- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.001
Guzel bi hafta sonu menusu olmus.saglam kahvalti aksama kadar goturmus seni.afiyet olsuntevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
10:00
2 Su bardağı su,7 fındık, 2 gün kurusu
Kahvaltı ara öğle ara bir arada (12:45)
1 poğaça, 1 dilim ekmek, 1 yumurtadan biraz fazla, 3 yesil zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 tatlı kaşığı ( kaymak, bal, nutella), çay
Aksam (18:40)
1 tabak yoğurtlu makarna üzerine bikaç patates kizartmasi( Sivas'ta hıngel yemeğini n çakması), salata
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Spor olarak
Ev temizliği yapıldı, çamaşır bitti akşam ütü yapılacak yemek sonrası biraz dışarda yürümeyi planlıyoruz
tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
1 poğaça, 1 dilim ekmek, 1 yumurtadan biraz fazla, 3 yesil zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 tatlı kaşığı ( kaymak, bal, nutella), çay
1 tabak yoğurtlu makarna üzerine bikaç patates kizartmasi( Sivas'ta hıngel yemeğini n çakması), salata
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Spor olarak
Ev temizliği yapıldı, çamaşır bitti akşam ütü yapılacak yemek sonrası biraz dışarda yürümeyi planlıyoruz
Afiyet olsun.degisik denenebilir bi yemek.hem de pratik anladigim kadariylaAkşam yemeğim bu kızlar
Menu super sporda var ee daha ne olsun ...Ben de menümü vereyim:
tevafuk55 M Melrin
Kahvaltı (12 gibi)
1,5 yumurta, yarım kk peynir, 1 d cheddar, 1 d salam, 2 zeytin, 1,5 d tb (1'inin üstü krem peynirli soslu), domates, çay
Ara (14:00)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter
Ara (16:00)
1 bardak süt, birkaç fındık fıstık
Akşam (17:15)
1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 tavuk baget
Ara
bitki çayı
activia
2,5-3 lt su
Yürüyüşe akşam çıkmayı planlıyorum. Çıkarsam yazarım.
Biraz karbon olmus canim afiyet olsuntevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Spor olarak
Menu cok guzel fistik bende cukalata var bugun afiyet olsunBende yemegimi yedim menumu yazayim.oglusumla parka geldik.bende ufaktan yurumus oldum bahaneyle...
inciiitanesi
sabah 08.15
1 domates
1 salatalik
2 etimek uzerine krem peynir
5 adt zeytin
ara 11.30
7 adet erik
oglen 14.00
1 adt kucuk yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
doymadim tist ekmekleri kucuk ve inceydi ve 1 dilim ekmege ucgen peynir surup yedim
ara 16.00
1 adet albeni cikolata
aksam 18.30
4 yk taze fasulye
2 yk biber domates kizartmasi
1 kase yogurt
2 etimek
ara olarak biraz kuruyemis yiyebilirim kesin degil.
su 2 litreden fazla
Canim biraz fazla olmus birer tane yesen yeterdi neyse odul gunu olsun bugun yarin kesin toparlarsin sen afiyet olsunKızlar menü verip cikicam sonra gelirim daha misafirlerin vartomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek arası
Ara 10
Bitter 9 gr
Öğle akşam beraber 16:00
2 adet mayali biberli ekmek fırında
2 tane. Muzlu turff
2 tane tahunli kurabiye
1 dilim küçük pudingli kek
1 kase mantı
2 lt su daha da içerim
Canim acele etmeseydin misafirlerin gidince yada yarin yazardin neyse cisslarin var diye gunu baya az tutmussun.cislar da erken saatte misafirle birlikte yememek de olmaz.afiyet olsun ama arti olmazsin bu menuyle sakin pisman olmaKızlar menü verip cikicam sonra gelirim daha misafirlerin vartomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek arası
Ara 10
Bitter 9 gr
2 tane. Muzlu turff
2 tane tahunli kurabiye
1 kase mantı
2 lt su daha da içerim
Valla benim kan sekerim dustu birden canim.cantamin bi kosesinde hep bulundururum tatli biseyler.ne olur ne olmaz olmadik yerde tutuveriyor.bende yedim kendime geldim.zamaninda az ugrasmadim insulin direnciyleMenu cok guzel fistik bende cukalata var bugun afiyet olsun
Su az canim.icersin daha.seninde benim gibi bir cisin var.hafta sonu kacamagi bunlarBuda benim menuekim2009 ve kizlar
10 30
Iki dilim tb ekmek
Uc parca sucuk
Uc dort tane kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Uc kasik yesil metcimekli pilav bitti sonunda
Bir catal kiymali yumurta
Bes catal patlican salatasi
Bir dilim tb ekmek
Sekersiz cay
16 00
Bir tane cukalatali gofret
Cok az cekirdek
18 00
Bir tane portakal
Canim yemek yemek istemedi aksam yok yemem herhalde bugun sporda yok
Su 1, 5 litre
Pp
Menu super sporda var ee daha ne olsun ...
