Haydi Yine Yeniden...

Arkadaşlar törenimız çok güzel geçti bende evdeyim şimdi
Menumu vereyim D Deligonul783 M Melrin
Sabah 7.40: 5 dilim sucuk 1 buçuk yumurta
Yarım dilim ekmek
Ara 10.00: 2 dilim bitter
Şekersiz Nescafe
Öğle 13.30: 1 kepçe susuz taze Fas
1 kase mercimek çorbası
Bolca salata
1 dilim tam b ekmek
Ara 17.00:Türk Kahvesi 1 hurma

19.30: yarım dilim pasta

Ara 21.00:1 muz 1 bardak süt
2.5 litre su

misafire yenileri eklendi kız kardeşimde 5 yaşındaki oğluyla cumartesi sabah 9 da geliyor istanbuldan heheheheheh

ayyy iki mutluluk birden rabbim iki evladına da sağlıklı hayırlı imanlı uzun ömürler versin zaman ne çabuk akıp gidiyor yaa
ne ara yaşına geldi ufaklık maşallah
Sorma canım ya buyuyorlar hızlıca :))) amin kuzum çok teşekkür ederim.
angelina35 canım sana da çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Rabbim hepimizin evladına sağlık huzur iman versin

sağol gülüm allah hepimizin evlatlarının yeni yaşlarını görmeyi nasip etsin
şimdi müsait oldum hemen geldim eşim iş yerinde emekli olan birinin yemeğinde annem kuran okuyor oğlanı banyoyo yolladım bende en son yatak odasını sildim oturdum hemen buraya koştum :))
o kadar anlayışlı iyisin iyisiniz ki kendimi burada huzurlu hissediyorum

çabuk bitmiş tören erken başladı demek güzel geçmesine sevindim bol bol foto video kaydetmişsindir :)))
akşam pasta yiyeceksin diye yemeği boş geçmişsin muzla sütle dengelemişsin afiyet şifa olsun gülüm

Çooook güzel bir menü olmuş
Spor menü ikiside harika olmuş
Senlik bir menü olmasada güzel bir menü
Süper ötesi valla
Iki öğünlük bu kadar hareketli bigün bravo arkadaşım
Bu kadar az yiyecekle nasıl duruyorsun bilmiyorum ama güzel bir gün pasta olunca yemekten vazgeçtin sanırım

Canım menün güzel de sabahtan akşama kadar bişi yememişsin nerdeyse. O yüzden kan şekerin düşmüş. Şu an tatlı isteğin bu yüzden. Meyve ye tarçınlı süt iç ya da hurma kuru meyve falan yiyebilirsin.

Kuzum öğleden sonra o saate kadar nasıl dayandın sabah bir poğaça doyurmamıştır. Ara yapardın sen ama taktik mi değiştirdin canım? Ama akşamın güzel olmuş sağlam öğün olmuş.

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun.

buna ancak kayserililer gibi tepki verilir abaaooowwww 41 kere maşallah rabbim esirgesin senin kilo derdin fazlalığın inan ki kalmamış sabitlemeye geçsen yeri

D Deligonul783 o nasıl bi resim kırk bin kere maşallah harika gözüküyorsun
tevafuk55 bugün çifte mutluluk hele de evladını Kuran ile yetiştirmen inan çok mutluluk verici Rabbim hepimizin evladına nasip etsin
ekim2009 oğlumuza hayırlı güzel bir ömür nasip olur inşallah
tomurcukkk inciiitanesi spor şart ne güzel birbirimize destek olmuşsunuz

Güzel menü olmuş canım akşamı iyi dengelemişsin afiyet olsun kankim..

tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Kahvaltı (07:20)
Yağda yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, bol yesillik,1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara yok
Öğle (12:45)
1.5 kaşarlı yumurta,kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1.5 dilim ekmek, kaymak bal, çay, 1 dilim kek,avuç içi fındık
Ara (13:30)
Bikaç çilek
Akşam (17:45)
1 kepçe mercimek çorba, bol yeşillikli salata, 2 yemek kaşığı yoğurtlu biber
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
1.5 saat yürüyüş yaptım

Guzel cok saglikli bir menu olmus canim afiyet olsun

Gayet guzel bir menu sporda var dah a ne olsun afiyet olsun

Menun guzel canim oglen zaten yok afiyet olsun fistik ...

enerjimi emiyor bunlarrrrr:)))
sağol gülüm allah razı olsun iyiki doğurmuşum bu sırık oğlanı diyorum ben de bazen sıpamın diş telleride çıktı ya gülünce az da olsa şirin oluyor :))
Aaa getirmesinler beni oraya zaten cok yakiniz uc saatte orda olurum yormasinlar seni .......kizzzz bunlar buyuyunce opulup sevilmiyoda benim boy yetmiyo oglusum a egilecekte oyle opcem sipayi seninkide oyle masallah bizde bir taktirsaydik tatile kaldi artik sinavlari ard arda olunca istemedi pasa

Valla bravo canim bu yogunlukta boyle guzel menu supersin ...ayrica cok sevindim gecenizin guzel gecmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…