- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.861
Aynen öyle 9ldu canım iki gecedir 39 derece ateşi oluyor. Dış mi çıkaracak acaba bilmiyorum ki
hahahahahah işte bu tam benim dediğim yöntem
evet taçsızprenses geliyor :)))selamın başım üstüneTacsizprenses mi? Selam soyle bizden de cok.nasil iyi mi kaza sonrasi toparlanmistir muhakak.bebek tedavisi goruyordu yavrum yarim kaldiydi.belki yine baslarlar...
gülüm bizim ailenin işleri hep karışık şimdide sadece 1 gün kalacaklar gelinin şefi izin vermemiş bir dolu masraf yaptı kardeşim buradan malatya ya gidecek diye geri ankaraya hızlı tren ankaradan malatyaya uçak geri dönüşler gelin için buradan izmite gidiş dönüş biletleri hepsi yandı bir dolu masraf cumartesi gelip pazar geri antalyaya gidecekler kız kardeşimde pazar akşam dönecek bi değişik oldu yani planlar uymadı :)oh ne güzel bol bol sohbet edersiniz sabahlar olmasın yani
hadi ya sağlık olsun artık vardır her işte bir hayırevet taçsızprenses geliyor :)))selamın başım üstüne
bebek tedavisini başlamıştı bıraktı oğlunun sünneti sonrası tekrar başlıycak sünneti de 4 eylülde yapacak allah nasip ederse
o zamana kadar da verebildiği kadar kilo vermeye uğraşıyor veriyor da maşallah
bende artıdayım yaa sinir oldum kendime 2 hafta da bir tartı ve ölçüm var dier topikte bu gün tartı günüydü bel ve göbekten 1-2 cm incelme var sadece ama kilo 101.5 eşime öğlen dedim ben mide ameliyatı olucam o da delirdin mi ölmek mi istiyorsun dedi ben de pis pis gülüp olmazsam da bu gidişle zaten ölücem dedim annem de yazık hemen yok yokk diyor hehehehHayırlı cumalar günaydın canlarım...
Yoğun bir günde yoğun regl ile çalışmaya çalışıyorum.Ve çok şiş vaziyetteyim ödem almış başını gitmiş artıdaydım sabah
ben de öyle dedim kardeşime yazık çok üzülmüş sesinden belliydi malatyaya da arkadaşının düğünü için gidecekti orta okuldan beri arkadaşlar her sabah gelip zile basardı kardeşimi alır beraber giderlerdi okula kısmet demek ki düğününe gitmek nasip değilmişhadi ya sağlık olsun artık vardır her işte bir hayır
çabuk iyileşir inşallah kuzum tamda mevsim dönümü hastalık virüs halsizlik zamanına denk gelmiş diş çıkarması iyice zorluyordur şimdi bir an önce patlatsada dişlerini rahatlasa yavrucakAynen öyle 9ldu canım iki gecedir 39 derece ateşi oluyor. Dış mi çıkaracak acaba bilmiyorum ki
yarın hiç gelemem büyük ihtimal leptabı mutfaktan çıkarıcam çünkü sabah erken kız kardeşim gelecek akşama erkek kardeşim gelin gelecek zaman olarak 1 gün bile kalamayacak erkek kardeşimler her dakikasını değerlendirmemiz lazım :))
Amin gulum korkma cocuklar atese buyuklerden daha fazla dayanir benim oglus 39 derece atesle oyun oynar o nedenle ates aslinda ne kadar direncli bir vucudu oldugunu gosterir insallah cabucak iyilesir kuzucuk bol bol dua etcem onun icin sende uzme kendini annesiÇok sağol canım ya. Sen daha tecrübelisin ara ara sorarım sana. Sende neler atlatmisdin baksana. Daha geçen haftalarda da oğlusun hastaydi hatta. Allah daha büyük acılarını gostermesin. CUMA GÜNÜ HURMETINE RABBİM SIFA ISTEYEN TÜM HASTALARINA SIFA VERSIN.. AMIN AMIN AMIN...
Ayyy valla yolarim ben o gelini allahim yaa gunlerdir hazirlik yapiyosun akla bak yaa niye boyle bi karar vermis hanfendi ...gülüm bizim ailenin işleri hep karışık şimdide sadece 1 gün kalacaklar gelinin şefi izin vermemiş bir dolu masraf yaptı kardeşim buradan malatya ya gidecek diye geri ankaraya hızlı tren ankaradan malatyaya uçak geri dönüşler gelin için buradan izmite gidiş dönüş biletleri hepsi yandı bir dolu masraf cumartesi gelip pazar geri antalyaya gidecekler kız kardeşimde pazar akşam dönecek bi değişik oldu yani planlar uymadı :)
Stresten olmustur o arti zor gunler geciriyosun canim normal yani tartiya takilma masallah incelme olmus burdan bak ve mutlu ol fistik ..bende artıdayım yaa sinir oldum kendime 2 hafta da bir tartı ve ölçüm var dier topikte bu gün tartı günüydü bel ve göbekten 1-2 cm incelme var sadece ama kilo 101.5 eşime öğlen dedim ben mide ameliyatı olucam o da delirdin mi ölmek mi istiyorsun dedi ben de pis pis gülüp olmazsam da bu gidişle zaten ölücem dedim annem de yazık hemen yok yokk diyor heheheh
Keyfine bak fistik islerin bitince bekliyorum seni ortahim bol bol eylen vede tadini cikaryarın hiç gelemem büyük ihtimal leptabı mutfaktan çıkarıcam çünkü sabah erken kız kardeşim gelecek akşama erkek kardeşim gelin gelecek zaman olarak 1 gün bile kalamayacak erkek kardeşimler her dakikasını değerlendirmemiz lazım :))
Şerbetli bi tatlım var çok begeniliyor Hindistan cevizli istersen vereyimkızlar yarım misafirlerim var benim kafamda bir kaç ikramlıklar var ama sizin böyle severek yaptığınız kolay zaman almayacak tarifleriniz var mı tatlı tuzlu fark yapmaz
bir de uzun zamandır cumartesi çalışmıyordum aksi gibi yarın çok yoğun dediler çalışmamız lazım 1 e kadar çalışıcağım
artık hazırlıklarımı akşamdan yaparım
teşekkürler canım evet çok basit hemen yapılabilirŞerbetli bi tatlım var çok begeniliyor Hindistan cevizli istersen vereyimEki Görüntüle 1823407
Çok lezzetli oluyor canım yiyenlee hep tarif istiyor.teşekkürler canım evet çok basit hemen yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?