Valla benim kan sekerim dustu birden canim.cantamin bi kosesinde hep bulundururum tatli biseyler.ne olur ne olmaz olmadik yerde tutuveriyor.bende yedim kendime geldim.zamaninda az ugrasmadim insulin direnciyle
Bende yemegimi yedim menumu yazayim.oglusumla parka geldik.bende ufaktan yurumus oldum bahaneyle...
inciiitanesi
sabah 08.15
1 domates
1 salatalik
5 adt zeytin
ara 11.30
7 adet erik
oglen 14.00
1 adt kucuk yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
doymadim tist ekmekleri kucuk ve inceydi ve 1 dilim ekmege ucgen peynir surup yedim
ara 16.00
1 adet albeni cikolata
aksam 18.30
4 yk taze fasulye
1 kase yogurt
2 etimek
su 2 litreden fazla
Çocuklar perde kanepe arkasında utana sıkıla tuvalet yapıyorsa tuvalet eğitimi için bi belirtidir ben 2 yaşını geçtikleri evre öğrettim çabuk öğrendiler önce denedim baktım çocuk stres oldu yapmak istemedi bikaç ay erteledim 2.5 yaşında ikiside tamamen öğrenmişti
Hanımlar yeni emojiler gelmiş çok tatlılar ba yıl dımhepsine hem de
Ben çok bulmadım canım aralarin zayıf olmuş sadece. Afiyet olsun ortağım.tevafuk55 D Deligonul783 sevgili ortaklarım ve arkadaşlarım
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su
Spor olarak
Canim senin klasik menülerin gibi biliyorum zaten. Ben kendi kusurumu kapatmak için şaka yaptımKuzum ben zaten 12 de kahvaltı yaptım bir de ara öğünlerimde sütte var. 5 te de akşamı yedim tavukta var. Şu an tıka basayım.
Ufaktan bi kriz atlatmissin canım ama ufak olmuş. Afiyet olsun canım.Bende yemegimi yedim menumu yazayim.oglusumla parka geldik.bende ufaktan yurumus oldum bahaneyle...
inciiitanesi
sabah 08.15
1 domates
1 salatalik
5 adt zeytin
ara 11.30
7 adet erik
oglen 14.00
1 adt kucuk yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
1 adet albeni cikolata
aksam 18.30
4 yk taze fasulye
1 kase yogurt
2 etimek
su 2 litreden fazla
Gündüz zayıf öld için misafitlerle çok tutamamissin. Daha az olabilirdi ama bu hafta ilk oldu o yüzden sıkıntı yok. Afiyet olsun.Kızlar menü verip cikicam sonra gelirim daha misafirlerin vartomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek arası
Ara 10
Bitter 9 gr
2 tane. Muzlu turff
2 tane tahunli kurabiye
1 kase mantı
2 lt su daha da içerim
Az buldum canım. Bu hafta süper menüler verdin. Salı günü bilfirimini sabirsizlikla bekliyorum canım.Buda benim menuekim2009 ve kizlar
10 30
Iki dilim tb ekmek
Uc parca sucuk
Uc dort tane kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Uc kasik yesil metcimekli pilav bitti sonunda
Bir catal kiymali yumurta
Bes catal patlican salatasi
Bir dilim tb ekmek
Sekersiz cay
16 00
Bir tane cukalatali gofret
Cok az cekirdek
18 00
Bir tane portakal
Canim yemek yemek istemedi aksam yok yemem herhalde bugun sporda yok
Su 1, 5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?