Haydi Yine Yeniden...

Canım menun güzel afiyet olsun artık sabah öğle ara yapmaya vakit bulamiyorsun galiba yogunluktan

Bikaç gündür akşam uyuyunca alışkanlık yapabilir tabi yorgunluk temel etken olsada üst üste 2 gün uyuyunca vücut yatmadan diyor
Oyle oldu valla canim ya alisti vucut istiyor ama yarin aksam uyumam artik.cunku zamansiz uyku da iyi degil.

günaydın kızlar
dün sadece ortimin menüsüne bakmak için girdim malum bugün misafirim var ve şuan işteyim ben öğlende çıkacağım
bu durumdan sebep dün temizlik yaptım çamaşır ütü 4 çeşit ikramlık yaptım 2 çeşitte eve gidince yapacağım onlar basit
gece 1 de yatağa girdeim bu yorğunluk yetmez miş gibi birde koca derdi anlıyacağınız sabaha doğru yattım şuan sırtım ağrıyor resmen

kusura bakmayın dün için şimdi geçmişe bakacağım

maşallah ya ne kadar becerikli aktif bir hatunsun oğluşunda kasılıyordur annem benim annem diye sen anlının akıyla çıkarsın canım dualarımız hep seninle

Kocan hazır seni bulmuuş kaçırır mı koca kış adam sabretti kusur aramızda olmaz artık diye düşünüyorum hepimiz birbirimizi tanıyoruz sen ne ikramlıklar yaptın eve dönünce ne hazırlayacaksın

aynen canım
muzlu turff
puding dolgulu kek
tahinli kurabiye
biberli ekmek adana - mersin yöresi mayalı hamur
bunları yaptım

eve gidince
mercimek köfte
mantı yapıcam (sağolsun annem yapıyor mantıyı poşetlere koyuyor hazır bulunsun diye ben gidersem alıyorum ve ya onlar gelirse getiriyor)

anne hakkı ödenmez valla akşam aradı bitmiştir diye yaptım yine mantı yaprak sarması hazırladım gelince götürürsün diyor) rabbim başımızdan eksik etmesin canım

bir de akşam eşim baklava almış

Oooo incim aksam sende olmak varmis valla ne kadar cok cesit var kiiizzz becerikli hatun seniii.
Kac kisi geliyor aksam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…