- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.921
Canim cok huzursuzdu ateşi gece çıkıyor. Uyuttum şimdi uyumadan ilaç verdim bilmiyorum ama gece pek parlak görünmüyor yinetevafuk55 nasil oldu pasamiz canim yaa.merak ettim valla.atesi dustu mu biraz
Canım menun güzel afiyet olsun artık sabah öğle ara yapmaya vakit bulamiyorsun galiba yogunluktaninciiitanesi ve dostlar
sabah 08.00
1 yumurta ile peynirli omlet
1 etimek
3 zeytin
oglen 13.30
1 adet yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
3 adt yulafli biskuvi
aksam 19.45
1 kucuk kase kiymali yesil mercimek
2 yk taze fasulye
4-5 adet istavrik biraz salata
su 2.5 litre ve asiri yorgunluk.
Bikaç gündür akşam uyuyunca alışkanlık yapabilir tabi yorgunluk temel etken olsada üst üste 2 gün uyuyunca vücut yatmadan diyorBen yine uyumusim.vucut mu istiyor ne.bu yorgunluga iyi geldi ama.kalktim 1 kase yogurtla 4 -5 cilek yedim iyi geldi
Aynen oyle oldu incim.firsat olmadi.tostu bile ayakustu yedim.yarindan itibaren duzene girerim yine insallah.Canım menun güzel afiyet olsun artık sabah öğle ara yapmaya vakit bulamiyorsun galiba yogunluktan
Oyle oldu valla canim ya alisti vucut istiyor ama yarin aksam uyumam artik.cunku zamansiz uyku da iyi degil.Bikaç gündür akşam uyuyunca alışkanlık yapabilir tabi yorgunluk temel etken olsada üst üste 2 gün uyuyunca vücut yatmadan diyor
Ayyy insallah ilac fayda eder de yavrucak da sen de rahat bi gece gecirirsiniz.Canim cok huzursuzdu ateşi gece çıkıyor. Uyuttum şimdi uyumadan ilaç verdim bilmiyorum ama gece pek parlak görünmüyor yine
Maalesef oğlumun ateşi çıktı istiğfar etti ve şimdi acildeAyyy insallah ilac fayda eder de yavrucak da sen de rahat bi gece gecirirsiniz.
ooo çok geçmiş olsun canım ne dedi doktor şimdi nasıl pekiMaalesef oğlumun ateşi çıktı istiğfar etti ve şimdi acilde
Evettt iyi geceler kizlar az once oglusun ogretmeni aradi bu persembe anneler gunu etkinligi yapilacakmis vee benim gecen sene okudugum anneler gunu siirini okumami istedi bende geri cevirmedim velilere supriz olcak gecen sene koskoca kongre salonunda okumustum herkes cok aglamisti bu senede cok isteyen oldu okumami ogretmenlerde boyle karar almis okulun onunde okuycam off beni bir heyecan basti yaa gerci salon daha zordu isiklar ses slayt ona gore ayarlanmosti ins ayni ambiyans olmasada guzel bir ortam olur ve okurum siirimi bana dua edin kizlar anlimin akiyla cikiyim bu isten ..
Çok geçmiş olsun canım yaa şimdi nasılMaalesef oğlumun ateşi çıktı istiğfar etti ve şimdi acilde
Kocan hazır seni bulmuuş kaçırır mı koca kış adam sabretti kusur aramızda olmaz artık diye düşünüyorum hepimiz birbirimizi tanıyoruz sen ne ikramlıklar yaptın eve dönünce ne hazırlayacaksıngünaydın kızlar
dün sadece ortimin menüsüne bakmak için girdim malum bugün misafirim var ve şuan işteyim ben öğlende çıkacağım
bu durumdan sebep dün temizlik yaptım çamaşır ütü 4 çeşit ikramlık yaptım 2 çeşitte eve gidince yapacağım onlar basit
gece 1 de yatağa girdeim bu yorğunluk yetmez miş gibi birde koca derdianlıyacağınız sabaha doğru yattım şuan sırtım ağrıyor resmen
kusura bakmayın dün için şimdi geçmişe bakacağım
aynen canımKocan hazır seni bulmuuş kaçırır mı koca kış adam sabretti kusur aramızda olmaz artık diye düşünüyorum hepimiz birbirimizi tanıyoruz sen ne ikramlıklar yaptın eve dönünce ne hazırlayacaksın
Ayy canim uzuldum cok yaa.insallah daha iyidir suan.offffMaalesef oğlumun ateşi çıktı istiğfar etti ve şimdi acilde
Oooo incim aksam sende olmak varmis vallaaynen canım
muzlu turff
puding dolgulu kek
tahinli kurabiye
biberli ekmek adana - mersin yöresi mayalı hamur
bunları yaptım
eve gidince
mercimek köfte
mantı yapıcam (sağolsun annem yapıyor mantıyı poşetlere koyuyor hazır bulunsun diye ben gidersem alıyorum ve ya onlar gelirse getiriyor)
anne hakkı ödenmez valla akşam aradı bitmiştir diye yaptım yine mantı yaprak sarması hazırladım gelince götürürsün diyor) rabbim başımızdan eksik etmesin canım
bir de akşam eşim baklava almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?