Haydi Yine Yeniden...

Normal şartlarda olsa yani öğünlerini tam yapmış olsan akşam çok olmuş derdim ama nerdeyse sadece akşam yemişsin nasıl durdun kız o saate maşallah. Cısların da erken saatte afiyet olsun canım.

Akşam ara yap canım mutlaka acıkırsın çünkü. Zararsız şeyler atıştır ki sonra kendini tutup zararlı şeylere saldırma afiyet olsun canım hafif bir menü.

Çok güzel bir menü olmuş çikolata beni hiç rahatsız etmedi
Ev sahibi olarak gayet iyi atlatmışsın afiyet olsun
Güzel hafif olmuş çikolata saatinden dolayı beni rahatsız etmedi afiyet olsun

Canım benimkisi de aynen böyle en kuytu köşelere gidip yapıyo. Bu nerede diye kalkıp bakıyorum buluyorum beni görünce utanıp gülmeye başlıyo

Ay süpermiş yaa :)))
Bi denersin reddederse ısrar etme bikaç ay daha vardır sabırlı ve anlayışlı davranmak gerekiyor aceleye gerek yok önemli bi eğitimdir tuvalet deyip geçmemek lazım kişiliğinin temelinin bi parçası olacak

Bi denersin reddederse ısrar etme bikaç ay daha vardır sabırlı ve anlayışlı davranmak gerekiyor aceleye gerek yok önemli bi eğitimdir tuvalet deyip geçmemek lazım kişiliğinin temelinin bi parçası olacak

Haklısın canım şöyle birkaç ay geçsin o zamana kadar cis kelimesi ne demek bilir. Yaz sonu da bi süre denerim alıştırmaya çalışırım bakalım. Dediğin gibi ısrar etmicem. İsterse alışacak çünkü. İstemezse zorlayamam. Ama mesela bezini açıyorum yapmıyo. Banyo yaptırırken cisi geldiği için ağlıyo ağlıyo bir süre sonra yapıyo. Bilincinde gibi bakalım. Öğrense ne güzel olur. Seneye 2.ye hamile kalmak istiyorum Allah nasip kısmet ederse. Hiç değilse bezden kurtarayım paşamı.

Yorgunlugun dibime vurmus durumdayim.hem sabah kahvaltisina hem buzluga borek yaptim.ve yine buzluga sigara boregi sarip attim.sirtim kopuyor sanki.oglana mama verdim o da uyumamak icin agladi tikandi kustu sipa durduk yere.neyse ki kusacagini farkettim de yatak yorgani batmadi.şimdi ona pirinc unundan mama pisiriyorum.ocagin basindayim.bir yandan da buraya yaziyorum.alerjisi gecmedigi icin hala pirinc unundan mama yapip alerjik bunyelere ozel bi devam sutu gibi bi toz var ondan veriyorum hala uyutmadan once.kalsiyum alabilecegi baska birsey yok cunku.sut urunleri ve yumurta yasak olunca bu mama ile destekliyoruz...
Baya gec saatlere kaldim yine sabah kacta uyanirim kim bilir artik...herkese iyi geceler mutlu pazarlar simdiden...

Geçmiş olsun tomurcugum peki bu alerji ilerleyen yaşlarda geciyormuymus. Sende baya yorulmussun bu sabah bir böreği hak ettin bence

Günaydın arkadaşlarım hayırlı pazarlar sağlıklı mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah  temizlik yok yemek bugün beyden ohhh miss bugün gezme zamanı dondurma yiyebilirim kızlar hepinizi seviyorum hoşçakalın akşam görüşmek üzere

Gunaydin guzeller mutlu pazarlar
borekleri attim firinda pisiyor esim hala uyuyor o daha da gec yatti
bizde 10.30 da uyandik oglusla.sabah oglen birlesir artik.ceyrek yufkadan patatesli gul boregi yerim bitane.bikac cilek attim agzima demin.ilac icmem gerekiyordu.bizde evdeyiz gibi gorunuyor bugun.hava kapali biraz.evin onunde ufak bi bahce var esim oraya salatalik biber ekecek biraz hobi bahcesi yapacakmis bu sene bende temizlik yaparim camasirim var.pazar maratonu basliyorr

Son düzenleme:
Geçmiş olsun tomurcugum peki bu alerji ilerleyen yaşlarda geciyormuymus. Sende baya yorulmussun bu sabah bir böreği hak ettin bence
Yas ilerledikce bagisiklik sistemi guclendikce azalarak tamamen gececekmis canim insallah.buna sukur baya bisey yiyebiliyor.bizim bi tanidigin kizi hicbir gidayi tuketemiyor.sadece alerjik devam sutu ile besleniyor.ekmek sebze meyve et aklina gelebilecek hersey yasak kiza.rabbim sifa versin cumlemizin evlatlarina

Ooo masallah canim baya calismissin ahh bu cocuklar hep bir vukuatt neyseki birde ortalik batmamis gule gule yiyin boreklerinizi

Ohh keyifler gicir.gez eglen dondurmani ye tabi fazlasiyla hak ettin bu hafta cok yoruldun.simdiden iyi eglenceler fistik

Ohhh mis gibi kokusu geldi boregin bende cok severim toprakla ugrasmayi vede denizi keske denize yakin bir yerde yasaydim bahcemde denize karsi kahvalti yapardimm ahh ahh hayaller hayallerr

Becerikli ortim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…