- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.721
Vay vay vaasyyyyyy süper fark süper incelme canım. Maşallah sana güzel kankim benim
Bol şeyler her zaman olduğundan daha kilolu gösterir.Kiloluyken de dar şeyler giyemiyoruz maalesef çirkin duryor ordan burdan et fışkırıncaEvet teyzesi sarışın ve ela gözlü :) orda yaşına yeni girmişti. Doğum gününden hemen sonra saçını kesmiştik. Şimdi çok uzadı saçları. Babası kestirmiyor subay traşı yaptır diyorum yok kıyamıyor. Evet tuniğim bol ama resmen dolduruyomuşum o bol tuniği. Şimdi giymek bile istemiyorumzaten giyince içinde yüzüyorum
Bol şeyler her zaman olduğundan daha kilolu gösterir.Kiloluyken de dar şeyler giyemiyoruz maalesef çirkin duryor ordan burdan et fışkırıncaAma şimdiki halin var ya bomba çıtır valla çok güzelsin arkadaşım Allah nazardan korusun eşine evladına bağışlasın seni
Amin canım amin.Amin canımmm sağol eksik olma sen de az fıstık değilsin haniii neydi o saç baş elbise falan maşallah kuzum :) çıbana sebep oldu o halin :) aynı benim gibisin ya hemen nazar alıyosun. Hele bebekken ne zaman beni kalabalık ortama soksalar ağlama krizlerim tutarmış sabahlara kadar ateş kusma perişan olurmuşum. Sapsarıymışım ben de bembeyaz çocukmuşum. Oğlum da tıpkı benim ufaklığım. Ben de çok çekiyorum oğlum da aynı oluyo. Allah herkesleri korusun kem gözden.. Bizi evlatlarımıza bağışlasın evlatlarımızı da bize.. Aminnn...
Amin canımmm sağol eksik olma sen de az fıstık değilsin haniii neydi o saç baş elbise falan maşallah kuzum :) çıbana sebep oldu o halin :) aynı benim gibisin ya hemen nazar alıyosun. Hele bebekken ne zaman beni kalabalık ortama soksalar ağlama krizlerim tutarmış sabahlara kadar ateş kusma perişan olurmuşum. Sapsarıymışım ben de bembeyaz çocukmuşum. Oğlum da tıpkı benim ufaklığım. Ben de çok çekiyorum oğlum da aynı oluyo. Allah herkesleri korusun kem gözden.. Bizi evlatlarımıza bağışlasın evlatlarımızı da bize.. Aminnn...
canım bende senin ile aynı durumdayım diğer arkadaşlar yürüyüşünü yapıyor biz yapmıyoruz senin ile bir kural koyalım mı en az hafta 3 defa yürüyüş olacak diyeBen neden yürüyüş yapamıyorum nerde hata yapıyorun neyin üşengeçliği ihmali bu.Oysa ki yürüyüş yaptığım zamanlar ne güzel kilo veriyor nasıl inceliyordum.
Bi sisteme oturtmam lazım kızlar bu yürüme işini.Günler uzadı yaz geldi sayılır.İşten dönünce çok üşeniyorum ama üşenmemem gerek.Yürümek şart hareket şart.Hem bi emek verdiğin için yediklerine de daha dikkat ediyorsun haliyle.o kadar yol teptim neden kaçamak yapayım diyorsun mesela.
Ne yapmam gerek motivasyona ihtiyacım var yürüyüş konusunda
Selam kızlar bugün benim için çok güzel çok duygusal bir gün. Biricik kızımın akşam kuran töreni var bu apayrı bir mutluluk.
Paşam da bugün tam 1 yaşında. Koskoca 1 yıl geride kalmış. Çok heyecanlı duygulu ve yoğun bir günüm var. Paylaşmak istedim sizlerle de...
Ben neden yürüyüş yapamıyorum nerde hata yapıyorun neyin üşengeçliği ihmali bu.Oysa ki yürüyüş yaptığım zamanlar ne güzel kilo veriyor nasıl inceliyordum.
Bi sisteme oturtmam lazım kızlar bu yürüme işini.Günler uzadı yaz geldi sayılır.İşten dönünce çok üşeniyorum ama üşenmemem gerek.Yürümek şart hareket şart.Hem bi emek verdiğin için yediklerine de daha dikkat ediyorsun haliyle.o kadar yol teptim neden kaçamak yapayım diyorsun mesela.
