- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.841
geçmiş olsun canım acil şiafalr versin AllahHayırlı bereketli cumalar arkadaşlar..
Iki gecedir oğlum çok hasta hem ateşi çıkıyor hem de boğazı ağrıyor oksuruyor. Geceleri sabahliyoruz. Gündüz de haliyle baş ağrısı çekiyorum
Geçmiş olsun canım yaa.Kıyamam doğum günü hasta geçti demekHayırlı bereketli cumalar arkadaşlar..
Iki gecedir oğlum çok hasta hem ateşi çıkıyor hem de boğazı ağrıyor oksuruyor. Geceleri sabahliyoruz. Gündüz de haliyle baş ağrısı çekiyorum
Salıya kadar kaçamağın ve karbonhidratın K si yok banageçer ortim regl sonuçta salıya kadar iner şişlik daha güzel kilo vermiş olursun
ben tartılmıyorum artık eşime dedim salı dan salıya çıkar bana tartıyı
Salıya kadar kaçamağın ve karbonhidratın K si yok bana
En azından K sı olsun o kadar da değilSalıya kadar kaçamağın ve karbonhidratın K si yok bana
kendini o kadar sıkma regl sin bitince güzel olcak
Ya ne bileyim sinirle söylüyorum sanırım.artı çıkınca moralim bozuldu.daha dikkatli olucam diyeyim o zaman.bu kadar olumsuz şartlandırınca daha da ters tepiyorEn azından K sı olsun o kadar da değil
Ya ne bileyim sinirle söylüyorum sanırım.artı çıkınca moralim bozuldu.daha dikkatli olucam diyeyim o zaman.bu kadar olumsuz şartlandırınca daha da ters tepiyor
Ne guzel dolu dolu regl oluyosun ben onu bile olamiyorum suyu biraz arttir bitki caylari ic biseycik kalmaz artik saliya gelsin eksilerHayırlı cumalar günaydın canlarım...
Yoğun bir günde yoğun regl ile çalışmaya çalışıyorum.Ve çok şiş vaziyetteyim ödem almış başını gitmiş artıdaydım sabah
Aynen öyle 9ldu canım iki gecedir 39 derece ateşi oluyor. Dış mi çıkaracak acaba bilmiyorum kiGeçmiş olsun canım yaa.Kıyamam doğum günü hasta geçti demek
Hayirli cumalar gulum galiba mikrop kapti senin oglus herkes hasta buralarda mevsimsel dun birde kalabaliktaydiniz ordanda hastaligi ilerlemistir bol bol sivi ver bogazi icin sende ilac al canim aksama kadar cekme bu agriyi cok gecmis olsun canim ..Hayırlı bereketli cumalar arkadaşlar..
Teşekkür ederiz ortağım. Ya uykusuzluk dert değil sağlıklı olunca da uyuyan bir çocuk değil zaten alıştım artık uykusuzluga. Hasta olunca daha farklı oluyor canı acıyor ve ben bir şey yapamıyorum ilaç veriyorum ama başkası elimden gelmiyor. Birde ateşi çıkınca çaresiz hissediyorum.tevafuk55 ortağım kızımızla ne güzel gözüküyorsun hakikaten sen @butterfly143 çok zarif duruyorsunuz maşallah size ufaklığa çooook geçmiş olsun uykusuzluk zor olsada onun canının acıması bişey yapamamak asıl acı veren Rabbim şifa versin inşallah
Cok sagol canim. Olabilir canım öksürürken boğazı yirtiliyor sanki. Ihlamur su falan vereyim iyi olur inşHayirli cumalar gulum galiba mikrop kapti senin oglus herkes hasta buralarda mevsimsel dun birde kalabaliktaydiniz ordanda hastaligi ilerlemistir bol bol sivi ver bogazi icin sende ilac al canim aksama kadar cekme bu agriyi cok gecmis olsun canim ..
Canim benim dis atesi 38 i gecmez senin bebis enfeksiyon olmus dr gidin mutlaka antibiyoriksiz gecmez canimAynen öyle 9ldu canım iki gecedir 39 derece ateşi oluyor. Dış mi çıkaracak acaba bilmiyorum ki
Ahh kuzum benimm kiyamam ona ben canim benim ahh ahh benim cocuklar o kadar cok hastalik gordumki cocuklardan uzman oldum artik buyuk oglum su cicegi gecirirken kabakulak oldu hastanede yattik ishal oldu bir gun icinde kollarimda oluyodu ishalden astimi zaten buyuk dert kucuk desen surekli ates dusmezde kolay kolay suan seni cok iyi anliyorum canim siz mutlaka dr gidim bir an once ilac baslasin daha fazla cekmesin yavrucak birde ilk cikan ates vucudun direndigi ates eger ates dusurucuyu verirsen vucut mikroplarla savaaktan vaz gecip ikinci gun daha fazla atesinin cikmasina neden oluyo aklinda bulunsun...Cok sagol canim. Olabilir canım öksürürken boğazı yirtiliyor sanki. Ihlamur su falan vereyim iyi olur inş
Tüh yaa, Bugunde bi bakayım durumuna olmadı yarın özele götürürüz. Kızım da hasta ama o derdini anlatıyor. Bebekler hasta olunca hiç kiyamiyorumCanim benim dis atesi 38 i gecmez senin bebis enfeksiyon olmus dr gidin mutlaka antibiyoriksiz gecmez canim
Çok sağol canım ya. Sen daha tecrübelisin ara ara sorarım sana. Sende neler atlatmisdin baksana. Daha geçen haftalarda da oğlusun hastaydi hatta. Allah daha büyük acılarını gostermesin. CUMA GÜNÜ HURMETINE RABBİM SIFA ISTEYEN TÜM HASTALARINA SIFA VERSIN.. AMIN AMIN AMIN...Ahh kuzum benimm kiyamam ona ben canim benim ahh ahh benim cocuklar o kadar cok hastalik gordumki cocuklardan uzman oldum artik buyuk oglum su cicegi gecirirken kabakulak oldu hastanede yattik ishal oldu bir gun icinde kollarimda oluyodu ishalden astimi zaten buyuk dert kucuk desen surekli ates dusmezde kolay kolay suan seni cok iyi anliyorum canim siz mutlaka dr gidim bir an once ilac baslasin daha fazla cekmesin yavrucak birde ilk cikan ates vucudun direndigi ates eger ates dusurucuyu verirsen vucut mikroplarla savaaktan vaz gecip ikinci gun daha fazla atesinin cikmasina neden oluyo aklinda bulunsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?