- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.141
Ikinci kızıma ameliyattan 2 sene sonra hamile kaldım süt gelmez diye korktum ama çok şükür sorun yaşamadım dr demişti süt kanalına dokunmadım diye içimde yinede şüphe vardı dediğim gibi sorun olmadı hatta zorla emmeden ayırdımEmzirme işi nasıl oldu peki canım.süt kanallarına dokundular mı
Afiyet olsun canımannem uyandı ben kaçtım kızlar kahvaltı hazırlıyım
Kendi öğrenciliğim aklıma geldi eline Emeğine sağlık ben eve gidince tek istediğim sıcak bi çorbaydı yağı donuk makarna soğuk yemek lezzetsiz şeyler Rabbim bıgünümüze şükürler olsunher yerim dökülüyor akşam erken yattım gece yarısı kalkıp bir dolu ütü yaptım sonrada sabah ezanına kadar ağrıdan uyuyamadım :)) ama olsun değer kardeşlerime yeğenlerime zeytin yağlı yeşil fasulye de yapmıştım yeğenim yerken ayyy dedi birden ne oldu kızım dedim ben bunu hatırlıyorum çok sevmiştim özlemiştim demez mi nasıl içim cıss etti anlatamam istanbulda okuyor yurtta kalıyor yemeklerini sevmiyor kötü yapıyorlarmış hafta sonları 3 saat yol gidip kız kardeşime gidiyor kardeşim sadece pazar günleri evde yine de aman yesin etsin diye pişirip taşırır onun elinin de lezzetlidir ama zeytin yağlılarımız hep farklı olur yeğenim ne yediyse çok güzel diye diye yedi gece yarısına kadar atıştırdı sıpam birde ağzım boş durmuyor demi teyze diyor ye kuzum istediğin kadar ye varsın boş durmasın dedim :)
Oh çok şükür toparlanıyor kuzucukIlaclari kullanmaya bsladik canım. Dün gündüz hiç iyi değildi hatta akşam çıkardı. Ama gece çok şükür daha rahatti. Uyandı ama ateş olmadı veya öksürük krizine girmedi çok şükür
Vayyy ortim gelmiss bee nasilda mutlusun mutluluk kelebekleri icinde ucusuyo simdi dimi ohh miss gibi evin isini bosver at makinaya camasirlari yikanir kurur az az da utuyu gece yaparsin kiz nasilda mutlu oldum iyiki geldin .....günaydın fıstıklar
kardeşlerimi yeğenlerimi (süpriz diye büyük ablamın kızıda geldi) gelini yolladım kısa ama güzel geçti şükür
gelinin sorumlu şefi yanlış anlayıp izin yok demese çarşambaya kadar kalacaktı kuzularım gelinde kardeşim de çok üzülmüş
o kadar yorgunluğa rağmen 17 saat de olsa gördüm ya şükür
ev aldı başını gidiyor çamaşır doldu taşıyor ama ben yine de mutluyummmm
Cok sukur canim iyi olduguna cok sevindim dahada iyi olacak bol vitaminli corbalar yap annesi guc kazansin pasa ...Ilaclari kullanmaya bsladik canım. Dün gündüz hiç iyi değildi hatta akşam çıkardı. Ama gece çok şükür daha rahatti. Uyandı ama ateş olmadı veya öksürük krizine girmedi çok şükür
Olsun canım şiire idmanlisin en iyisini yaparsın senGunaydin fistiklar
evde bir dolu is varyemek yapilacak of of yuruyuse cikilacak allahim siirede cok calismadim persembeye ne kaldiki surda kos angelina kos tey tey tey
Gunaydin fistiklar
evde bir dolu is varyemek yapilacak of of yuruyuse cikilacak allahim siirede cok calismadim persembeye ne kaldiki surda kos angelina kos tey tey tey
Selamlar canlarımmm dünkü temizlikten sonra adeta dökülüyorummoğlum da sağolsun 6 da uyandı. Biraz daha uyusun diye zorla uyuttum ama ben ne uyudum hiçbişi anlamadım. Yataktan zorla kalktım. Şimdi de işleri bitirdim uzandım çok şükür. Sizler nasılsınız bakalım?
Insallah canim ya her okudugumda agliyorum nasil olcak kendimi tutmam lagziim ama duygu kadiniyim ben tutamamki kendimi allah yardimcim olsun ...Olsun canım şiire idmanlisin en iyisini yaparsın sen
Güle güle kirletin canım.Ellerine sağlık mis oldu heryer.Bizler iyiyiz şükürSelamlar canlarımmm dünkü temizlikten sonra adeta dökülüyorummoğlum da sağolsun 6 da uyandı. Biraz daha uyusun diye zorla uyuttum ama ben ne uyudum hiçbişi anlamadım. Yataktan zorla kalktım. Şimdi de işleri bitirdim uzandım çok şükür. Sizler nasılsınız bakalım?
Ben yapmaz diye biliyorum.hatta sabah aç karnına içilince yağ yakıyormuş.ama sağlığa zararlı kafeinin fazlasısade nescafe içsem ödem yapar mı sizce malum yarın tartı günü
Ben yapmaz diye biliyorum.hatta sabah aç karnına içilince yağ yakıyormuş.ama sağlığa zararlı kafeinin fazlası
Bence iç 1 bardak sütsüz şekersiz.Yada sade türk kahvesi olabilirnasıl uykum var anlatamam orti 10 dk uyusam iyi gelecek ama imkansız
Insallah ustesinden gelirim canim utu yapiyorum simdibecerikli hatunsun sen hepsinin üstesinden gelirsin alim allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?