Haydi Yine Yeniden...

kızlar dün 42 beden tunik denedim her yeri çok güzel oldu gögüs kısı kastı çok sinir oldum 44 bedenide yoktu çokta beğenmiştim bu gögüsleri kestirip atcam çok sinir oldum
Aynı sorunu bende düğün için elbise bakarken yaşadım.Normalde de gömlek alırken çok sıkıntı oluyor.Allah nasip ederse ve hayırlıysa eğer bu yaz sonu ekim kasım gibi ameliyat olmayı istiyorum

MENÜN GÜZEL CANIM İDEYİDE DENGELİ YEMİŞSSİN ZATEN SIKINTI
MAŞALLAH KAHVALTIDA EŞİNDEN TABİKİ Yenir

Güzel geçirmişsin pazarını canım.Gayet dengeli ve keyifli bir menü olmuş.Bol da yürüyüş var iş var e daha ne olsun

kızlar dün 42 beden tunik denedim her yeri çok güzel oldu gögüs kısı kastı çok sinir oldum 44 bedenide yoktu çokta beğenmiştim bu gögüsleri kestirip atcam çok sinir oldum
Zayıflayınca oda küçülecek ben ameliyat ile küçülttüm şimdi zayıflayınca iyice küçüldü eşim esprisine büyütsek mi diyor

Orti bugün başlıyo muyuz yürüyüşlere

evet canım bugün zaten eşim yemek yapma salata yap dedi geçenki gibi eve gidince yemek telaşım olmayacak üzerimi değiştirip direk koşu bandına 30 dk yürüsem yeter
zaten hafta da 3 defa kesin demiştik çok büyük aksilik olmaz ise

ne bileyim canım ya çok da beğenmiştim kısmet değilmiş artık
Ben çok beğenince alıyorum o kıyafeti giyme tutkusuyla daha bi hırslanıyorum o dar kıyafetler şimdi bol oldu hep bana dar olan yeni kıyafet dolabımda 1 tane oluyor şimdi en son etekte rahat oldu yeni kıyafet alma zamanım gelmiş şimdi farkettim

eşimde alalım istersen dedi bu sefer de tam yaz tuniği cıvıl cıvıl yazın bunu giyemezsemde zoruma giderdi diye almadım

Ilk 20 dk gün içinde yediklerin ikinci 20 dk yağdan yakarsın ben 40 dk kullanıyordum

Tamamdır o zaman bugün start veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…