Haydi Yine Yeniden...

Iste herkesin teni farklı canım kızım da o bezi kullandı ama hep pisikti kabuk bagliyordu iz oluyordu o kadar yani. Doktor derileri çok ince ve hassas demişti. Basit pisikler derin yara oluyor o yüzden demişti. Benim tenis de çok hassas herhangi bi yerime dokunayim direk Kızarır. Aynı nedenle tuvaleti ogretmisiz

Hametan da çok iyi geliyor pişiğe canım.aklında olsun.
Kortizonlu bişeyler denedin mi hiç.İnce bir tabaka halinde sürsen bişeycik kalmaz aslında
Gidişatı göre deneyebilirim canım çok sağolun. Sizinde başınızı agrittim ama iyiki varsınız desteğiniz çok iyi geldi

Gidişatı göre deneyebilirim canım çok sağolun. Sizinde başınızı agrittim ama iyiki varsınız desteğiniz çok iyi geldi
Ne demek ne baş ağrıtması aşkolsun.Biz hepimiz kız kardeşleriz burda ve yeğenlerimiz hasta olunca üzülüyoruz ve çözüm üreticez elbette

Oyy oyy baya is yapmissin kolay gelsin canim ins guzel bir sekilde atlatirsin misafirlerini islerini hallet gelirsin canim .iyi eglenceler ....

maşallah ya ne kadar becerikli aktif bir hatunsun oğluşunda kasılıyordur annem benim annem diye sen anlının akıyla çıkarsın canım dualarımız hep seninle
Tesekkur ederim bi tanem oglus cok mutlu oluyo boyle faliyetlerde rabbim sanada cocuklarinin pesinden kosturacagin gunleri tez zamanda getirsin hepinize tesekkur ediyorum canlarim benim .....

Canım tomurcukta demiş baş ağrıtmak söz konusu bile olamaz burada farklı fikirler çıkar illaki birbirimize yardımcı oluruz olamasak bile anlatıp rahatlamak kadar güzel bir şey yok

Hay masallah kizz bide bize der becerikli hatun diye hatuna bak sen on parmaginda on marifet allahim senin evde olmak vardi simd bol bol eglen tatlim ama sakin fazla kacirma

Kuzum ne baş ağrıtması aşk olsun yaa insan çok bunalıyo birileriyle paylaşmak gerekiyo.. Yeter ki kuzucuk iyi olsun..

Ahhh kuzumm ben anladim ama enfeksiyon oldugunu pisikte ishal oldugu icin oluyodur asit yakiyodur derisini gecmeyen pisik kremi var oda antifungal dir canim ismi Trosyd genelde hassas cocuklarda cok ise yarar mutlaka dene cok faydasini gorceksin kuzumm ins sifa olur onada

Canım sen ne kadarlikken alıştırdın tuvalete?? M Melrin ben de bu yaz düşünüyorum da bnm oğlanın cildi de çok hassas yaaa sırf bu yüzden alıştırcam 17 aylık. Ben tam yaşımda öğrenmişim. Heralde öğretirim ya ne yapmam lazım??

Allahim yaa sizede gecmis olsun canim zature mikrobu yerlesmis cigerine sonrada hopp hasta allah yardimcilari olsun allahim ne zor zaturede hastane sonrasi cok iyi bakilmasi gerekiyo cok cok gecmis olsun

Canim cok da acele etme bence çocuk 2 yaşını biraz geçmeli. Ve tabi konusabilmeli yani anne cis diyecek kadar. Ben kızımı 5 günde alistirdum 2 yaş 3 aylıktı

Ben de yaz sonuna kadar cis kelimesinin ne olduğunu anlatmaya çalışırım diyorum. Öğrenirse yaz sonu alışır. 2 yaşına da yaklaşmış olur. Bakalım artık. Mesela cisi gelince orasını tutuyo anlıyorum

Aaa evet evet bak bunu düşünüp duruyordum aklıma gelmedi bi türlü.çok iyi bu krem.travacort diyesim geldi hep ama o değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…