Haydi Yine Yeniden...

Hay masalllah canim ne kadar guzel bir duygu iki heyecan bir arada pasaninda dogum gunu kutlu olsun rabbim hayirli omurler versin vatanina milletine hayirli evlat olsun insallah ...

Menunu begendim canim afiyet olsun .

Güzel menü olmuş kuzummm akşam ek olarak salata da yiyebilirsin bence. Afiyet olsun.

Bende menumu vereyim
@ekim2009ve kizlar
10 30
Bir dilim ekmek
biraz tel peynir
Kucuk bir pogaca
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Bir lokma ekmek tel peynir ve biber le yedim
18 00
Alti parca tavuk kanat
Iki bardak ayran
Su 1, 5 litre
Spor 10 bin 550 adim attim
Canim acayip tatli istiyo ve sabirl a gecmesini bekliyorum ...

menün güzel canım hurma yada tarçınlı süt yada çilek ile de bastırabilirsin tatlı isteğini

Menu ve yuruyus gayet iyi canim.reglin mi yaklasiyor hayirdir

Bence bugün menun az canım zaten sabah ile öğle arasında o kadar saat nasıl dayandin hiç ara yok

Yürüyüşümü yaptım oğlumu parkta oynattım ve hava kararmak üzereyken eve geldik Menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (11:00)
1,5 yumurta, 3 zeytin, yarım kk peynir, 1,5 d tb (1inin üzeri krem peynir ve soslu), domates, çay, 1 d salam

Ara (13:15)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter,birkaç fındık fıstık

(17:00)-komşum gelmişti.
Türk kahvesi, 3 minik lokum

Akşam (18:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık ciğer sote, 1 kase cacık

Ara
küçük kase çilek, erik, kiraz

3 lt su
1 saat yürüyüş

angelina35 ve kızlar
öğle 12 de
1 haşlama yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık yarım dilim ekmeğe labne ve bal

öğleden sonra15 40 komşum geldi:)
1 çilekli gofret
1 bisküvi
1 avuç çekirdek

akşam 19 :10
1 tabak dolusu çorba
1 servis kaşığından biraz az tavuk döner(ben yaptım hazır değil)
4-5 zeytin yağlı sarma

komşular gelince 2 lokma da olsa bir şeyler ağzına atmazsan olmuyor ki allah sevdiğimiz komşularımızı başımızdan eksik etmesin o kadarcıkta oluversin :)
menünü çok beğendim afiyet olsun suyunuda içmişsin maşallah ben işten güçten unuttum su içmeyi 1 litre anca içmişimdir

bu menüde hiç ara olmamış tomurcuğum alıştığım menülerin gibi değil ama yine de güzel olmuş afiyet olsun gülüm

süpersin ortiğim bi tenem nefsine yenik düşmemişsin şekerli isteğin geçmezse meyve ye bari
menü güzel yürüyüş harika olmuş

süper menü gülüm akşam geç yemek zorunda kaldığın için baya azalttın iyi düzeni oturttun maşallah

karikatürde süpermiş peyyy ne o öyle kürdan gibi hahahahahah eline sağlık

Canım aslında o saatte meyve yiyecektim komşum gelince kahve istedi hamile bir de mecburen içtim lokum da şart oldu minnacıklar zaten. Onu yemesem kötü olacaktım iyi gitti yani

Oncelikle iyiki dogmus oglusun annesi sen cok yogunsun bu ara tadilat temizlik misafir hazirligi kolay degil birde zor bir es islerini hallet gel fistik
enerjimi emiyor bunlarrrrr:)))
sağol gülüm allah razı olsun iyiki doğurmuşum bu sırık oğlanı diyorum ben de bazen sıpamın diş telleride çıktı ya gülünce az da olsa şirin oluyor :))

Canım aslında o saatte meyve yiyecektim komşum gelince kahve istedi hamile bir de mecburen içtim lokum da şart oldu minnacıklar zaten. Onu yemesem kötü olacaktım iyi gitti yani
iyi yapmışsın bende annemle beraber temizliğe girişmiştim çoğunu tek hallettim annem dayanamadı o da daldı en son oğlanın odasını alt üst etmiştik komşum aradı gelmek için aradığını anladım zaten o demeden ben dedim gel kız kahve içelim diye işiniz kalır gelmesem de olur dedi ben kıyarmıyım komşuma iş dursun sonra yaparız az kaldı zaten bizede dinlenme molası olur dedim çağırdım 2 saat çayımızı içtik hoş zaman geçirdik yanına 2 atıştırdım mecburen yoksa bizim hatun tek ben yemem diyenlerdendir sarma abur cubur ne varsa koydum ben başlamadan elini bişeye atmadı huyunu biliyorum komşumun :))

ayyy iki mutluluk birden rabbim iki evladına da sağlıklı hayırlı imanlı uzun ömürler versin zaman ne çabuk akıp gidiyor yaa
ne ara yaşına geldi ufaklık maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…