- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.101
Aynı sorunu bende düğün için elbise bakarken yaşadım.Normalde de gömlek alırken çok sıkıntı oluyor.Allah nasip ederse ve hayırlıysa eğer bu yaz sonu ekim kasım gibi ameliyat olmayı istiyorumkızlar dün 42 beden tunik denedim her yeri çok güzel oldu gögüs kısı kastı çok sinir oldum 44 bedenide yoktu çokta beğenmiştim bu gögüsleri kestirip atcam çok sinir oldum
Slm kızlar dün gezince geldiğimde evi düzelt okul eşyaları ütüle çamaşır yemek derken yorgunluktan uyuya kalmışım dünkü menümü anlatayım
Kahvaltı ara öğle ara bir arada (12:00)
5 dilim sucukla yumurta, 2 yemek kaşığı zeytinyağlı domates kavurma, 3 biber közleme, peynir, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay ( kahvaltı eşimdrndi herşeyden yedim)
Ara 17:00
Yarım dondurma
Akşam (19:00)
Yarım kıymalı pide,2 su bardağı ayran
Ara Türk kahvesi, bikaç çekirdekli kuru üzüm, 6-7 badem
Bol bol yürüyüş yaptım 2 litre su geçti
Güzel geçirmişsin pazarını canım.Gayet dengeli ve keyifli bir menü olmuş.Bol da yürüyüş var iş var e daha ne olsunSlm kızlar dün gezince geldiğimde evi düzelt okul eşyaları ütüle çamaşır yemek derken yorgunluktan uyuya kalmışım dünkü menümü anlatayım
Kahvaltı ara öğle ara bir arada (12:00)
5 dilim sucukla yumurta, 2 yemek kaşığı zeytinyağlı domates kavurma, 3 biber közleme, peynir, 1 dilim ekmek üzerine kaymak bal, çay ( kahvaltı eşimdrndi herşeyden yedim)
Ara 17:00
Yarım dondurma
Akşam (19:00)
Yarım kıymalı pide,2 su bardağı ayran
Ara Türk kahvesi, bikaç çekirdekli kuru üzüm, 6-7 badem
Bol bol yürüyüş yaptım 2 litre su geçti
Zayıflayınca oda küçülecek ben ameliyat ile küçülttüm şimdi zayıflayınca iyice küçüldü eşim esprisine büyütsek mi diyorkızlar dün 42 beden tunik denedim her yeri çok güzel oldu gögüs kısı kastı çok sinir oldum 44 bedenide yoktu çokta beğenmiştim bu gögüsleri kestirip atcam çok sinir oldum
Zayıflayınca oda küçülecek ben ameliyat ile küçülttüm şimdi zayıflayınca iyice küçüldü eşim esprisine büyütsek mi diyor
Orti bugün başlıyo muyuz yürüyüşlerene bileyim canım ya çok da beğenmiştim kısmet değilmiş artık
Orti bugün başlıyo muyuz yürüyüşlere
Ben çok beğenince alıyorum o kıyafeti giyme tutkusuyla daha bi hırslanıyorum o dar kıyafetler şimdi bol oldu hep bana dar olan yeni kıyafet dolabımda 1 tane oluyor şimdi en son etekte rahat oldu yeni kıyafet alma zamanım gelmiş şimdi farkettimne bileyim canım ya çok da beğenmiştim kısmet değilmiş artık
eşimde alalım istersen dedi bu sefer de tam yaz tuniği cıvıl cıvıl yazın bunu giyemezsemde zoruma giderdi diye almadımBen çok beğenince alıyorum o kıyafeti giyme tutkusuyla daha bi hırslanıyorum o dar kıyafetler şimdi bol oldu hep bana dar olan yeni kıyafet dolabımda 1 tane oluyor şimdi en son etekte rahat oldu yeni kıyafet alma zamanım gelmiş şimdi farkettim
Ilk 20 dk gün içinde yediklerin ikinci 20 dk yağdan yakarsın ben 40 dk kullanıyordumevet canım bugün zaten eşim yemek yapma salata yap dedi geçenki gibi eve gidince yemek telaşım olmayacak üzerimi değiştirip direk koşu bandına 30 dk yürüsem yeter
zaten hafta da 3 defa kesin demiştik çok büyük aksilik olmaz ise
Kuzum azcık darlık yaza kadar halledip giyerdin bak şimdi benim aklımda kaldı hangi mağazada gördüneşimde alalım istersen dedi bu sefer de tam yaz tuniği cıvıl cıvıl yazın bunu giyemezsemde zoruma giderdi diye almadım
Hoşgeldin paşa nasıl olduGünaydın mutlu haftalar kızlar
Kuzum azcık darlık yaza kadar halledip giyerdin bak şimdi benim aklımda kaldı hangi mağazada gördün
evet canım 45 dk yapsam iyide koşu bandım biraz eski model 30 dk sonra kokular gelmeye başlıyorIlk 20 dk gün içinde yediklerin ikinci 20 dk yağdan yakarsın ben 40 dk kullanıyordum
günaydın canım oğluş nasıl iyidir inşallahGünaydın mutlu haftalar kızlar
O zaman ilk 10 dk koridorda yürü sonra koşu bandında 30 dk yürüevet canım 45 dk yapsam iyide koşu bandım biraz eski model 30 dk sonra kokular gelmeye başlıyor
Bu markayı hiç bilmiyorum mağaza adı nemarkasına da baktım actuel ama nette bulamıyorum zaten kadın da beden serisi 42 ye kadar dedi kısmet artık bazı şeyler
Tamamdır o zaman bugün start veriyoruzevet canım bugün zaten eşim yemek yapma salata yap dedi geçenki gibi eve gidince yemek telaşım olmayacak üzerimi değiştirip direk koşu bandına 30 dk yürüsem yeter
zaten hafta da 3 defa kesin demiştik çok büyük aksilik olmaz ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?