- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #23.961
Iste herkesin teni farklı canım kızım da o bezi kullandı ama hep pisikti kabuk bagliyordu iz oluyordu o kadar yani. Doktor derileri çok ince ve hassas demişti. Basit pisikler derin yara oluyor o yüzden demişti. Benim tenis de çok hassas herhangi bi yerime dokunayim direk Kızarır. Aynı nedenle tuvaleti ogretmisizBüyük kızım çok pişik olurdu kaliteli bir marka yerine mol ile başlayan beze geçtik ıslak mendil bi ile başlayan marketten aldım ıslak mendil değilde pamukla temizlediğim çok oldu ilk fırsatta tuvalet alışkanlığı öğrettim
Gidişatı göre deneyebilirim canım çok sağolun. Sizinde başınızı agrittim ama iyiki varsınız desteğiniz çok iyi geldiHametan da çok iyi geliyor pişiğe canım.aklında olsun.
Kortizonlu bişeyler denedin mi hiç.İnce bir tabaka halinde sürsen bişeycik kalmaz aslında
Ne demek ne baş ağrıtması aşkolsun.Biz hepimiz kız kardeşleriz burda ve yeğenlerimiz hasta olunca üzülüyoruz ve çözüm üreticez elbetteGidişatı göre deneyebilirim canım çok sağolun. Sizinde başınızı agrittim ama iyiki varsınız desteğiniz çok iyi geldi
Ayyyy kuzum benim cok gecmis olsun mahvoldu cocuk yaa bir yas boyle iste ama merak etme cabuk toparlanir annesi ....Maalesef oğlumun ateşi çıktı istiğfar etti ve şimdi acilde
Oyy oyy baya is yapmissin kolay gelsin canim ins guzel bir sekilde atlatirsin misafirlerini islerini hallet gelirsin canim .iyi eglenceler ....günaydın kızlar
dün sadece ortimin menüsüne bakmak için girdim malum bugün misafirim var ve şuan işteyim ben öğlende çıkacağım
bu durumdan sebep dün temizlik yaptım çamaşır ütü 4 çeşit ikramlık yaptım 2 çeşitte eve gidince yapacağım onlar basit
gece 1 de yatağa girdeim bu yorğunluk yetmez miş gibi birde koca derdianlıyacağınız sabaha doğru yattım şuan sırtım ağrıyor resmen
kusura bakmayın dün için şimdi geçmişe bakacağım
Tesekkur ederim bi tanem oglus cok mutlu oluyo boyle faliyetlerde rabbim sanada cocuklarinin pesinden kosturacagin gunleri tez zamanda getirsin hepinize tesekkur ediyorum canlarim benim .....maşallah ya ne kadar becerikli aktif bir hatunsun oğluşunda kasılıyordur annem benim annem diyesen anlının akıyla çıkarsın canım dualarımız hep seninle
Gidişatı göre deneyebilirim canım çok sağolun. Sizinde başınızı agrittim ama iyiki varsınız desteğiniz çok iyi geldi
Hay masallah kizz bide bize der becerikli hatun diye hatuna bak sen on parmaginda on marifet allahim senin evde olmak vardi simd bol bol eglen tatlim ama sakin fazla kacirmaaynen canım
muzlu turff
puding dolgulu kek
tahinli kurabiye
biberli ekmek adana - mersin yöresi mayalı hamur
bunları yaptım
eve gidince
mercimek köfte
mantı yapıcam (sağolsun annem yapıyor mantıyı poşetlere koyuyor hazır bulunsun diye ben gidersem alıyorum ve ya onlar gelirse getiriyor)
anne hakkı ödenmez valla akşam aradı bitmiştir diye yaptım yine mantı yaprak sarması hazırladım gelince götürürsün diyor) rabbim başımızdan eksik etmesin canım
bir de akşam eşim baklava almış
Gidişatı göre deneyebilirim canım çok sağolun. Sizinde başınızı agrittim ama iyiki varsınız desteğiniz çok iyi geldi
Ahhh kuzumm ben anladim ama enfeksiyon oldugunu pisikte ishal oldugu icin oluyodur asit yakiyodur derisini gecmeyen pisik kremi var oda antifungal dir canim ismi Trosyd genelde hassas cocuklarda cok ise yarar mutlaka dene cok faydasini gorceksin kuzumm ins sifa olur onadaGünaydın arkadaşlar
Kötü bir gece geçirdik oğlumun acilde önce ateşinin düşmesini beklediler müdahale etmek için. Boğaz yolu enfeksiyonu olmuş. Hastanede ilaç verdiler film çektirdiler cigerleri temiz çıktı şükür. Antibiyotik verdiler tabiki. Ama şimdi de antibiyotik oğlumun poposunu mahvedecek. Cildi çok hassas normalde pisikten zor kurtariyorum birde antibiyotik olunca resmen kanıyorM Melrin inciiitanesi tomurcukkk
Hay masallah kizz bide bize der becerikli hatun diye hatuna bak sen on parmaginda on marifet allahim senin evde olmak vardi simd bol bol eglen tatlim ama sakin fazla kacirma
Allahim yaa sizede gecmis olsun canim zature mikrobu yerlesmis cigerine sonrada hopp hasta allah yardimcilari olsun allahim ne zor zaturede hastane sonrasi cok iyi bakilmasi gerekiyo cok cok gecmis olsunEşimin teyzesinin oğlunu hastaneye yatırmışlar. Çocuk zatürre olmuş bu havada çok şaşırdım. 5.sınıf çocuğu ve hiç şimdiye kadar bronşit bile olmamış. Üşütmüş öksürmeye başlamış neyse dr ilaç vermiş ama geçmemiş. Tabi yerinde de hiç durmuyo nerdeyse duvarlara tırmanıyo koca çocuk oldu söz dinlemiyor sürekli su gibi terliyo o yüzden. İlaçlar da işe yaramayınca zatüreye çevirmiş solunum yokmuş yatırmışlar bir hafta yatacak sanırım.
Canim cok da acele etme bence çocuk 2 yaşını biraz geçmeli. Ve tabi konusabilmeli yani anne cis diyecek kadar. Ben kızımı 5 günde alistirdum 2 yaş 3 aylıktı
Aaa evet evet bak bunu düşünüp duruyordum aklıma gelmedi bi türlü.çok iyi bu krem.travacort diyesim geldi hep ama o değildiAhhh kuzumm ben anladim ama enfeksiyon oldugunu pisikte ishal oldugu icin oluyodur asit yakiyodur derisini gecmeyen pisik kremi var oda antifungal dir canim ismi Trosyd genelde hassas cocuklarda cok ise yarar mutlaka dene cok faydasini gorceksin kuzumm ins sifa olur onada
Trosyd mi mavi kapaklı olan.Aaa evet evet bak bunu düşünüp duruyordum aklıma gelmedi bi türlü.çok iyi bu krem.travacort diyesim geldi hep ama o değildi
Yerim onun pitisinniiiiiBen de yaz sonuna kadar cis kelimesinin ne olduğunu anlatmaya çalışırım diyorum. Öğrenirse yaz sonu alışır. 2 yaşına da yaklaşmış olur. Bakalım artık. Mesela cisi gelince orasını tutuyo anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?