Ne yapmam gerek motivasyona ihtiyacım var yürüyüş konusunda
Ayy ne mutlu sana iki evladının da mutlu gününü yaşıyosun.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ikisine de.Paşanın da 1. yaşı kutlu olsun.Kızın için de çok sevindim inşallah güzel geçer töreni.Selam kızlar bugün benim için çok güzel çok duygusal bir gün. Biricik kızımın akşam kuran töreni var bu apayrı bir mutluluk.
Paşam da bugün tam 1 yaşında. Koskoca 1 yıl geride kalmış. Çok heyecanlı duygulu ve yoğun bir günüm var. Paylaşmak istedim sizlerle de...
Selam kızlar bugün benim için çok güzel çok duygusal bir gün. Biricik kızımın akşam kuran töreni var bu apayrı bir mutluluk.
Canim güzel dileklerin için çok sağol, amin... aksama kuran töreni olacak kızımın okulunda. Ogluşumu bügünlük kuru kuru kutlayacaz bir kaç Güne küçük bir pasta keseriz. Ilerleyen onun aklının erdiği bir yaşta da doğum günü yaparızAyy ne mutlu sana iki evladının da mutlu gününü yaşıyosun.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ikisine de.Paşanın da 1. yaşı kutlu olsun.Kızın için de çok sevindim inşallah güzel geçer töreni.
Var mı hazırlık akşama yapacak mısınız doğum günü canım
maşallah maşalllah canım inşallah daha güzel günlerini görmek te nasip olur
oğluşuna rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
güzel kızımızda maşallah ağzı kuranlı bir melek
çok güzel bir mutluluk her zaman daha güzel duygular yaşatsın yavruların sana canım
Çok teşekkür ederim canlarim benimÇifte mutluluk.. Allah böyle güzel günlerinizi daim kılsın. Evlatlarına da sana da uzun ömür versin inşallah. Daha nice güzel günlerini gör kankim.
Evet canım artık iş dönüşü eve gitmeden mi olur,eve gidince çocuğu alıp mı çıkmak olur start vermem lazım bu işeCanım üşenme neden üşeniyorsun.. Bir kere şeytanın bacağını kırarsan artık yürümezsen suçlu hissedersin kendini. Günde en az 20 dk yürüsen bile kilo verirsin diyor uzmanlar. Havalar günlük güneşlik ne güzel.. Hatta stresin azalır kafan dinginleşir vücudun dinginleşir.. Yorulurum diye düşünme aksine bir enerji geliyor insana. Benim kadın doğum uzmanım 50 yaşını aşkın ama görsen hiç demezsin o kadar yaşı var diye.. 5 katlı hastanede bile asansör kullanmıyor hep merdivenleri kullanıyor ve maşallah manken gibi incecik. Ama bir güçlü anlatamam. Doğuma 1-2 haftam vardı kontrole gitmiştim tabi yardımsız yattığım yerden kalkamıyordum. Karnım da çok büyüktü. Bir hamlede tek eliyle tık diye ayağa dikti beni :) bir gün de bir saat içinde hem sezeryan hem normal doğum yaptırıp gelmişti. Maşallah ya.. Benim kilolu halim bildiğin fostu. Zayıflayınca güç kuvvet geldi. Tabi spor da yaptım.
Yapalım valla incim,iyi olur sorumluluk doğarcanım bende senin ile aynı durumdayım diğer arkadaşlar yürüyüşünü yapıyor biz yapmıyoruz senin ile bir kural koyalım mı en az hafta 3 defa yürüyüş olacak diye
Yapalım valla incim,iyi olur sorumluluk doğar
Mesela ben bugün oğlumu da alıp yürüyeceğim 1 saat :) sonra da parka gideriz. Orda da efor sarfederim baya bi. Az önce uyuttum 4 gibi uyanır. Karnını doyururum çıkarız :)
Sen nasıl yapacaksın peki kaçta çıkıyorsun işten canım? Olmadı evde leslie de olur bi çözüm üretelim derim benaynen başlayalım ne zaman dersen canım birbirimize sorumlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?