- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.801
Oooo tum aile bir arada super kiz yegeni ye bitir yemeklerden cislardan uzak dur yegen yeter sana bek datlu oluyolar ya ekimmmmisafire yenileri eklendi kız kardeşimde 5 yaşındaki oğluyla cumartesi sabah 9 da geliyor istanbuldan heheheheheh
Menun cok guzel canim ama hergun bal kaymak azda olsa yiyosun bir cay kasigi yesen yedi cay kasigi eder haftada iki yada uc kez yeterli kaymak ozellikle bal icin bisey demem sifadir cunku afiyet olsun sporunda super bu aradatevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Kahvaltı (07:20)
Yağda yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, bol yesillik,1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara yok
Öğle (12:45)
1.5 kaşarlı yumurta,kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1.5 dilim ekmek, kaymak bal, çay, 1 dilim kek,avuç içi fındık
Ara (13:30)
Bikaç çilek
Akşam (17:45)
1 kepçe mercimek çorba, bol yeşillikli salata, 2 yemek kaşığı yoğurtlu biber
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
1.5 saat yürüyüş yaptım
buna ancak kayserililer gibi tepki verilir abaaooowwww 41 kere maşallah rabbim esirgesinsenin kilo derdin fazlalığın inan ki kalmamış sabitlemeye geçsen yeri
tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Yağda yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, bol yesillik,1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara yok
1.5 kaşarlı yumurta,kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1.5 dilim ekmek, kaymak bal, çay, 1 dilim kek,avuç içi fındık
Bikaç çilek
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
1.5 saat yürüyüş yaptım
Ben sana şimdiden söyleyim tatmin olmuyosun ki sen şuan bile çok güzel gözüküyorsun daha iyi olsun diye uğraşıyosunEkimim gaza geldim bi 63'ü göreyim sonra tatmin olmazsam 58 görürüm en son :)
Sağol canımGüzel menü olmuş canım afiyet olsun
Bu haftaki kusursuz menulerine bir tane daha eklenditomurcukkk ve arkadaşlar,
SABAH 08:00
1 ceviz
1 yumurta domates maydanoz ekmek arası
ARA 10:30
9 gr bitter
ÖĞLE 13:00
1 şinitzel
1 kase mercimek çorba
ARA 16:30
1 kase çilekli yoğurt kendim yaptım
ARA 18:00
3 tane hurma
AKŞAM 21:00
3 köfte
1 bardak ayran
3 lt su
Çok güzel menu canım afiyet olsunBende menumu vereyim
@ekim2009ve kizlar
10 30
Bir dilim ekmek
biraz tel peynir
Kucuk bir pogaca
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Bir lokma ekmek tel peynir ve biber le yedim
18 00
Alti parca tavuk kanat
Iki bardak ayran
Su 1, 5 litre
Spor 10 bin 550 adim attim
Canim acayip tatli istiyo ve sabirl a gecmesini bekliyorum ...
Biraz karbon olmuş canım ama olur öyle arada. Çok da şeyapmamsk lazım@inciiitanesi
sabah 08.00
1 ev pogocasi
oglen 14.30
ceyrek tombik ekmek icine et doner
domates cok az patates kizartmasi
1 bardak ayran
is yerinde kendimiz yaptik
aksam 19.30
1 kase kiymali yesil mercimek
1 tabak taze fasulye
su 2.5 litre ara yapmam
Kusursuz bir menü daha afiyet olsun kankimYürüyüşümü yaptım oğlumu parkta oynattım ve hava kararmak üzereyken eve geldikMenümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (11:00)
1,5 yumurta, 3 zeytin, yarım kk peynir, 1,5 d tb (1inin üzeri krem peynir ve soslu), domates, çay, 1 d salam
Ara (13:15)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter,birkaç fındık fıstık
(17:00)-komşum gelmişti.
Türk kahvesi, 3 minik lokum
Akşam (18:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık ciğer sote, 1 kase cacık
Ara
küçük kase çilek, erik, kiraz
3 lt su
1 saat yürüyüş
Harikasın yine ortağım afiyet olsuntevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Ara yok
Bikaç çilek
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
1.5 saat yürüyüş yaptım
Balı dayım yapıyor olabildiğince sağlıklı balda kaymakla birleşince şahane oluyor ben çocukkende bal kaymak tereyağı masada hep olurdu alışkanlık sanırım bide ekmeğe margarin sürer üzerine reçel dökerdik tatlı ihtiyacımız için pastayı düşünmezdik bal reçel(annem harika yapardı) Meyveler kışında kurumuşu olurdu anacım çok uğraşırdı şimdi çıktı tiramisu, profiterol, trileçe bizde kek yada bisküvi üzeri puding ( ki buda hazır olmazdı) baklava, kalburabastı yurdumun tatlı mantığı bizim evde vardı ne güzeldi çocukluğum anamın kucağı,....Menun cok guzel canim ama hergun bal kaymak azda olsa yiyosun bir cay kasigi yesen yedi cay kasigi eder haftada iki yada uc kez yeterli kaymak ozellikle bal icin bisey demem sifadir cunku afiyet olsun sporunda super bu arada
Afiyet olsun canım. Komşu ile yediklerin ölçülü bence. Ama az şu içtim demiştin umarım cogaltmisdindirangelina35 ve kızlar
öğle 12 de
1 haşlama yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık yarım dilim ekmeğe labne ve bal
öğleden sonra15 40 komşum geldi:)
1 çilekli gofret
1 bisküvi
1 avuç çekirdek
akşam 19 :10
1 tabak dolusu çorba
1 servis kaşığından biraz az tavuk döner(ben yaptım hazır değil)
4-5 zeytin yağlı sarma
Ne yazacagimi bilemedim canım, mekanı cennet olsun onu özlemle anan evladı var daha ne olsun. Sende onun gibi çok ilgili bir annesin evlstlarina. Ne mutlu sana..Ben annemi iliklerime kadar özledim sanırım
Bende gorevliydim yine.Ben bugün de teogda görevliydim Rabbim çocukların emeklerini boşa çıkarmasın
Doğru tahmin etmişim sisteme oturdu senin beslenmende eee tabi yiycen annesi o tatlı kuzumun pastasındanBende gorevliydim yine.
Bu arada canım kalori hesapliyorum genelde kaloriye vurunca her gün üç aşağı üç yukarı aynı oluyor o yüzden bugün pasta var diye akşam yapmadım
Amin canımNe yazacagimi bilemedim canım, mekanı cennet olsun onu özlemle anan evladı var daha ne olsun. Sende onun gibi çok ilgili bir annesin evlstlarina. Ne mutlu sana..
Evet hatali bi menu haklisin canim.sabahtan karbon vardi ogleni de kararlastirdigimiz icin az olsun dedim guya.oglende baya doydum ama ekmegin ici dolu doluyduBence bugün menun az canım zaten sabah ile öğle arasında o kadar saat nasıl dayandin hiç ara yok
Eki Görüntüle 1822911
Bugün kızım ve ben böyleydikkarlar kraliçesi oldu prensesim. Hediyeleri de Anna ve Elsa ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?