Haydi Yine Yeniden...

Valla menulerin kusursuz geliyor bana canim.6 lara dustukten sonra daha bi sarildin sanki diyetine.biz de 6 larda oyle olur muyuz acep

Afiyet olsun canim gayet dengeli olmus.sen izine ayril canim istersen.yogunsun zorlama kendini buraya yetisicem diye.biz kirk kisiyiz birbirimizi biliriz dicem ama 7 kisiyiz daha iyi biliriz yani o yuzden sen rahat ol canim.yazamasanda problem yok yani

Cok cok guzel menu canim.boyle bir gunde bile kendine hakim olmussun ya valla tebrik ediyorum ve masallah diyorum sana

misafire yenileri eklendi kız kardeşimde 5 yaşındaki oğluyla cumartesi sabah 9 da geliyor istanbuldan heheheheheh
Tacsizprenses mi? Selam soyle bizden de cok.nasil iyi mi kaza sonrasi toparlanmistir muhakak.bebek tedavisi goruyordu yavrum yarim kaldiydi.belki yine baslarlar...

Cok hafif dengeli ayarinda bir menu canim.şu spor aşkindan bende istiyorum azcik yollasana bu tarafa

Valla menulerin kusursuz geliyor bana canim.6 lara dustukten sonra daha bi sarildin sanki diyetine.biz de 6 larda oyle olur muyuz acep

Bilmem ki canım her geçen gün kilo verdikçe özellikle daha bi mutlu oluyorum. Bu da daha dikkatli olmamı sağlıyo. Bir de görüntümü seviyorum şu an versem de olur vermesem de olur diye düşünüyorum ama rehavete kapılmıyorum aksine motive oluyorum. Çünkü diyeti mecburiyet diye görmemeye başlıyorum ve daha eğlenceli oluyo sanki :)

Eki Görüntüle 1822911
Bugün kızım ve ben böyleydik karlar kraliçesi oldu prensesim. Hediyeleri de Anna ve Elsa ydi
Ay yerim ben siziiii.cok sekersiniz yaa.masallah yavruna da
Tevafuk inceciksin kiz daha sen niye diyet yapiyon dicem ama sayfadan gitme diye demiyom valla siz uc ortiler supersiniz kizlar.ucunuzde inceciksiniz korumaya gecseniz yeridir ama tartida gordugunuz rakam tatmin etmiyor sanirim.yoksa goruntu on numara bes yildiz yani

Oy canım benim ya. Aynen öyle canım rakama takigim bende hiç gitmek istemiyorum ya sırf sağlıklı yaşam için bile menu veririm yeter ki burada olalım

Ooo maşallah maşallah hem anası hem kızı :))) yerim ki sizi :) annesi sen de güzelsin de ben burada fındığı star gördüm maşallah ona :)
Aynen öyle canım rol calmayayim dedim o star olsun. Bende starın fit annesi olsam yeter

Ne gizel canim herseyin dogali ile buyumussun bu arada annecigini hatirlattim galiba gerci hic aklindan gitnez ama cok buyuk bir ozlemin oldugunu hissettim allah rahmet eylesin ama bak iyiki evlatlarin var iyi bir esin mutlu yuvan var gulum biliyorum cok zordur annesizlik en azindan tahmin ediyorum rabbim sabir versin sana kuzum ....

Eki Görüntüle 1822911
Bugün kızım ve ben böyleydik karlar kraliçesi oldu prensesim. Hediyeleri de Anna ve Elsa ydi
Masallah ne tatli bir kizin var allahim elbisesi falan harika keske bir kizim olsaydi benimde sana gelince anam sen birak diyeti korumaya gec direk bu ne incelik zariflik masallah suphanallah valla cok sik ve guzel duruyosun kizz

Eki Görüntüle 1822911
maşallah kızına canım çok sevimli ve çok güzel olmuş
sen de ayrı bir güzel ve inceciksin
arkadaşlar hepsi demiş zaten diyete gerek yok diye korumaya geç yani

Ben annemi iliklerime kadar özledim sanırım

canım Allah sabır versin mekanı cennet olsun
benim annem babam sağ şükür başımızdan eksik etmesin rabbim ama bir gün hepimizin başına gelecek
ve ben çok paranoyak biriyim sürekli annem babama kardeşlerime bir şey olsa ben ne yaparım nasıl toparlarım kendimi dağılırım diye düşünür oturur ağlarım kendi kendime
hatta dün sabah ta burda bir arkadaş annesini kaybedeli 43 gün olmuş yanlış hatırlamıyorsam özlemini acısını öyle güzel anlatmış ki okurken ağladım ve onun yerime kendimi koydum yüreğim nasıl yandı anlatamam çok zor çok zor. Hatta dün sabah bu yazıyı kopyalayıp sizinle paylaşmayı düşündüm sonra aman dedim sabah sabah ben ağladım kızları da ağlatmayayım
arkadaşlarda demiş sende bir annesin evlatların için dayanmak zorunda güçlü olmak zorundasın

Hayırlı cumalar günaydın canlarım...
Yoğun bir günde yoğun regl ile çalışmaya çalışıyorum.Ve çok şiş vaziyetteyim ödem almış başını gitmiş artıdaydım sabah

geçer ortim regl sonuçta salıya kadar iner şişlik daha güzel kilo vermiş olursun
ben tartılmıyorum artık eşime dedim salı dan salıya çıkar bana tartıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…