Haydi Yine Yeniden...

Menun cok guzel canim ama hergun bal kaymak azda olsa yiyosun bir cay kasigi yesen yedi cay kasigi eder haftada iki yada uc kez yeterli kaymak ozellikle bal icin bisey demem sifadir cunku afiyet olsun sporunda super bu arada

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun

Bu haftaki kusursuz menulerine bir tane daha eklendi afiyet olsun canım
Çok güzel menu canım afiyet olsun
Biraz karbon olmuş canım ama olur öyle arada. Çok da şeyapmamsk lazım afiyet olsun
Kusursuz bir menü daha afiyet olsun kankim
Harikasın yine ortağım afiyet olsun

Menun cok guzel canim ama hergun bal kaymak azda olsa yiyosun bir cay kasigi yesen yedi cay kasigi eder haftada iki yada uc kez yeterli kaymak ozellikle bal icin bisey demem sifadir cunku afiyet olsun sporunda super bu arada
Balı dayım yapıyor olabildiğince sağlıklı balda kaymakla birleşince şahane oluyor ben çocukkende bal kaymak tereyağı masada hep olurdu alışkanlık sanırım bide ekmeğe margarin sürer üzerine reçel dökerdik tatlı ihtiyacımız için pastayı düşünmezdik bal reçel(annem harika yapardı) Meyveler kışında kurumuşu olurdu anacım çok uğraşırdı şimdi çıktı tiramisu, profiterol, trileçe bizde kek yada bisküvi üzeri puding ( ki buda hazır olmazdı) baklava, kalburabastı yurdumun tatlı mantığı bizim evde vardı ne güzeldi çocukluğum anamın kucağı,....

Afiyet olsun canım. Komşu ile yediklerin ölçülü bence. Ama az şu içtim demiştin umarım cogaltmisdindir

Ben annemi iliklerime kadar özledim sanırım
Ne yazacagimi bilemedim canım, mekanı cennet olsun onu özlemle anan evladı var daha ne olsun. Sende onun gibi çok ilgili bir annesin evlstlarina. Ne mutlu sana..

Ben bugün de teogda görevliydim Rabbim çocukların emeklerini boşa çıkarmasın
Bende gorevliydim yine.
Bu arada canım kalori hesapliyorum genelde kaloriye vurunca her gün üç aşağı üç yukarı aynı oluyor o yüzden bugün pasta var diye akşam yapmadım

Bende gorevliydim yine.
Bu arada canım kalori hesapliyorum genelde kaloriye vurunca her gün üç aşağı üç yukarı aynı oluyor o yüzden bugün pasta var diye akşam yapmadım
Doğru tahmin etmişim sisteme oturdu senin beslenmende eee tabi yiycen annesi o tatlı kuzumun pastasından

Bence bugün menun az canım zaten sabah ile öğle arasında o kadar saat nasıl dayandin hiç ara yok
Evet hatali bi menu haklisin canim.sabahtan karbon vardi ogleni de kararlastirdigimiz icin az olsun dedim guya.oglende baya doydum ama ekmegin ici dolu doluydu

Ayy kizlar ne uyudum ne uyudum.saat 8 gibi biraz uzanayim dedim kv ye.yarim cuma yogun olurum cocuk da gec yatiyor sen bi yarim saat bi saat ilgilen de ben kestireyim dedim.11 e kadar uyumusum.seslenmemis o da dinleneyim diye.valla cok da iyi geldi acikcasi.1 e dogru esim gelecek.ona birseyler hazirlarim benim uyumam yine 1.30 u bulur ama aksamdan stokluyum bugun sabaha rahat uyanirim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…