- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.901
Akşamları geç yediğin için hafif gecirmen süper. Afiyet olsun canımtomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 yumurta 2 ince dilim kaşar domates maydanoz ekmek arası
ARA 10:30
1 avuç leblebi
1 hurma
ÖĞLE 13:00
1 kase ezo gelin çorba
1 kase menemen
1 bardak ayran
ARA 16:30
1 kase çilekli yoğurt (kendim yaptım öğleden sonra beni baya tok tuttuğu için tercih ediyorum bu kadar sık)
ARA 19:00
1 hurma
AKŞAM 21:00
1 kase beyaz peynirli salata
3 lt su
Harika menü ortağım afiyet olsunMenumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 8.30: 1 has yumurta
4 zeytin
KK peynir, domates, salatalık
Ara 10.30: 1 kepekli galeta çay
Öğle 12.00: 1 bardak çabuk çorba
1 küçük kabak dolma, 5 yaprak s
Ara 13.00: Nescafe
Aksam 16.00: 1 kase mısır çorbası(yağsız Yoğurtlu)
1 küçük kabak, 4 yaprak s
3 kaşık yoğurt
4 köfte Fırında
Ara 17.30: Türk Kahvesi 1 hurma
3 lt su
Tam senlik güzel bir menü olmuş afiyet olsun arkadaşımtomurcukkk ve arkadaşlar
SABAH 08:00
1 yumurta 2 ince dilim kaşar domates maydanoz ekmek arası
ARA 10:30
1 avuç leblebi
1 hurma
ÖĞLE 13:00
1 kase ezo gelin çorba
1 kase menemen
1 bardak ayran
ARA 16:30
1 kase çilekli yoğurt (kendim yaptım öğleden sonra beni baya tok tuttuğu için tercih ediyorum bu kadar sık)
ARA 19:00
1 hurma
AKŞAM 21:00
1 kase beyaz peynirli salata
3 lt su
Mercimekli pilava bayılırım bence ölçüsüde güzel afiyet olsun arkadaşımIyi aksamlar kızlar menumu vereyim
10 00
Bir dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup lasar
Do.ates salatalik
Sekersiz cay
12 30
Dibek kahvesi
14 30
Dort lasik mercimekli bulgur pilavi
Iki bardak ayran
Yagsiz limonlu salata
17 30
Uc kasik mercimekli pilav
Iki bardak ayran
Az yagli salata
Ceyrek koy yufkasi
Su 2litre
Spor 9bin 568 adim oldu
Sekersiz cay icerim birazdan
Harika menü ortağım afiyet olsunBen de menümü vereyim kV dedeyim. Sonra yazamam falan şimdiden yazayım. Akşama da menülerinizi yorumlarım eve geçince.
M Melrintevafuk55
Kahvaltı (11:30)
1,5 yumurta tavada, kk peynir, 2 zeytin, domates, 1,5 d tb ekmek, çay, 1 ince d salam
Ara (14:30)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter, birkaç fındık fıstık, birkaç doritos
Ara (16:00)
1 bardak süt
Akşam (17:45)
1 tabak taze fasülye, küçük kase yoğurt, domates, 1 d ekmek
2,5-3 lt su
Yarım saat yürüyüş
D Deligonul783tevafuk55 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
07:10 limonlu su
Kahvaltı (07:30)
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
Ara (10:15)
1 muz, yeşil çay
Öğle (13:15)
1.5 kepçe mercimek çorba, kavun, 1 dilim ekmek
Ara( 16:00)
Avuç içi fındık
Akşam (16:45)
Çavdar ekmeğine tost, 1 su bardağı süt
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
Aynen herkes kendine iyi geleni yapıyor misafirliğe gidildiğinde bile güzel menüler veriliyor artık zamana bırakmalıyızmenün yine güzel her zamanki gibi
bence hepimizin artık menüleri rayına girdi yani misafir gelmezse gitmez isek standart düzgün menülerimiz var diye düşünüyorum
Her gün ki gibi mükemmel afiyet olsun canımD Deligonul783tevafuk55 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay
1 muz, yeşil çay
Avuç içi fındık
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
D Deligonul783tevafuk55 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 muz, yeşil çay
Avuç içi fındık
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
Mükemmel menu afiyet olsun canıminciiitanesi ve dostlar
sabah 08.00
1 yumurta ile peynirli omlet
1 etimek
3 zeytin
oglen 13.30
1 adet yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
3 adt yulafli biskuvi
aksam 19.45
1 kucuk kase kiymali yesil mercimek
2 yk taze fasulye
4-5 adet istavrik biraz salata
su 2.5 litre ve asiri yorgunluk.
