Haydi Yine Yeniden...

[QUOTk55, post: 46303524, member: 733990"]Bende menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin
Sabah 9.30: ılık limonlu şu 1 hurma
Kahvaltı 11.00: 2 kaşık kıyma 1.5 yumurta ile omlet
5 zeytin
1 dilim t b ekmek
1 çay k kaymak ve bal
Domates salatalık

Ara 12.30: Türk Kahvesi
Ara 15.00: 1 avuç tuzsuz fıstık ve leblebi

Aksam 17.45: tavuklu bol yeşil salata
1 kepçe Kıymalı tarhana çorb
1 bardak ayran

Ara 20.00: Türk Kahvesi 1 hurma
Ara 22.00: tarçınlı süt
3 litre su[/QUOTE]
Valla mukemmel menun afiyet olsun ...

Buda benim menum ekim2009 ve kizlar
10 00
Ceyrek gozleme ispanakli
Uc dilim kasar
Domates salatalik
Dort catal patates kizartmasi
18 30
Kucuk bir parca ispanakli gozleme
Bir dilim tb ekmek
Bes alti dilim sosis
Uc kup kasar
Domates salatalik
Bir lokma patesli borek
Sekersiz cay
Carsidaydim bugun ayakkabi esarp aldim cok yurudum cok ac kaldim suda cok az ictim simdi onu tamamliycam bir litre anca olmustur kucuk doner yedi buyuk oglusta sabah cok yedigi icin istemedi bende yagli diye yemedim ama cokk aciktim

Hafta sonu olmasına rağmen kahvaltı hariç çok dengeli yemissin

Yani bu haftaki harika menulerinden sonra bunu biraz yadirgadim tabi. Ama şimdi mi açsın canım anlamadım ben. Çarşıda mi aciktin. Bu arada esarpin ve ayakkabını Güle güle kullan canım

Evet biraz karbon ağırlıklı gün olmuş ama yarın telafi edersin gerçi yürüyüş te yapmışsın

Valla kankim pazar gününe rağmen harika bir menü olmuş maşallah sana

Canlarım bugün çok yoğundum ancak menü yazıyorum kusura bakmayın. Perte çıkmışım yahu belimi ağrıttım dolapları çektim falan detaylı temizlik yaptım. Eşim de yardım etti sağolsun neyse sadede geleyim :) Menüm:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (12 gibi)
1,5 yumurta tavada, az tel peynir, az krem peynir, domates, kahvaltı sos, az tereyağ, yarım simit, çay

Ara (15:45)
Ş.siz nescafe, 2 d bitter

Akşam (18:00)
1,5 kepçe ayran çorbası, 2 k pilav, 1 küçük parça tavuk, küçük kase semizotu salatası

Ara
activia
bitki çayı

2,5-3 lt su
spor olarakta dip köşe her yer süpürüldü silindi mobilyalar silindi. 15-20 dk yürüyüş yapıldı.

Yani bu haftaki harika menulerinden sonra bunu biraz yadirgadim tabi. Ama şimdi mi açsın canım anlamadım ben. Çarşıda mi aciktin. Bu arada esarpin ve ayakkabını Güle güle kullan canım
Yok canim yaa carsida cok aciktim ara ogun biseyde almamisim yanima eve bi girdim basim donuyo migdem bulaniyo susuzda kaldim yemegede vakit kalmadi mecbur boreklerden yedim ama az yedim ..tesekkur ederim daha iyisi senin olsun canim ...

Gule gule kirlet canim cok yorulmussundur kesin ohh miss olmus heryer menuye gelince gayet guzel bir menu afiyet olsun canim ..

Afiyet olsun canım gayet güzel menu efor da harcamissin daha ne olsun

Selam kizlar giremedim aksam kusuruma bakmayin.bi yakinin dugunu varmis.haftaya zannediyorduk ama bugunmus.davetiyeler birikince hepsi karman corman oldu.neyse hazirlanip apar topar oraya gittik.yorgun donduk.dus falan derken bu saat oldu.oglan hala uyumadi.bugun yorumlayamayacagim menuleri kusuruma bakmazsaniz.okudum ama .pazar gunune gore hepinizinki gayet guzel.
opuyorum hepinizi iyi geceler.yarin grsrz insallah

Ortim menun guzel olmus.aksam saati de hem erkrn hem izgara.insallah eksi gorursun bu hafta

günaydın canım sıkıntı değil olur böyle şeyler

şu düğünlerde sana nazar değmesinde gerisi önemli değil

Slm kızlar dün gezince geldiğimde evi düzelt okul eşyaları ütüle çamaşır yemek derken yorgunluktan uyuya kalmışım dünkü menümü anlatayım
Kahvaltı ara öğle ara bir arada (12:00)
5 dilim sucukla yumurta, 2 yemek kaşığı zeytinyağlı domates kavurma, 3 biber közleme, peynir, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay ( kahvaltı eşimdrndi herşeyden yedim)
Ara 17:00
Yarım dondurma
Akşam (19:00)
Yarım kıymalı pide,2 su bardağı ayran
Ara Türk kahvesi, bikaç çekirdekli kuru üzüm, 6-7 badem
Bol bol yürüyüş yaptım 2 litre su geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…