- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.821
Valla menulerin kusursuz geliyor bana canim.6 lara dustukten sonra daha bi sarildin sanki diyetine.biz de 6 larda oyle olur muyuz acepYürüyüşümü yaptım oğlumu parkta oynattım ve hava kararmak üzereyken eve geldikMenümü vereyim:
tevafuk55 @Melrin
Kahvaltı (11:00)
1,5 yumurta, 3 zeytin, yarım kk peynir, 1,5 d tb (1inin üzeri krem peynir ve soslu), domates, çay, 1 d salam
Ara (13:15)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter,birkaç fındık fıstık
(17:00)-komşum gelmişti.
Türk kahvesi, 3 minik lokum
Akşam (18:00)
1 kepçe çorba, 2-3 kaşık ciğer sote, 1 kase cacık
Ara
küçük kase çilek, erik, kiraz
3 lt su
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canim gayet dengeli olmus.sen izine ayril canim istersen.yogunsun zorlama kendini buraya yetisicem diye.biz kirk kisiyiz birbirimizi biliriz dicem ama 7 kisiyizangelina35 ve kızlar
öğle 12 de
1 haşlama yumurta
yarım kk peynir
domates salatalık yarım dilim ekmeğe labne ve bal
öğleden sonra15 40 komşum geldi:)
1 çilekli gofret
1 bisküvi
1 avuç çekirdek
akşam 19 :10
1 tabak dolusu çorba
1 servis kaşığından biraz az tavuk döner(ben yaptım hazır değil)
4-5 zeytin yağlı sarma
Cok cok guzel menu canim.boyle bir gunde bile kendine hakim olmussun ya valla tebrik ediyorum ve masallah diyorum sanaArkadaşlar törenimız çok güzel geçti bende evdeyim şimdi
Menumu vereyim D Deligonul783 @Melrin
Sabah 7.40: 5 dilim sucuk 1 buçuk yumurta
Yarım dilim ekmek
Ara 10.00: 2 dilim bitter
Şekersiz Nescafe
Öğle 13.30: 1 kepçe susuz taze Fas
1 kase mercimek çorbası
Bolca salata
1 dilim tam b ekmek
Ara 17.00:Türk Kahvesi 1 hurma
19.30: yarım dilim pasta
Ara 21.00:1 muz 1 bardak süt
2.5 litre su
Tacsizprenses mi? Selam soyle bizden de cok.nasil iyi mi kaza sonrasi toparlanmistir muhakak.bebek tedavisi goruyordu yavrum yarim kaldiydi.belki yine baslarlar...misafire yenileri eklendi kız kardeşimde 5 yaşındaki oğluyla cumartesi sabah 9 da geliyor istanbuldan heheheheheh
Cok hafif dengeli ayarinda bir menu canim.şu spor aşkindan bende istiyorum azcik yollasana bu tarafatevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Kahvaltı (07:20)
Yağda yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, bol yesillik,1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara yok
Öğle (12:45)
1.5 kaşarlı yumurta,kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1.5 dilim ekmek, kaymak bal, çay, 1 dilim kek,avuç içi fındık
Ara (13:30)
Bikaç çilek
Akşam (17:45)
1 kepçe mercimek çorba, bol yeşillikli salata, 2 yemek kaşığı yoğurtlu biber
Ara
Türk kahvesi
Spor bildirimim
1.5 saat yürüyüş yaptım
Valla menulerin kusursuz geliyor bana canim.6 lara dustukten sonra daha bi sarildin sanki diyetine.biz de 6 larda oyle olur muyuz acep
Ay yerim ben siziiii.cok sekersiniz yaa.masallah yavruna daEki Görüntüle 1822911
Bugün kızım ve ben böyleydikkarlar kraliçesi oldu prensesim. Hediyeleri de Anna ve Elsa ydi
Oy canım benim ya. Aynen öyle canım rakama takigimAy yerim ben siziiii.cok sekersiniz yaa.masallah yavruna da
Tevafuk inceciksin kiz daha sen niye diyet yapiyon dicem ama sayfadan gitme diye demiyomvalla siz uc ortiler supersiniz kizlar.ucunuzde inceciksiniz korumaya gecseniz yeridir ama tartida gordugunuz rakam tatmin etmiyor sanirim.yoksa goruntu on numara bes yildiz yani
Aynen öyle canım rol calmayayim dedim o star olsun. Bende starın fit annesi olsam yeterOoo maşallah maşallah hem anası hem kızı :))) yerim ki sizi :) annesi sen de güzelsin de ben burada fındığı star gördüm maşallah ona :)
Ne gizel canim herseyin dogali ile buyumussun bu arada annecigini hatirlattim galiba gerci hic aklindan gitnez ama cok buyuk bir ozlemin oldugunu hissettim allah rahmet eylesin ama bak iyiki evlatlarin var iyi bir esin mutlu yuvan var gulum biliyorum cok zordur annesizlik en azindan tahmin ediyorum rabbim sabir versin sana kuzum ....Balı dayım yapıyor olabildiğince sağlıklı balda kaymakla birleşince şahane oluyor ben çocukkende bal kaymak tereyağı masada hep olurdu alışkanlık sanırım bide ekmeğe margarin sürer üzerine reçel dökerdik tatlı ihtiyacımız için pastayı düşünmezdik bal reçel(annem harika yapardı) Meyveler kışında kurumuşu olurdu anacım çok uğraşırdı şimdi çıktı tiramisu, profiterol, trileçe bizde kek yada bisküvi üzeri puding ( ki buda hazır olmazdı) baklava, kalburabastı yurdumun tatlı mantığı bizim evde vardı ne güzeldi çocukluğum anamın kucağı,....
Masallah ne tatli bir kizin var allahim elbisesi falan harika keske bir kizim olsaydi benimde sana gelince anam sen birak diyeti korumaya gec direk bu ne incelik zariflik masallah suphanallah valla cok sik ve guzel duruyosun kizzEki Görüntüle 1822911
Bugün kızım ve ben böyleydikkarlar kraliçesi oldu prensesim. Hediyeleri de Anna ve Elsa ydi
maşallah kızına canım çok sevimli ve çok güzel olmuşEki Görüntüle 1822911
misafire yenileri eklendi kız kardeşimde 5 yaşındaki oğluyla cumartesi sabah 9 da geliyor istanbuldan heheheheheh
Ben annemi iliklerime kadar özledim sanırım
Hayırlı cumalar günaydın canlarım...
Yoğun bir günde yoğun regl ile çalışmaya çalışıyorum.Ve çok şiş vaziyetteyim ödem almış başını gitmiş artıdaydım sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?