Haydi Yine Yeniden...

Guzel bi hafta sonu menusu olmus.saglam kahvalti aksama kadar goturmus seni.afiyet olsun

Ortim kahvaltın sağlam hatta fazla bile olmuş ama sonra hiç ara yapmamışsın. Akşam yemeğin de sanki birazcık ağır olmuş. Patates az mıydı? :) birkaç tane demişsin şimdi gördüm. Bir tabak doluysa fazla olmuş kankim. Spor da güzel. İşleri de yazıyor muyuz ben de yazayım artık yürüyüşe de bugün üşendim ben bugün yaaa niyeyse.. Artı gelmezsin ama eksi de gelmezsin sanırım canım.

Bende yemegimi yedim menumu yazayim.oglusumla parka geldik.bende ufaktan yurumus oldum bahaneyle...
inciiitanesi
sabah 08.15
1 domates
1 salatalik
2 etimek uzerine krem peynir
5 adt zeytin

ara 11.30
7 adet erik

oglen 14.00
1 adt kucuk yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
doymadim tist ekmekleri kucuk ve inceydi ve 1 dilim ekmege ucgen peynir surup yedim

ara 16.00
1 adet albeni cikolata

aksam 18.30
4 yk taze fasulye
2 yk biber domates kizartmasi
1 kase yogurt
2 etimek

ara olarak biraz kuruyemis yiyebilirim kesin degil.
su 2 litreden fazla

Pp
Menu super sporda var ee daha ne olsun ...

Biraz karbon olmus canim afiyet olsun

Kızlar menü verip cikicam sonra gelirim daha misafirlerin var tomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek arası

Ara 10
Bitter 9 gr

Öğle akşam beraber 16:00
2 adet mayali biberli ekmek fırında
2 tane. Muzlu turff
2 tane tahunli kurabiye
1 dilim küçük pudingli kek
1 kase mantı

2 lt su daha da içerim

Menu cok guzel fistik bende cukalata var bugun afiyet olsun

Canim biraz fazla olmus birer tane yesen yeterdi neyse odul gunu olsun bugun yarin kesin toparlarsin sen afiyet olsun

Canim acele etmeseydin misafirlerin gidince yada yarin yazardin neyse cisslarin var diye gunu baya az tutmussun.cislar da erken saatte misafirle birlikte yememek de olmaz.afiyet olsun ama arti olmazsin bu menuyle sakin pisman olma

Buda benim menu ekim2009 ve kizlar
10 30
Iki dilim tb ekmek
Uc parca sucuk
Uc dort tane kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Uc kasik yesil metcimekli pilav bitti sonunda
Bir catal kiymali yumurta
Bes catal patlican salatasi
Bir dilim tb ekmek
Sekersiz cay

16 00
Bir tane cukalatali gofret
Cok az cekirdek
18 00
Bir tane portakal
Canim yemek yemek istemedi aksam yok yemem herhalde bugun sporda yok
Su 1, 5 litre

Menu cok guzel fistik bende cukalata var bugun afiyet olsun
Valla benim kan sekerim dustu birden canim.cantamin bi kosesinde hep bulundururum tatli biseyler.ne olur ne olmaz olmadik yerde tutuveriyor.bende yedim kendime geldim.zamaninda az ugrasmadim insulin direnciyle

Su az canim.icersin daha.seninde benim gibi bir cisin var.hafta sonu kacamagi bunlar olsun genel itibariyle guzel menu.

Valla benim kan sekerim dustu birden canim.cantamin bi kosesinde hep bulundururum tatli biseyler.ne olur ne olmaz olmadik yerde tutuveriyor.bende yedim kendime geldim.zamaninda az ugrasmadim insulin direnciyle

Ben de çok iyi bilirim el titremesinden yemek hazırlayamadığımı bilirim. Göz kararması baygınlık.. Atlattık çok şükür.. Ama gene de çok acıkınca oluyo.

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun.

Canım benimkisi de aynen böyle en kuytu köşelere gidip yapıyo. Bu nerede diye kalkıp bakıyorum buluyorum beni görünce utanıp gülmeye başlıyo

Hanımlar yeni emojiler gelmiş çok tatlılar ba yıl dım hepsine hem de

Ay süpermiş yaa :)))

Ben çok bulmadım canım aralarin zayıf olmuş sadece. Afiyet olsun ortağım.
Kuzum ben zaten 12 de kahvaltı yaptım bir de ara öğünlerimde sütte var. 5 te de akşamı yedim tavukta var. Şu an tıka basayım.
Canim senin klasik menülerin gibi biliyorum zaten. Ben kendi kusurumu kapatmak için şaka yaptım
Ufaktan bi kriz atlatmissin canım ama ufak olmuş. Afiyet olsun canım.
Gündüz zayıf öld için misafitlerle çok tutamamissin. Daha az olabilirdi ama bu hafta ilk oldu o yüzden sıkıntı yok. Afiyet olsun.
Az buldum canım. Bu hafta süper menüler verdin. Salı günü bilfirimini sabirsizlikla bekliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…