Canim mercimegi onceden hasladim o suyuda doktum sonra yaptim pilavi yogurt ayran bana en iyi gelen sey evet biraz sisirdi hafif agrida var ama cok yuruyorum gucsuz dusuyorum yuksek proteinde mercimekte var o nedenle yedim kirmizi mercimek daha fazla dokunuyo amann biktim valla surekli kontrolu yemekten o degilde salatadaki yesil sogan benim migdemi cok yakti yaa bide ona care bulsaydim cok guzel olcaktiMercimek bulgur ve ayran üçlüsü şişirmez seni umarım canım.Yoksa menü çok güzel yani
Menun cok guzel canim afiyet olsunD Deligonul783tevafuk55 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 muz, yeşil çay
Avuç içi fındık
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
Menun cok guzel tatlim bol bol dinlen kendine zaman ayir caniminciiitanesi ve dostlar
sabah 08.00
1 etimek
3 zeytin
oglen 13.30
1 adet yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
3 adt yulafli biskuvi
aksam 19.45
2 yk taze fasulye
Çok güzel bir menü afiyet olsun arkadaşıminciiitanesi ve dostlar
sabah 08.00
1 etimek
3 zeytin
oglen 13.30
1 adet yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
3 adt yulafli biskuvi
aksam 19.45
2 yk taze fasulye
Bizim okulda anneler günü etkinliğini ben yapcam ne yapacağım konusunda fikrim olmasa daEvettt iyi geceler kizlar az once oglusun ogretmeni aradi bu persembe anneler gunu etkinligi yapilacakmis vee benim gecen sene okudugum anneler gunu siirini okumami istedi bende geri cevirmedim velilere supriz olcak gecen sene koskoca kongre salonunda okumustum herkes cok aglamisti bu senede cok isteyen oldu okumami ogretmenlerde boyle karar almis okulun onunde okuycam off beni bir heyecan basti yaa gerci salon daha zordu isiklar ses slayt ona gore ayarlanmosti ins ayni ambiyans olmasada guzel bir ortam olur ve okurum siirimi bana dua edin kizlar anlimin akiyla cikiyim bu isten ..
Hadi yaa en zoru ne yapacagini bilememek canim cocuklarin anneleri ile resmleri varsa slayt yapabilirsin anne ile ilgi sarki soylesin cocuklar hani su gunesin alasi cok her evin cilesi cok analar ceker yuku kimsenin bilesi yok diye sarki vsr onu soylettire bilirsin bir ogrenciye siir okutturabilirsin aklima gelen bunlar canim ins faydali olmusumdur nezaman olcak sizin kiBizim okulda anneler günü etkinliğini ben yapcam ne yapacağım konusunda fikrim olmasa da
Aaaa hatirliyorum canim gecen sene.anlatirken bile yine cok heyecanlanmistin.ayni tatli heyecani bu sene de yasayacaksin ne mutlu sana.kolayliklar diliyorum yapar benim arkadasim kendine hayran birakir yine herkesiEvettt iyi geceler kizlar az once oglusun ogretmeni aradi bu persembe anneler gunu etkinligi yapilacakmis vee benim gecen sene okudugum anneler gunu siirini okumami istedi bende geri cevirmedim velilere supriz olcak gecen sene koskoca kongre salonunda okumustum herkes cok aglamisti bu senede cok isteyen oldu okumami ogretmenlerde boyle karar almis okulun onunde okuycam off beni bir heyecan basti yaa gerci salon daha zordu isiklar ses slayt ona gore ayarlanmosti ins ayni ambiyans olmasada guzel bir ortam olur ve okurum siirimi bana dua edin kizlar anlimin akiyla cikiyim bu isten ..
Hem hafif olmus hem baya erken bitmis yeme isi canim.gayet guzel.super gidiyosunD Deligonul783tevafuk55 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 muz, yeşil çay
Avuç içi fındık
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?