- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.121
Tamam canım.zaten baya boşaldı içleri.iyice gitsin giden bir seferde toparlanır inşallahtomurcukkk az kaldı ameliyata sıkı tut iyice verki benimki gibi küçücük kalmasın ben ameliyat sonrası diyete girmiştim
mağaza adına hiç dikkat etmedim canım öyle dolanıyorduk girdikBu markayı hiç bilmiyorum mağaza adı ne
O zaman 40 dk mı yürüyelimIlk 20 dk gün içinde yediklerin ikinci 20 dk yağdan yakarsın ben 40 dk kullanıyordum
olur canım öyle yapalımO zaman 40 dk mı yürüyeliminciiitanesi
Valla bi kere de kurtulursun arkadaşım inanılmaz rahatlayacaksın hayatımda pişman olmadığım hareketlerden biridir herşeye rağmenTamam canım.zaten baya boşaldı içleri.iyice gitsin giden bir seferde toparlanır inşallah
Olsun be arkadaşım meraktan sordummağaza adına hiç dikkat etmedim canım öyle dolanıyorduk girdik
günaydın fıstıklar
kardeşlerimi yeğenlerimi (süpriz diye büyük ablamın kızıda geldi) gelini yolladım kısa ama güzel geçti şükür
gelinin sorumlu şefi yanlış anlayıp izin yok demese çarşambaya kadar kalacaktı kuzularım gelinde kardeşim de çok üzülmüş
o kadar yorgunluğa rağmen 17 saat de olsa gördüm ya şükür
ev aldı başını gidiyor çamaşır doldu taşıyor ama ben yine de mutluyummmm
Güzel anlardan sonra iş vız gelir şükürler olsun mutluysan her türlü halledersin işide bir anda bitirmeye uğraşma sağlığınıda düşüngünaydın fıstıklar
kardeşlerimi yeğenlerimi (süpriz diye büyük ablamın kızıda geldi) gelini yolladım kısa ama güzel geçti şükür
gelinin sorumlu şefi yanlış anlayıp izin yok demese çarşambaya kadar kalacaktı kuzularım gelinde kardeşim de çok üzülmüş
Hoşgeldin paşa nasıl oldu
Ilaclari kullanmaya bsladik canım. Dün gündüz hiç iyi değildi hatta akşam çıkardı. Ama gece çok şükür daha rahatti. Uyandı ama ateş olmadı veya öksürük krizine girmedi çok şükürgünaydın canım oğluş nasıl iyidir inşallah
Çok sevindim canım güzel geçmesine. Ne mutlu sana. Bu mutlulukla o ev sana viz gelir canımgünaydın fıstıklar
Ilaclari kullanmaya bsladik canım. Dün gündüz hiç iyi değildi hatta akşam çıkardı. Ama gece çok şükür daha rahatti. Uyandı ama ateş olmadı veya öksürük krizine girmedi çok şükür
her yerim dökülüyor akşam erken yattım gece yarısı kalkıp bir dolu ütü yaptım sonrada sabah ezanına kadar ağrıdan uyuyamadım :)) ama olsun değer kardeşlerime yeğenlerime zeytin yağlı yeşil fasulye de yapmıştım yeğenim yerken ayyy dedi birden ne oldu kızım dedim ben bunu hatırlıyorum çok sevmiştim özlemiştim demez mi nasıl içim cıss etti anlatamam istanbulda okuyor yurtta kalıyor yemeklerini sevmiyor kötü yapıyorlarmış hafta sonları 3 saat yol gidip kız kardeşime gidiyor kardeşim sadece pazar günleri evde yine de aman yesin etsin diye pişirip taşırır onun elinin de lezzetlidir ama zeytin yağlılarımız hep farklı olur yeğenim ne yediyse çok güzel diye diye yedi gece yarısına kadar atıştırdı sıpam birde ağzım boş durmuyor demi teyze diyor ye kuzum istediğin kadar ye varsın boş durmasın dedim :)oh ne güzel mutluluktan daha güzeli var mı
ne diyelim Allah kavuştursun
senin bu enerjine iş mi dayanır canım hepsini yaparsın
Allah kavuştursun canım.ne iyi geldi sana bu ziyaret.Dinlen iyice yaparsın temizliğinigünaydın fıstıklar
her yerim dökülüyor akşam erken yattım gece yarısı kalkıp bir dolu ütü yaptım sonrada sabah ezanına kadar ağrıdan uyuyamadım :)) ama olsun değer kardeşlerime yeğenlerime zeytin yağlı yeşil fasulye de yapmıştım yeğenim yerken ayyy dedi birden ne oldu kızım dedim ben bunu hatırlıyorum çok sevmiştim özlemiştim demez mi nasıl içim cıss etti anlatamam istanbulda okuyor yurtta kalıyor yemeklerini sevmiyor kötü yapıyorlarmış hafta sonları 3 saat yol gidip kız kardeşime gidiyor kardeşim sadece pazar günleri evde yine de aman yesin etsin diye pişirip taşırır onun elinin de lezzetlidir ama zeytin yağlılarımız hep farklı olur yeğenim ne yediyse çok güzel diye diye yedi gece yarısına kadar atıştırdı sıpam birde ağzım boş durmuyor demi teyze diyor ye kuzum istediğin kadar ye varsın boş durmasın dedim :)
aynen gülüm iş vız gelirde ben zaten 1 günde bitiremem hehehe çamaşır herhalde 4-5 makinalık olmuştur yavaştan sırayla temizliycem odaları zatenGüzel anlardan sonra iş vız gelir şükürler olsun mutluysan her türlü halledersin işide bir anda bitirmeye uğraşma sağlığınıda düşün
Canim her bez sonrası saf zeytin yağı suruyorum o da ilerlemesini engelliyor. Ama surmesem mahvolur biliyorum..Aman iyi canım ilaçlar etkisini gösterdikçe daha iyi olcak inşallah
peki pişik olayı nasıl antibiyotik iyi gelmiyor diyordun ya
Emzirme işi nasıl oldu peki canım.süt kanallarına dokundular mıValla bi kere de kurtulursun arkadaşım inanılmaz rahatlayacaksın hayatımda pişman olmadığım hareketlerden biridir herşeye rağmen
sağol gülümmmAllah kavuştursun canım.ne iyi geldi sana bu ziyaret.Dinlen iyice yaparsın temizliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?