- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.941
Super enerjik bi gununuz olur insallah kizlarla . Bol bol gezdirirsin bugun gibime geliyorGünaydın arkadaşlarım hayırlı hafta sonları ayyy çok güzel güneşli bir güne uyandım ohhh bugün herşey gönlümüzce olsun inşallah bol enerji sevdiklerimizle beraber mutlu huzurlu bir gün olsun
Oooo incim aksam sende olmak varmis vallane kadar cok cesit var kiiizzz becerikli hatun seniii.
Kac kisi geliyor aksam ?
Sagol gulum.bize diyet yemekleri hazirla gelirsek10 kişiyiz canım
ama 2 gibi gelecekler
ah sizler gelseniz neler neler yaparım
Sagol gulum.bize diyet yemekleri hazirla gelirsekyok kiz saka saka hepsinden isterim
Baya da kalabalikmissiniz.ancak yeter hazirladiklarin
once gozleri doyar sonra karinlari
Günaydın arkadaşlar
Kötü bir gece geçirdik oğlumun acilde önce ateşinin düşmesini beklediler müdahale etmek için. Boğaz yolu enfeksiyonu olmuş. Hastanede ilaç verdiler film çektirdiler cigerleri temiz çıktı şükür. Antibiyotik verdiler tabiki. Ama şimdi de antibiyotik oğlumun poposunu mahvedecek. Cildi çok hassas normalde pisikten zor kurtariyorum birde antibiyotik olunca resmen kanıyorM Melrin inciiitanesi tomurcukkk
O kadar da koruyup kolluyoruz nerden kapıyorlar bu enfeksiyonları nasıl hastalanıyorlar anlamıyorum.Bununla geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatır yavrucak.Sende perişan oldun haliyle kıyamamGünaydın arkadaşlar
Kötü bir gece geçirdik oğlumun acilde önce ateşinin düşmesini beklediler müdahale etmek için. Boğaz yolu enfeksiyonu olmuş. Hastanede ilaç verdiler film çektirdiler cigerleri temiz çıktı şükür. Antibiyotik verdiler tabiki. Ama şimdi de antibiyotik oğlumun poposunu mahvedecek. Cildi çok hassas normalde pisikten zor kurtariyorum birde antibiyotik olunca resmen kanıyorM Melrin inciiitanesi tomurcukkk
Günaydın arkadaşlar
ah yavrum ya neyse ki ciğerleri temiz çıkmış
alternatif yok sanırım antibiyotikten başka
böyle geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim
Pratik ikramlık deyince tarif veremedim ama menu şahane bayağı becerikli hünerli bir menü olmuş maşallah sanaaynen canım
muzlu turff
puding dolgulu kek
tahinli kurabiye
biberli ekmek adana - mersin yöresi mayalı hamur
bunları yaptım
eve gidince
mercimek köfte
mantı yapıcam (sağolsun annem yapıyor mantıyı poşetlere koyuyor hazır bulunsun diye ben gidersem alıyorum ve ya onlar gelirse getiriyor)
anne hakkı ödenmez valla akşam aradı bitmiştir diye yaptım yine mantı yaprak sarması hazırladım gelince götürürsün diyor) rabbim başımızdan eksik etmesin canım
bir de akşam eşim baklava almış
ah yavrum ya neyse ki ciğerleri temiz çıkmış
alternatif yok sanırım antibiyotikten başka
böyle geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim
O kadar da koruyup kolluyoruz nerden kapıyorlar bu enfeksiyonları nasıl hastalanıyorlar anlamıyorum.Bununla geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatır yavrucak.Sende perişan oldun haliyle kıyamam
Amin canlarim. Gece 2 de geldik acilden bi daha çıkmadı ilaç vermişlerdi zaten. Bende sabah verdim ilaçlarını. Haliyle yukselmiyor. Dolven, bricanul öksürük şurubu ve klamoks antibiyotik verdi. D Deligonul783 kankim maalesef benim çocuklarda etkili olmadı hiç. Hatta kızımı sırf pisik yüzünden tuvalete alistirmistim. Doktor onun pisigi için üç ayrı kremi bepantholda vardı içlerinde karıştırıp kullandirmisti. Zeytinyağı deneyecem önce her bezden sonra etki etmezse sırayla denerim pisik kremlerini. Şu öksürük ateş gecsinde pisigi bi şekilde hallederiz inş.Oyyy canım benim yaa çok üzüldümtahmin etmiştim çocuk öksürüyo bir de ateşli deyince boğaz enf gelmişti aklıma. Şimdi nasıl oldu canım gene yükseldi mi ateşi? Hiç korkma bnm oğlumun da teni çok hassas biliyosun zırt pırt pişiyo hatta bir de egzaması var. Pişik olmasa bile her bezi açtığında güzelce temizle kurula bepantol sür çok iyi geliyo. Hem ilaç süresince kullan hem her zaman kullanabilirsin. Ben neler kullandım hiçbiri geçirmiyodu. Antbytk krem bile kullandım pişik için ama geçirmedi. Bu krem çok işe yarıyo. İlaç ne verdi canım doktor? Bnm oğlan 6 aylıkken geçirmişti boğaz enfksynu. İlaçlar hemen işe yarayacaktır. Rabbim şifasını versin kuzucuğun..
