Haydi Yine Yeniden...

Çocuklar perde kanepe arkasında utana sıkıla tuvalet yapıyorsa tuvalet eğitimi için bi belirtidir ben 2 yaşını geçtikleri evre öğrettim çabuk öğrendiler önce denedim baktım çocuk stres oldu yapmak istemedi bikaç ay erteledim 2.5 yaşında ikiside tamamen öğrenmişti

Menumu vereyim akşam oğlum durmayabilir
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 9.30: ılık limonlu şu
1 kayısı 1 hurma

Kahvaltı 10.30: 1 h yumurta
5 zeytin
Domates salatalık
1 dilim tam b ekmek
1 çay k bal, kaymak

Ara 11.30: Türk Kahvesi
Ara 15.30: 1 avuç leblebi, az tuzsuz fıstık

Aksam 17.00: 1 buçuk kase mısır çorbası
1 bardak ayran 200 ml
Sadece yesillklrdn salata bolca

Son araya karar vermedim
Bitki Çayı
3 litre su

Kankim hafif bir menü olmuş ve bence akşam öğünün zayıf kalmış aslında doyuruyo mısır biliyorum ama vitamin açısından az kalmış. Öğlenin de yok çünkü. Çocuktan mı fırsatın olmadı gülüm?

Canim hem fırsatim olmadı hem de canım bir şey istemiyor. Ptoteinle desteklemeye çalıştım Canım.

Ben de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (12 gibi)
1,5 yumurta, yarım kk peynir, 1 d cheddar, 1 d salam, 2 zeytin, 1,5 d tb (1'inin üstü krem peynirli soslu), domates, çay

Ara (14:00)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter

Ara (16:00)
1 bardak süt, birkaç fındık fıstık

Akşam (17:15)
1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 tavuk baget

Ara
bitki çayı
activia

2,5-3 lt su
Yürüyüşe akşam çıkmayı planlıyorum. Çıkarsam yazarım.

Afiyet olsun Kankim gayet güzel süper menu bu arada senin de öğle yemeği yok

Cok az olmus canim sanki ya.doyurucu hic bisey okuyamadim.zaten yiprandin geceden beri enerjiye ihtiyacin var.cok hafif geldi menun bana canim.kahvaltin guzel ama aksam cok az

Ortaklarım ikininizin menüsüde gayet güzel olmuş afiyet olsun

Cok dengeli herseyden var begendim canim menunu afiyet olsun

tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:00
2 Su bardağı su,7 fındık, 2 gün kurusu
Kahvaltı ara öğle ara bir arada (12:45)
1 poğaça, 1 dilim ekmek, 1 yumurtadan biraz fazla, 3 yesil zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 tatlı kaşığı ( kaymak, bal, nutella), çay
Aksam (18:40)
1 tabak yoğurtlu makarna üzerine bikaç patates kizartmasi( Sivas'ta hıngel yemeğini n çakması), salata
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Spor olarak
Ev temizliği yapıldı, çamaşır bitti akşam ütü yapılacak yemek sonrası biraz dışarda yürümeyi planlıyoruz

Cok az olmus canim sanki ya.doyurucu hic bisey okuyamadim.zaten yiprandin geceden beri enerjiye ihtiyacin var.cok hafif geldi menun bana canim.kahvaltin guzel ama aksam cok az
Inan yemek yiyim diye yedim canım istemedi hiç. Şimdi zorla uyuttum oglanı biraz uyuyacam canım.

Menu gayet iyi canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…