Haydi Yine Yeniden...

Emzirme işi nasıl oldu peki canım.süt kanallarına dokundular mı
Ikinci kızıma ameliyattan 2 sene sonra hamile kaldım süt gelmez diye korktum ama çok şükür sorun yaşamadım dr demişti süt kanalına dokunmadım diye içimde yinede şüphe vardı dediğim gibi sorun olmadı hatta zorla emmeden ayırdım

Kendi öğrenciliğim aklıma geldi eline Emeğine sağlık ben eve gidince tek istediğim sıcak bi çorbaydı yağı donuk makarna soğuk yemek lezzetsiz şeyler Rabbim bıgünümüze şükürler olsun

Ilaclari kullanmaya bsladik canım. Dün gündüz hiç iyi değildi hatta akşam çıkardı. Ama gece çok şükür daha rahatti. Uyandı ama ateş olmadı veya öksürük krizine girmedi çok şükür
Oh çok şükür toparlanıyor kuzucuk

Vayyy ortim gelmiss bee nasilda mutlusun mutluluk kelebekleri icinde ucusuyo simdi dimi ohh miss gibi evin isini bosver at makinaya camasirlari yikanir kurur az az da utuyu gece yaparsin kiz nasilda mutlu oldum iyiki geldin .....

Ilaclari kullanmaya bsladik canım. Dün gündüz hiç iyi değildi hatta akşam çıkardı. Ama gece çok şükür daha rahatti. Uyandı ama ateş olmadı veya öksürük krizine girmedi çok şükür
Cok sukur canim iyi olduguna cok sevindim dahada iyi olacak bol vitaminli corbalar yap annesi guc kazansin pasa ...

Gunaydin fistiklar
evde bir dolu is var yemek yapilacakof of yuruyuse cikilacak allahim siirede cok calismadim persembeye ne kaldiki surda kos angelina kos tey tey tey
Olsun canım şiire idmanlisin en iyisini yaparsın sen

Selamlar canlarımmm dünkü temizlikten sonra adeta dökülüyorumm oğlum da sağolsun 6 da uyandı. Biraz daha uyusun diye zorla uyuttum ama ben ne uyudum hiçbişi anlamadım. Yataktan zorla kalktım. Şimdi de işleri bitirdim uzandım çok şükür. Sizler nasılsınız bakalım?

yorulsan da mis gibi olmuştur evin canım ellerine sağlık
benimde çok uykum var şuan gözlerim kapanıyor resmen

Güle güle kirletin canım.Ellerine sağlık mis oldu heryer.Bizler iyiyiz şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…