eveeeettt haydi bir şoka girelim öncesi sonrası yaptım. Eşim bile şok oldu. Bu kadar zayıfladın mı diyor oysaki kiloluyken bile abartı kilon yok derdi ve içten söylerdi. İki fotoyu birden görünce şoka uğradı adam

Eklentiler

• 1461835157703.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 39

evet canım fark mükemmel ama o zamanda abartı kilon yokmuş göbek var o da doğum yaptın yani ama şuan 18 lik çıtırsın işte her zaman diyorum maşallah

Vuhuhhhhuuuuuu süpersin fıstığım ciddi incelmişsin.ilk resimdeki tuniğin bol bide.
Yerim o sarı paşanı senin bu arada Sarışın galiba

Vay vay vaasyyyyyy süper fark süper incelme canım. Maşallah sana güzel kankim benim

evet canım fark mükemmel ama o zamanda abartı kilon yokmuş göbek var o da doğum yaptın yani ama şuan 18 lik çıtırsın işte her zaman diyorum maşallah

O göbek hep ödemmiş kuzum. Kortizol yüksekliği vardı ya hep boyun bölgem karın ve kollar şişmiş. Ben de bu göbek nasıl gider diyordum çok şükür şu an yandan bakınca süper hiçbişi yok. Daha da incelmek istiyorum iki fotoyu gördüm ya bu gazla 10 kilo veririm artık

Vuhuhhhhuuuuuu süpersin fıstığım ciddi incelmişsin.ilk resimdeki tuniğin bol bide.
Yerim o sarı paşanı senin bu arada Sarışın galiba

Evet teyzesi sarışın ve ela gözlü :) orda yaşına yeni girmişti. Doğum gününden hemen sonra saçını kesmiştik. Şimdi çok uzadı saçları. Babası kestirmiyor subay traşı yaptır diyorum yok kıyamıyor. Evet tuniğim bol ama resmen dolduruyomuşum o bol tuniği. Şimdi giymek bile istemiyorum zaten giyince içinde yüzüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…