- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.021
Kızlar menü verip cikicam sonra gelirim daha misafirlerin vartomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek arası
Ara 10
Bitter 9 gr
Öğle akşam beraber 16:00
2 adet mayali biberli ekmek fırında
2 tane. Muzlu turff
2 tane tahunli kurabiye
1 dilim küçük pudingli kek
1 kase mantı
2 lt su daha da içerim
Buda benim menu @ekim2009 ve kizlar
10 30
Iki dilim tb ekmek
Uc parca sucuk
Uc dort tane kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Uc kasik yesil metcimekli pilav bitti sonunda
Bir catal kiymali yumurta
Bes catal patlican salatasi
Bir dilim tb ekmek
Sekersiz cay
16 00
Bir tane cukalatali gofret
Cok az cekirdek
18 00
Bir tane portakal
Canim yemek yemek istemedi aksam yok yemem herhalde bugun sporda yok
Su 1, 5 litre
Çok güzel bir menü olmuş çikolata beni hiç rahatsız etmediBende yemegimi yedim menumu yazayim.oglusumla parka geldik.bende ufaktan yurumus oldum bahaneyle...
inciiitanesi
sabah 08.15
1 domates
1 salatalik
2 etimek uzerine krem peynir
5 adt zeytin
ara 11.30
7 adet erik
oglen 14.00
1 adt kucuk yagsiz tost
3 adt yesil zeytin
doymadim tist ekmekleri kucuk ve inceydi ve 1 dilim ekmege ucgen peynir surup yedim
ara 16.00
1 adet albeni cikolata
aksam 18.30
4 yk taze fasulye
2 yk biber domates kizartmasi
1 kase yogurt
2 etimek
ara olarak biraz kuruyemis yiyebilirim kesin degil.
su 2 litreden fazla
Ev sahibi olarak gayet iyi atlatmışsın afiyet olsunKızlar menü verip cikicam sonra gelirim daha misafirlerin vartomurcukkk
Sabah 8
1 yumurta ekmek arası
Ara 10
Bitter 9 gr
Öğle akşam beraber 16:00
2 adet mayali biberli ekmek fırında
2 tane. Muzlu turff
2 tane tahunli kurabiye
1 dilim küçük pudingli kek
1 kase mantı
2 lt su daha da içerim
Güzel hafif olmuş çikolata saatinden dolayı beni rahatsız etmedi afiyet olsunBuda benim menu @ekim2009 ve kizlar
10 30
Iki dilim tb ekmek
Uc parca sucuk
Uc dort tane kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Uc kasik yesil metcimekli pilav bitti sonunda
Bir catal kiymali yumurta
Bes catal patlican salatasi
Bir dilim tb ekmek
Sekersiz cay
16 00
Bir tane cukalatali gofret
Cok az cekirdek
18 00
Bir tane portakal
Canim yemek yemek istemedi aksam yok yemem herhalde bugun sporda yok
Su 1, 5 litre
Bi denersin reddederse ısrar etme bikaç ay daha vardır sabırlı ve anlayışlı davranmak gerekiyor aceleye gerek yok önemli bi eğitimdir tuvalet deyip geçmemek lazım kişiliğinin temelinin bi parçası olacakCanım benimkisi de aynen böyle en kuytu köşelere gidip yapıyo. Bu nerede diye kalkıp bakıyorum buluyorum beni görünce utanıp gülmeye başlıyo
Ay süpermiş yaa :)))
Maşallah ortağım yediginin emaresi kalmamıştır1 saat açık havada yürüyüş
30 dk koşu bandı yürüyüş
50 mekik
10 dk sopalı hareketler
5-10 dk arası plates
50 squat yaptım
Bi denersin reddederse ısrar etme bikaç ay daha vardır sabırlı ve anlayışlı davranmak gerekiyor aceleye gerek yok önemli bi eğitimdir tuvalet deyip geçmemek lazım kişiliğinin temelinin bi parçası olacak
Geçmiş olsun tomurcugum peki bu alerji ilerleyen yaşlarda geciyormuymus. Sende baya yorulmussun bu sabah bir böreği hak ettin benceYorgunlugun dibime vurmus durumdayim.hem sabah kahvaltisina hem buzluga borek yaptim.ve yine buzluga sigara boregi sarip attim.sirtim kopuyor sanki.oglana mama verdim o da uyumamak icin agladi tikandi kustu sipa durduk yere.neyse ki kusacagini farkettim de yatak yorgani batmadi.şimdi ona pirinc unundan mama pisiriyorum.ocagin basindayim.bir yandan da buraya yaziyorum.alerjisi gecmedigi icin hala pirinc unundan mama yapip alerjik bunyelere ozel bi devam sutu gibi bi toz var ondan veriyorum hala uyutmadan once.kalsiyum alabilecegi baska birsey yok cunku.sut urunleri ve yumurta yasak olunca bu mama ile destekliyoruz...
