- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.041
Biz o sansa sahibiz ev hem deniz goruyor hem bahceli.gel bize keyif yapariz dostumOhhh mis gibi kokusu geldi boregin bende cok severim toprakla ugrasmayi vede denizi keske denize yakin bir yerde yasaydim bahcemde denize karsi kahvalti yapardimm ahh ahh hayaller hayallerr
Keyifler cok sukur yerinde esim isten geldi sabah kayinvalideye ugramis bir tepsi patatesli borek bes alti tane ispanskli kiymali gozleme yapip yollamiss yine unla oynamis bizimkiSagol canim.gunaydin hosgeldin bu arada.nasilsin sizde keyifler nasil ?
Ohhh valla ne güzel bir gün olacak senin için desene şimdiden iyi eglencelerGünaydın arkadaşlarım hayırlı pazarlar sağlıklı mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah temizlik yok yemek bugün beyden ohhh miss bugün gezme zamanı dondurma yiyebilirim kızlar hepinizi seviyorum hoşçakalın akşam görüşmek üzere
Bizim gunlugun butun hatunlati becerikli masallah.on parmagimizda on marifet.Becerikli ortim benim
Dinlen zaten canim bugun.dun baya yorucu gecmis baksana.misafir gidince de mutfak falan toplamis gec yatmissindir.butun hafta calisacaksin istirahat et bugunKızlar günaydın dün benimde çok yoğundu arkadaşlar geldi akşam eşleri geldi gece 1 di kalktılar bata sohbet muhabbet güzel geçti tabi yorucuydu
Şimdi kahvaltı masasindayim bugün evet tomurcuk hava kapalı bizde evde gibiyiz
Hadii yaaa cok sanslisin dostu m insallah ogunde gelcek karsilikli kahvelerimizi yudumlarken ogluslarin oyunlarini izliycez canim benimm ...Biz o sansa sahibiz ev hem deniz goruyor hem bahceli.gel bize keyif yapariz dostum
Evet canım akşam eşleri de gelince birşey kalmadı ama güzeldi evet geç yattım mutfak toparla derkenBizim gunlugun butun hatunlati becerikli masallah.on parmagimizda on marifet.
Senin nasil gecti dun.sipip supurmuslerdir yaptiklerini .hepsi birbirinden guzeldi
Ohh boyle kv dostlar basina.bide evim deniz gormuyor diyor.benim evim de deniz gormeyeydi de kv boyle becerikli olaydi borek yollayaydiKeyifler cok sukur yerinde esim isten geldi sabah kayinvalideye ugramis bir tepsi patatesli borek bes alti tane ispanskli kiymali gozleme yapip yollamiss yine unla oynamis bizimkiAllahim kadin ne seviyor unla oynamayi artik biraz buzluga atarim oglus okula goturur
Anuuu pertin cikmistir senin dinlen diycem ama evdede bir dunya is vardir neyse esinle hemen toparlayin sonrada dinlenirsinKızlar günaydın dün benimde çok yoğundu arkadaşlar geldi akşam eşleri geldi gece 1 di kalktılar bata ;phbet muhabbet güzel geçti tabi yorucuydu
Şimdi kahvaltı masasindayim bugün evet tomurcuk hava kapalı bizde evde gibiyiz
Sanslisin canım ne güzel yapmış kv den ellerine saglikKeyifler cok sukur yerinde esim isten geldi sabah kayinvalideye ugramis bir tepsi patatesli borek bes alti tane ispanskli kiymali gozleme yapip yollamiss yine unla oynamis bizimkiAllahim kadin ne seviyor unla oynamayi artik biraz buzluga atarim oglus okula goturur
Canim ilaç kullanmaya başladık ateş olmadı ama. Yattığı anda geniz akıntısı oluyor ve deli gibi oksuruyor o da cikarmasina neden oluyor. Boguluyor resmen anlayacağın. Burnunu genzini açacak şeyler denedik ama bir gecede mümkün değil tabi.Nasildi pasa gece.atesli mi gecti yoksa yine
Sağol canım eşim o konuda yardımcı olmaz çayını sigarasını aldı tv karşısına geçti şimdiAnuuu pertin cikmistir senin dinlen diycem ama evdede bir dunya is vardir neyse esinle hemen toparlayin sonrada dinlenirsingecmis olsun hadi kurtardin
Aaaa ne guzel bi eglence olmus hic aklima gelmemisti boyle birsey.Kahvaltı masa mi toplayayim ben kızlar bir de evi supurup sileyim malum dünden kalma
Gelinligim ortada dün kızlarla giydik hepimiz çaldık oynadık kendi aramızda
Anasi kilikliSağol canım eşim o konuda yardımcı olmaz çayını sigarasını aldı tv karşısına geçti şimdi
Sağolsun iyi ama bir bardak bile kaldırmaz ustune benden hizmet bekler
Şimdi hadi kahve yokmu der
Benimkide pek beceriklidir sagolsun ne yapsa yollar gozlemeleri oyle ince acmistiki ceyrek yedim artik gel kiz kayinvalide yapar bizde yeriz yada senin bahcede cay esliginde super olur amann insanin hayatinda illaki biseyler eksik oluyo olsun bugunumuze sukur ...Ohh boyle kv dostlar basina.bide evim deniz gormuyor diyor.benim evim de deniz gormeyeydi de kv boyle becerikli olaydi borek yollayaydiBenimki hic anlamaz hamur islerinden eline yuzune bulastirir cop olur hepsi cok sanslisin canim valla kiskandim
Hemde ne şans.kiz incim ellerinki borek gozleme yapar yollar seninki de evde bir corbayi karistirmaz.ah ah adaletin bu mu dunyaSanslisin canım ne güzel yapmış kv den ellerine saglik
Şukur tabi canim.şaka takiliyorum biliyosunuzBenimkide pek beceriklidir sagolsun ne yapsa yollar gozlemeleri oyle ince acmistiki ceyrek yedim artik gel kiz kayinvalide yapar bizde yeriz yada senin bahcede cay esliginde super olur amann insanin hayatinda illaki biseyler eksik oluyo olsun bugunumuze sukur ...
Yine zor bi gece gecmis canim.biran once toparlar insallah.burun uclarina az viks sur dicem ama yasi cok kucuk daha dokunur mu ki bilemedimCanim ilaç kullanmaya başladık ateş olmadı ama. Yattığı anda geniz akıntısı oluyor ve deli gibi oksuruyor o da cikarmasina neden oluyor. Boguluyor resmen anlayacağın. Burnunu genzini açacak şeyler denedik ama bir gecede mümkün değil tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?