- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.741
Oncelikle iyiki dogmus oglusun annesi sen cok yogunsun bu ara tadilat temizlik misafir hazirligi kolay degil birde zor bir es islerini hallet gel fistiközürrrr net varda ben bir türlü gelemedim geldiğimde de yazamadım ya kapı ya tel ya benimkiler hep bişeyler oldu
gece gelip yazayım bari dedim bir dolu etiketlenmişim bildirimlerde en son miladım etiketlemiş tıkladım ordan yazmaya başlıyım dedim 1-2 yazdım daha menü yazmamıştım benim telefon çaldı gecenin 12 buçuğu eşim yatak odasından telle beni çağırıyor :)) gittim yeter yat ben iyi değilim nefesim kesiliyor (uyku apnesi var maskeyle yatıyor zaten )dedi kapadım neti gittim
dün sadece stres temizlik ve yemeyle geçti abuk subuk bi gün oldu geç saatte birde oğlumun doğum günüydü pasta yedim (tadıda bişeye benzese ıhhh)
ben bu ara izin istiycem galiba sizden mevsim dönümü hem alerji hem de huysuzluk dönemi benimkilerin netin adil kullanım hakkı dolduğu için hızı yavaşladı hint dizisi izledik ard ardına dolmuş heheheh eşim kızıp duruyor her gün :)2 gün kaldı kardeşimle gelin gelecek ben daha hazırlık hiç bir şey de yapmadım
Sen nasıl yapacaksın peki kaçta çıkıyorsun işten canım? Olmadı evde leslie de olur bi çözüm üretelim derim ben
Bence gün içinde 3 bardak yeşil çay da içmelisin.metabolizmanı hızlandırmak için çok iyi bir yardımcı olduğunu düşünüyorum@tevafuk55 @Melrin ve arkadaşlarım bugünkü menüm şöyle:
Kahvaltı (11:00)
1 yumurta, kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim tb, çay, 1 d tb üzerine krem peynir ve sos
Ara (14:00)
1 bardak süt, küçük kase çilek
Öğle (15:30)
1 tabak taze fasülye, çorba kasesi çin makarnası (yağsız) dolu değil
Ara (16:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Akşam (18:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık ciğer sote
3 lt su
Bence gün içinde 3 bardak yeşil çay da içmelisin.metabolizmanı hızlandırmak için çok iyi bir yardımcı olduğunu düşünüyorum
Bende leslie sevmiyorum pek açıkçası.Bende yürüyüş yaparım canım.Çıkar yürürüm bi şekilde hareket olsun.Yarım saat ideal.Reglim yeni söküldü yoğun olur bu ara bitmeye yakın başlarım ben.Sen ne zaman başlarsın ?canım benim işlerde yoğun 7 de ancak işten çıkıyorum 7:30 da servisten iniyorum 10 dk yürü ancak evde oluyorum
ama bana lesli sıkıcı geldi
aslında benim evde koşu bandım var biraz eski model ama idare eder 30 dk fazla çalıştırdım mı koku yapıyor diye binmiyordum
şimdi hafta da 3 defa yürürüm 30 dk uyar mı sana sende lesli yap yada yürüyüş yap
ama mutlaka şart koşalım hafta da 3 defa spor bildirimi yapalım olur mu
Bende leslie sevmiyorum pek açıkçası.Bende yürüyüş yaparım canım.Çıkar yürürüm bi şekilde hareket olsun.Yarım saat ideal.Reglim yeni söküldü yoğun olur bu ara bitmeye yakın başlarım ben.Sen ne zaman başlarsın ?
valla ben size göre biraz fazla mı yiyorum ne?
sabah 1 kivi,1 muz,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin ,bir parça beyaz peynir
öğlenyemekten 20 dakika önce 6 ceviz
1 fırında derisiz piliç butu
1 büyük bardak ayran
akşam üstü 1 küçük light laktozsuz süt, 1 muz
akşam 1 tabak müsli ve yağsız laktozsuz süt
gece 1 light probiyotik yoğurt
belki 1 elma
gün içinde yarım saat yürüyüş
bol su
ben kahvesiz yapamam gün içinde 2 filtre kahve ve
1 türk kahvesi içiyorum.bu kötü işte
3 bardak yeşil çay tabii ki içecekler şekersiz
haftanın 3 günü spora gidiyorum
Merhaba öncelikle arkadaşım.Dün birşeyler yazdın ama katılabilir miyim falan demimişsin başarılar dileyip çıkmışsınvalla ben size göre biraz fazla mı yiyorum ne?
sabah 1 kivi,1 muz,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin ,bir parça beyaz peynir
öğlenyemekten 20 dakika önce 6 ceviz
1 fırında derisiz piliç butu
1 büyük bardak ayran
akşam üstü 1 küçük light laktozsuz süt, 1 muz
akşam 1 tabak müsli ve yağsız laktozsuz süt
gece 1 light probiyotik yoğurt
belki 1 elma
gün içinde yarım saat yürüyüş
bol su
ben kahvesiz yapamam gün içinde 2 filtre kahve ve
1 türk kahvesi içiyorum.bu kötü işte
3 bardak yeşil çay tabii ki içecekler şekersiz
haftanın 3 günü spora gidiyorum
Tamam pazartesine benim de hafifler.Allah izin verirse pazartesi başlıyoruz o zamanbende pazertesi diye düşünüyorum cumartesi misafir alacağım biraz kalabalık onun hazırlığı temizliği olur pazarda genelde dışarda geçiyor pazertesi start veririm canım inşallah
çünkü dün gece eşime yatak odanın şeklini değiştirttim zaten spor olacak bana bu iki gün
Tamam pazartesine benim de hafifler.Allah izin verirse pazartesi başlıyoruz o zaman
kontenjanın dolu olduğunu fark etmedim.peki o zaman,hoşçakalınMerhaba öncelikle arkadaşım.Dün birşeyler yazdın ama katılabilir miyim falan demimişsin başarılar dileyip çıkmışsınbugün de böyle birden yazınca tuhaf oldu açıkçası
Bizim kişi kontenjanımız dolu maalesef . 1.sayfaya baktıysan eğer görmüşsündür.
Evet yediklerin kalem olarak fazla içerik olarak çok kalorili şeyler değiller.
Biz de sana yolunda başarılar dileriz inşallah hedeflediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın.Hoşçakal...
hahahahaaa
Çok güzel canım.akşamdan önce çift ara yapman iyi olur doğru karar vermişsintomurcukkk ve arkadaşlar,
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta domates maydanoz ekmek arası
ARA 10:30
9 gr bitter
ÖĞLE 13:00
1 şinitzel
1 kase mercimek çorba
ARA 16:30
1 kase çilekli yoğurt kendim yaptım
ARA 18:00
3 tane hurma
AKŞAM 21:00
3 köfte
1 bardak ayran
3 lt su
Çok güzel canım.akşamdan önce çift ara yapman iyi olur doğru karar vermişsin
Bayadir aralarda bitter de yiyorsun canim.istersen onu da degistir.cilekli yogurt super mesela hemde kendin yapiyorsun.galetaya gecis yapabilirsin mesela tok tutar hemevet canım yoksa pilav yemek isteği geliyor daha çok acıkıyorum bir de işten çıktığımda çok midem boş gibi hissediyorum bu sefer eve gidince yemekten önce acaba ağzıma ne atsam diye bakınıyorum
evet galeta yada leblebi bugün benimde aklıma geldiBayadir aralarda bitter de yiyorsun canim.istersen onu da degistir.cilekli yogurt super mesela hemde kendin yapiyorsun.galetaya gecis yapabilirsin mesela tok tutar hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?