Baya gec saatlere kaldim yine sabah kacta uyanirim kim bilir artik...herkese iyi geceler mutlu pazarlar simdiden...
Yas ilerledikce bagisiklik sistemi guclendikce azalarak tamamen gececekmis canim insallah.buna sukur baya bisey yiyebiliyor.bizim bi tanidigin kizi hicbir gidayi tuketemiyor.sadece alerjik devam sutu ile besleniyor.ekmek sebze meyve et aklina gelebilecek hersey yasak kiza.rabbim sifa versin cumlemizin evlatlarinaGeçmiş olsun tomurcugum peki bu alerji ilerleyen yaşlarda geciyormuymus. Sende baya yorulmussun bu sabah bir böreği hak ettin bence
Ooo masallah canim baya calismissin ahh bu cocuklar hep bir vukuatt neyseki birde ortalik batmamis gule gule yiyin borekleriniziYorgunlugun dibime vurmus durumdayim.hem sabah kahvaltisina hem buzluga borek yaptim.ve yine buzluga sigara boregi sarip attim.sirtim kopuyor sanki.oglana mama verdim o da uyumamak icin agladi tikandi kustu sipa durduk yere.neyse ki kusacagini farkettim de yatak yorgani batmadi.şimdi ona pirinc unundan mama pisiriyorum.ocagin basindayim.bir yandan da buraya yaziyorum.alerjisi gecmedigi icin hala pirinc unundan mama yapip alerjik bunyelere ozel bi devam sutu gibi bi toz var ondan veriyorum hala uyutmadan once.kalsiyum alabilecegi baska birsey yok cunku.sut urunleri ve yumurta yasak olunca bu mama ile destekliyoruz...
Baya gec saatlere kaldim yine sabah kacta uyanirim kim bilir artik...herkese iyi geceler mutlu pazarlar simdiden...
Ohh keyifler gicir.gez eglen dondurmani ye tabi fazlasiyla hak ettin bu hafta cok yoruldun.simdiden iyi eglenceler fistikGünaydın arkadaşlarım hayırlı pazarlar sağlıklı mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah temizlik yok yemek bugün beyden ohhh miss bugün gezme zamanı dondurma yiyebilirim kızlar hepinizi seviyorum hoşçakalın akşam görüşmek üzere
Sagol canim.gunaydin hosgeldin bu arada.nasilsin sizde keyifler nasil ?Ooo masallah canim baya calismissin ahh bu cocuklar hep bir vukuatt neyseki birde ortalik batmamis gule gule yiyin boreklerinizi
Nasildi pasa gece.atesli mi gecti yoksa yineYorgun bir geceden sonra herkese mutlu huzurlu pazarlar :)
Ohhh mis gibi kokusu geldi boregin bende cok severim toprakla ugrasmayi vede denizi keske denize yakin bir yerde yasaydim bahcemde denize karsi kahvalti yapardimm ahh ahh hayaller hayallerrGunaydin guzeller mutlu pazarlar
borekleri attim firinda pisiyor esim hala uyuyor o daha da gec yatti
bizde 10.30 da uyandik oglusla.sabah oglen birlesir artik.ceyrek yufkadan patatesli gul boregi yerim bitane.bikac cilek attim agzima demin.ilac icmem gerekiyordu.bizde evdeyiz gibi gorunuyor bugun.hava kapali biraz.evin onunde ufak bi bahce var esim oraya salatalik biner ekecek biraz hobi bahcesi yapacakmis bu senebende temizlik yaparim camasirim var.pazar maratonu basliyorr
Becerikli ortim benimYorgunlugun dibime vurmus durumdayim.hem sabah kahvaltisina hem buzluga borek yaptim.ve yine buzluga sigara boregi sarip attim.sirtim kopuyor sanki.oglana mama verdim o da uyumamak icin agladi tikandi kustu sipa durduk yere.neyse ki kusacagini farkettim de yatak yorgani batmadi.şimdi ona pirinc unundan mama pisiriyorum.ocagin basindayim.bir yandan da buraya yaziyorum.alerjisi gecmedigi icin hala pirinc unundan mama yapip alerjik bunyelere ozel bi devam sutu gibi bi toz var ondan veriyorum hala uyutmadan once.kalsiyum alabilecegi baska birsey yok cunku.sut urunleri ve yumurta yasak olunca bu mama ile destekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?