Haydi Yine Yeniden...

Akşamları geç yediğin için hafif gecirmen süper. Afiyet olsun canım

Harika menü ortağım afiyet olsun
Tam senlik güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşım
Mercimekli pilava bayılırım bence ölçüsüde güzel afiyet olsun arkadaşım
Harika menü ortağım afiyet olsun

D Deligonul783 tevafuk55 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:10 limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara (10:15)
1 muz, yeşil çay
Öğle (13:15)
1.5 kepçe mercimek çorba, kavun, 1 dilim ekmek
Ara( 16:00)
Avuç içi fındık
Akşam (16:45)
Çavdar ekmeğine tost, 1 su bardağı süt
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su

menün yine güzel her zamanki gibi
bence hepimizin artık menüleri rayına girdi yani misafir gelmezse gitmez isek standart düzgün menülerimiz var diye düşünüyorum

menün yine güzel her zamanki gibi
bence hepimizin artık menüleri rayına girdi yani misafir gelmezse gitmez isek standart düzgün menülerimiz var diye düşünüyorum
Aynen herkes kendine iyi geleni yapıyor misafirliğe gidildiğinde bile güzel menüler veriliyor artık zamana bırakmalıyız

Her gün ki gibi mükemmel afiyet olsun canım

inciiitanesi ve dostlar

sabah 08.00
1 yumurta ile peynirli omlet
1 etimek
3 zeytin

oglen 13.30
1 adet yagsiz tost
3 adt yesil zeytin

ara 16.00
3 adt yulafli biskuvi

aksam 19.45
1 kucuk kase kiymali yesil mercimek
2 yk taze fasulye
4-5 adet istavrik biraz salata

su 2.5 litre ve asiri yorgunluk.

Hafif bir menü olmuş canım afiyet olsun.

Mükemmel menu afiyet olsun canım

Mercimek bulgur ve ayran üçlüsü şişirmez seni umarım canım.Yoksa menü çok güzel yani
Canim mercimegi onceden hasladim o suyuda doktum sonra yaptim pilavi yogurt ayran bana en iyi gelen sey evet biraz sisirdi hafif agrida var ama cok yuruyorum gucsuz dusuyorum yuksek proteinde mercimekte var o nedenle yedim kirmizi mercimek daha fazla dokunuyo amann biktim valla surekli kontrolu yemekten o degilde salatadaki yesil sogan benim migdemi cok yakti yaa bide ona care bulsaydim cok guzel olcakti

Menun cok guzel canim afiyet olsun

Menun cok guzel tatlim bol bol dinlen kendine zaman ayir canim

Evettt iyi geceler kizlar az once oglusun ogretmeni aradi bu persembe anneler gunu etkinligi yapilacakmis vee benim gecen sene okudugum anneler gunu siirini okumami istedi bende geri cevirmedim velilere supriz olcak gecen sene koskoca kongre salonunda okumustum herkes cok aglamisti bu senede cok isteyen oldu okumami ogretmenlerde boyle karar almis okulun onunde okuycam off beni bir heyecan basti yaa gerci salon daha zordu isiklar ses slayt ona gore ayarlanmosti ins ayni ambiyans olmasada guzel bir ortam olur ve okurum siirimi bana dua edin kizlar anlimin akiyla cikiyim bu isten ..

Çok güzel bir menü afiyet olsun arkadaşım

Bizim okulda anneler günü etkinliğini ben yapcam ne yapacağım konusunda fikrim olmasa da

Bizim okulda anneler günü etkinliğini ben yapcam ne yapacağım konusunda fikrim olmasa da
Hadi yaa en zoru ne yapacagini bilememek canim cocuklarin anneleri ile resmleri varsa slayt yapabilirsin anne ile ilgi sarki soylesin cocuklar hani su gunesin alasi cok her evin cilesi cok analar ceker yuku kimsenin bilesi yok diye sarki vsr onu soylettire bilirsin bir ogrenciye siir okutturabilirsin aklima gelen bunlar canim ins faydali olmusumdur nezaman olcak sizin ki

Aaaa hatirliyorum canim gecen sene.anlatirken bile yine cok heyecanlanmistin.ayni tatli heyecani bu sene de yasayacaksin ne mutlu sana.kolayliklar diliyorum yapar benim arkadasim kendine hayran birakir yine herkesi

Hem hafif olmus hem baya erken bitmis yeme isi canim.gayet guzel.super gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…