Eşimin teyzesinin oğlunu hastaneye yatırmışlar. Çocuk zatürre olmuş bu havada çok şaşırdım. 5.sınıf çocuğu ve hiç şimdiye kadar bronşit bile olmamış. Üşütmüş öksürmeye başlamış neyse dr ilaç vermiş ama geçmemiş. Tabi yerinde de hiç durmuyo nerdeyse duvarlara tırmanıyo koca çocuk oldu söz dinlemiyor sürekli su gibi terliyo o yüzden. İlaçlar da işe yaramayınca zatüreye çevirmiş solunum yokmuş yatırmışlar bir hafta yatacak sanırım.
Bardağın boş dolu tarafı bakma varya buna şükür ciğerleri iyi olması güzel bu bahar mevsimleri en çok enfeksiyon zamanı oluyor Rabbim şifa versin beterinden korusunGünaydın arkadaşlar
Geçmiş olsun arkadaşım Rabbim şifa versin inşallahEşimin teyzesinin oğlunu hastaneye yatırmışlar. Çocuk zatürre olmuş bu havada çok şaşırdım. 5.sınıf çocuğu ve hiç şimdiye kadar bronşit bile olmamış. Üşütmüş öksürmeye başlamış neyse dr ilaç vermiş ama geçmemiş. Tabi yerinde de hiç durmuyo nerdeyse duvarlara tırmanıyo koca çocuk oldu söz dinlemiyor sürekli su gibi terliyo o yüzden. İlaçlar da işe yaramayınca zatüreye çevirmiş solunum yokmuş yatırmışlar bir hafta yatacak sanırım.
Sağol canım amin hepimizin yavrusunu inş..Bardağın boş dolu tarafı bakma varya buna şükür ciğerleri iyi olması güzel bu bahar mevsimleri en çok enfeksiyon zamanı oluyor Rabbim şifa versin beterinden korusun
Büyük kızım çok pişik olurdu kaliteli bir marka yerine mol ile başlayan beze geçtik ıslak mendil bi ile başlayan marketten aldım ıslak mendil değilde pamukla temizlediğim çok oldu ilk fırsatta tuvalet alışkanlığı öğrettimAmin canlarim. Gece 2 de geldik acilden bi daha çıkmadı ilaç vermişlerdi zaten. Bende sabah verdim ilaçlarını. Haliyle yukselmiyor. Dolven, bricanul öksürük şurubu ve klamoks antibiyotik verdi. D Deligonul783 kankim maalesef benim çocuklarda etkili olmadı hiç. Hatta kızımı sırf pisik yüzünden tuvalete alistirmistim. Doktor onun pisigi için üç ayrı kremi bepantholda vardı içlerinde karıştırıp kullandirmisti. Zeytinyağı deneyecem önce her bezden sonra etki etmezse sırayla denerim pisik kremlerini. Şu öksürük ateş gecsinde pisigi bi şekilde hallederiz inş.tomurcukkk maalesef ki çocuklar hasta olunca anneler de haliyle yipraniyor uykusuzluk stres şu an hepsi bende mevcut. Rabbim beterinden korusun bütün yavruları..
Geçmiş olsun canım onlara daEşimin teyzesinin oğlunu hastaneye yatırmışlar. Çocuk zatürre olmuş bu havada çok şaşırdım. 5.sınıf çocuğu ve hiç şimdiye kadar bronşit bile olmamış. Üşütmüş öksürmeye başlamış neyse dr ilaç vermiş ama geçmemiş. Tabi yerinde de hiç durmuyo nerdeyse duvarlara tırmanıyo koca çocuk oldu söz dinlemiyor sürekli su gibi terliyo o yüzden. İlaçlar da işe yaramayınca zatüreye çevirmiş solunum yokmuş yatırmışlar bir hafta yatacak sanırım.
Reklam vermek yasak mı canım ilk heceleri yazmışsın sadece.Sitede sanki ürünlerle ilgili yazılıyor bişeyler market isimleri falan.Öyle bir yasak var ben mi bilmiyorum acabaBüyük kızım çok pişik olurdu kaliteli bir marka yerine mol ile başlayan beze geçtik ıslak mendil bi ile başlayan marketten aldım ıslak mendil değilde pamukla temizlediğim çok oldu ilk fırsatta tuvalet alışkanlığı öğrettim
Hametan da çok iyi geliyor pişiğe canım.aklında olsun.Amin canlarim. Gece 2 de geldik acilden bi daha çıkmadı ilaç vermişlerdi zaten. Bende sabah verdim ilaçlarını. Haliyle yukselmiyor. Dolven, bricanul öksürük şurubu ve klamoks antibiyotik verdi. D Deligonul783 kankim maalesef benim çocuklarda etkili olmadı hiç. Hatta kızımı sırf pisik yüzünden tuvalete alistirmistim. Doktor onun pisigi için üç ayrı kremi bepantholda vardı içlerinde karıştırıp kullandirmisti. Zeytinyağı deneyecem önce her bezden sonra etki etmezse sırayla denerim pisik kremlerini. Şu öksürük ateş gecsinde pisigi bi şekilde hallederiz inş.tomurcukkk maalesef ki çocuklar hasta olunca anneler de haliyle yipraniyor uykusuzluk stres şu an hepsi bende mevcut. Rabbim beterinden korusun bütün yavruları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?