- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.701
Arkadaşımdan geldim kızlar beni görur görmez bu ne kadar zayıflık. Kim der sana iki çocuk annesi falan. Salimi da Suriye modeli yapmıştım Suriyeli kızlar gibi olmuşsun falan dediler. Daha zayıflayacak mısın dediler bende yok ya korusam yeter dedimdaha da gaza geliyorum birileri bana zayıf dedikçe tabiki bir şeyler yedim söyliyim hemen
4 mercimek köfte
2 kaşık barbunya salata
1 dilim cevizli kadayıf tatlısı
Sanirim Şerbetli tatlı öld için midemi yaktı bünye kabul etmiyor resmen
Afiyet bal şeker olsun canım.Zayıflamanın farkedilmesi çok güzel bir duygu.Mest oluyor insan valla.Arkadaşımdan geldim kızlar beni görur görmez bu ne kadar zayıflık. Kim der sana iki çocuk annesi falan. Salimi da Suriye modeli yapmıştım Suriyeli kızlar gibi olmuşsun falan dediler. Daha zayıflayacak mısın dediler bende yok ya korusam yeter dedimdaha da gaza geliyorum birileri bana zayıf dedikçe tabiki bir şeyler yedim söyliyim hemen
4 mercimek köfte
2 kaşık barbunya salata
1 dilim cevizli kadayıf tatlısı
Sanirim Şerbetli tatlı öld için midemi yaktı bünye kabul etmiyor resmen
evet dün bende baktım menü bildirmemiş sanırım net gitti yine
özürrrr net varda ben bir türlü gelemedim geldiğimde de yazamadım ya kapı ya tel ya benimkiler hep bişeyler oldu
ben ihmal ediyorum amakızlar biz çok iyi bir grup olduk kimse kaçmıyor burayı ihmal etmiyor herkes elinden geldiğince aktif çok güzel yaaa ben çok alıştım buraya sizlerin arkadaşlığına
özürrrr net varda ben bir türlü gelemedim geldiğimde de yazamadım ya kapı ya tel ya benimkiler hep bişeyler oldu
gece gelip yazayım bari dedim bir dolu etiketlenmişim bildirimlerde en son miladım etiketlemiş tıkladım ordan yazmaya başlıyım dedim 1-2 yazdım daha menü yazmamıştım benim telefon çaldı gecenin 12 buçuğu eşim yatak odasından telle beni çağırıyor :)) gittim yeter yat ben iyi değilim nefesim kesiliyor (uyku apnesi var maskeyle yatıyor zaten )dedi kapadım neti gittim
dün sadece stres temizlik ve yemeyle geçti abuk subuk bi gün oldu geç saatte birde oğlumun doğum günüydü pasta yedim (tadıda bişeye benzese ıhhh)
ben bu ara izin istiycem galiba sizden mevsim dönümü hem alerji hem de huysuzluk dönemi benimkilerin netin adil kullanım hakkı dolduğu için hızı yavaşladı hint dizisi izledik ard ardına dolmuş heheheh eşim kızıp duruyor her gün :)2 gün kaldı kardeşimle gelin gelecek ben daha hazırlık hiç bir şey de yapmadım
zor canım benim çocuk olmadığı için belki pek anlayamam ama eminim yoğun yorucu oluyordur tabi bir de misafir telaşı eklenince kaçınılmazben ihmal ediyorum ama(
teog var diye benim oğluş bu gün de ev de sürekli özel bişeyler yapalım istiyor sıpa dün 15 yaşına girdi ama hala küçük sanki dün mısır patlattı anne ne olursun film bul beraber izleyelim diye yalvarıyor babası da beni her pc başında gördüğünde söyleniyor dün kü dava da bütün gün otracağına çocuğa pasta yapsaydın anası değil misin davasıydı evde malzeme yok hem yemek hem işle uğraştım zaten çabuk yoruluyorum kolum güçsüz tükeniyor hala mayalı hamurdan cevizli çörek yap çocuğa pasta yapsaydın diyor akşam gitti hazır aldı ama yanlış yerden almış ona da söylendi olmadı en son içerden bağırıyordu gittim pasta tabağını üstüne ters çevirmiş heryer batmış makinayla üstünü aldım birde ben,m halı beyaza yakın açık renk ve daha gündüz temizledim her yeri dip bucak al sana bir daha iş amma dolmuşum yakındım demiii
şimdi kalkıp başlıycam dolanmaya yine akşama inşallah gelebilirim gelemezsem ne olur bana alınmayın valla yetişemiyorum hem isteklerine hem huysuzluklarına öğle yemeğine gelir benim ki kalkıp hazırlık yapayım sakin yesin de gitsin
Neyse iyisiniz bi sıkıntı yok ya gerisi önemli değil.özürrrr net varda ben bir türlü gelemedim geldiğimde de yazamadım ya kapı ya tel ya benimkiler hep bişeyler oldu
gece gelip yazayım bari dedim bir dolu etiketlenmişim bildirimlerde en son miladım etiketlemiş tıkladım ordan yazmaya başlıyım dedim 1-2 yazdım daha menü yazmamıştım benim telefon çaldı gecenin 12 buçuğu eşim yatak odasından telle beni çağırıyor :)) gittim yeter yat ben iyi değilim nefesim kesiliyor (uyku apnesi var maskeyle yatıyor zaten )dedi kapadım neti gittim
dün sadece stres temizlik ve yemeyle geçti abuk subuk bi gün oldu geç saatte birde oğlumun doğum günüydü pasta yedim (tadıda bişeye benzese ıhhh)
ben bu ara izin istiycem galiba sizden mevsim dönümü hem alerji hem de huysuzluk dönemi benimkilerin netin adil kullanım hakkı dolduğu için hızı yavaşladı hint dizisi izledik ard ardına dolmuş heheheh eşim kızıp duruyor her gün :)2 gün kaldı kardeşimle gelin gelecek ben daha hazırlık hiç bir şey de yapmadım
Eveeeettt haydi bir şoka girelimöncesi sonrası yaptım. Eşim bile şok oldu. Bu kadar zayıfladın mı diyor oysaki kiloluyken bile abartı kilon yok derdi ve içten söylerdi. İki fotoyu birden görünce şoka uğradı adam
Vuhuhhhhuuuuuu süpersin fıstığım ciddi incelmişsin.ilk resimdeki tuniğin bol bide.Eveeeettt haydi bir şoka girelimöncesi sonrası yaptım. Eşim bile şok oldu. Bu kadar zayıfladın mı diyor oysaki kiloluyken bile abartı kilon yok derdi ve içten söylerdi. İki fotoyu birden görünce şoka uğradı adam
Vay vay vaasyyyyyy süper fark süper incelme canım. Maşallah sana güzel kankim benimEveeeettt haydi bir şoka girelimöncesi sonrası yaptım. Eşim bile şok oldu. Bu kadar zayıfladın mı diyor oysaki kiloluyken bile abartı kilon yok derdi ve içten söylerdi. İki fotoyu birden görünce şoka uğradı adam
evet canım fark mükemmel ama o zamanda abartı kilon yokmuş göbek var o da doğum yaptın yaniama şuan 18 lik çıtırsın işte her zaman diyorum maşallah
Vuhuhhhhuuuuuu süpersin fıstığım ciddi incelmişsin.ilk resimdeki tuniğin bol bide.
Yerim o sarı paşanı senin bu aradaSarışın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?