- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.061
Aklıma geldi ama ona cesaret edemem canım. Geçen yıl bu yüzden bi cocuk yogun bakımlık olmuştu.Yine zor bi gece gecmis canim.biran once toparlar insallah.burun uclarina az viks sur dicem ama yasi cok kucuk daha dokunur mu ki bilemedim
Sabir gerektiren zor bi surec canim.Allah kolaylik versin...Aklıma geldi ama ona cesaret edemem canım. Geçen yıl bu yüzden bi cocuk yogun bakımlık olmuştu.inciiitanesi paşa nın yogun geniz akıntısı var uyutmuyor o da. Tikaniyor oksuruyor çıkarıyor ilaçlar etki edecek illa ki
Gecicek inşallah canım bende bu viks olayını duymuştum çocuklar için çok sakincaliymisAklıma geldi ama ona cesaret edemem canım. Geçen yıl bu yüzden bi cocuk yogun bakımlık olmuştu.inciiitanesi paşa nın yogun geniz akıntısı var uyutmuyor o da. Tikaniyor oksuruyor çıkarıyor ilaçlar etki edecek illa ki
Arkası ipli olduğu için canım hemen her bedene uyabikiyor arkadaslarda giydi mesela öyle eğlendik biraz kadın kadınaAaaa ne guzel bi eglence olmus hic aklima gelmemisti boyle birsey.
Ayni kilolarda miydin evlendiginde.ben gecen giydim gelinligimi bol geldi bana
Aynen canım şimdi kızında aramıyor inci beni deyip duruyormuşHemde ne şans.kiz incim ellerinki borek gozleme yapar yollar seninki de evde bir corbayi karistirmaz.ah ah adaletin bu mu dunya
Bunlari sende kalirken karsilikli anne kiz gibi konusmak varken neden eltine soruyor acaba.ne tuhaf yaa...Aynen canım şimdi kızında aramıyor inci beni deyip duruyormuş
Ha birde geçen el time inci niye dogurmuyor yoksa olmuyor mu çocuğu kisirmi diye sormuş el tim de yoo istemiyorlar korunuyorlar demiş
afiyet olsun bende kocama nescafe yaptim kendim cay iciyorum .esim cay sevmiyor maalesefŞimdi kahve yaptım kocacimla içiyoruz
Size de afiyet olsun canım kahve uyku yaptı benim kocaya uyuyor şimdiafiyet olsun bende kocama nescafe yaptim kendim cay iciyorum .esim cay sevmiyor maalesef
Canım menun pazar menüsü ne çok boş ne çok dolu gayet güzel bir menü afiyet olsunBen menumu yazayim aksam yemegimi belirledim...
inciiitanesi
uyaninca 3 cilek
sabah + oglen 12.00
1 adet ceyrek yufkadan patatesli borek
1 bardak ayran ve sonrasinda cay
ara 16.00
yarim avuc cerez
1 lokma pismaniye
1 kavala kurabiyesi
aksam 18.30 19 civari
1 kase mercimek corba
2 adet hasanpasa koftesi
5-6 adet yaprak sarma
su 2 litreyi bulur
Menün güzel canım akşam yemeği ile dengrlrmissin. Kavala Kurabiyesine bayılırım afiyet olsun canımBen menumu yazayim aksam yemegimi belirledim...
inciiitanesi
uyaninca 3 cilek
sabah + oglen 12.00
ara 16.00
yarim avuc cerez
1 lokma pismaniye
1 kavala kurabiyesi
aksam 18.30 19 civari
1 kase mercimek corba
2 adet hasanpasa koftesi
5-6 adet yaprak sarma
su 2 litreyi bulur
Dünyanın en güzel seyi dir onları seyretmekBenim ufaklıklar top havuzu derdine düştü onlar oynuyor ben dışardan izliyorum
Afiyet olsun canım kahvaltın biraz kalorili olmuş ama kalanı harikatomurcukkk ve arkadaşlar
Sabah 11:30
2 mayali ekmek firinde avuç içi büyüklüğü
3 çatal kaşarlı tavada yumurta
8 tane siyah zeytin
14:00 ara
Türk kahvesi
Bir isirik baklava
1 avuç leblebi
Akşam 18:30
Karışık ızgara 2 kişilik eşimle ortak yedik
2 el kadar kavas
Ayran
2 lt su dahada içmeye çalışacağım
Oglen ufak cislar olsada menun gayet guzel canim afiyet olsunBen menumu yazayim aksam yemegimi belirledim...
inciiitanesi
uyaninca 3 cilek
sabah + oglen 12.00
ara 16.00
yarim avuc cerez
1 lokma pismaniye
1 kavala kurabiyesi
aksam 18.30 19 civari
1 kase mercimek corba
2 adet hasanpasa koftesi
5-6 adet yaprak sarma
su 2 litreyi bulur
Guzel menu canim yarin daha dikkatli ol saliya kaldi bir gun afiyet olsun ..tomurcukkk ve arkadaşlar
Sabah 11:30
2 mayali ekmek firinde avuç içi büyüklüğü
3 çatal kaşarlı tavada yumurta
8 tane siyah zeytin
14:00 ara
Türk kahvesi
Bir isirik baklava
1 avuç leblebi
Akşam 18:30
Karışık ızgara 2 kişilik eşimle ortak yedik
2 el kadar kavas
Ayran
2 lt su dahada içmeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?