- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.161
yorulsan da mis gibi olmuştur evin canım ellerine sağlık
benimde çok uykum var şuan gözlerim kapanıyor resmen
Evde yapıyor musun canım hala kalıptan sabunlar falanEşime diyorum ki zaten her sabah 6-7 de ayaktayım en azından bir işe gireyim de maaş verirler diyorum
Yeşil çayımı içtim şimdi,akşam dönüşte de yürüyüş var.Ohh motivem yükseliş gösteriyor
doğru diyorsun canım ama en kutsal şeyide siz anneler yapıyorsunuz evlatcıklarınızı büyütüyorsunuzEşime diyorum ki zaten her sabah 6-7 de ayaktayım en azından bir işe gireyim de maaş verirler diyorum
Evde yapıyor musun canım hala kalıptan sabunlar falan
Evet canım yapıyorum. Şimdi de hediyelik renkli kolonya siparişim var ona başlicam kına gecesi için. Foto atayım.
ay harika yaaa.bide çalışmıyorum dersin.ne güzel şeyler yapıyorsun maşallah.nasıl vakit buluyorsun sen bakiyim bunlaraEvet canım yapıyorum. Şimdi de hediyelik renkli kolonya siparişim var ona başlicam kına gecesi için. Foto atayım.
Aynen orti biraz daha asılalım tamam mı kaç haftadır aynıyım ben 7 den kurtulayım artık sende 8 densüpersin orti bende sırf bu tunik yüzünden biraz daha asılacağım bu diyete çok sinir oldum çünkü
gerçi tuniğin tek sıkıntısı göğüs tü ama olsun acayip sinirim bozuldu
yarın bakıcam kiloma ona göre artık bu ay ramazan girmeden 8 den kurtulmam lazımAynen orti biraz daha asılalım tamam mı kaç haftadır aynıyım ben 7 den kurtulayım artık sende 8 den
doğru diyorsun canım ama en kutsal şeyide siz anneler yapıyorsunuz evlatcıklarınızı büyütüyorsunuz
Tabiki öyle canım kendim büyütüyorum içim rahat. Çok şükür eşim de kadın da çalışmalı diyen bir tip değil. Tam tersi. Çalışmak istiyorum deyince sinirleniyo. Her ortamda olmaz diyo. Tabi ihtiyaç olmadığı için biraz da böyle çok şükür. Ama yine de çalışmak gibisi yok canım. İnsanın kafasının dağılması başka şeylerle meşgul olması da gerekiyo. 16 sene oku şimdi evde otur.. İlk zamanlar psikolojim bozulmuştu. Tam eşim ikna oldu dilimi de kullanabileceğim bir iş bulduk eve de yakındı eşimin tanıdığıydı. Onay geldi ben de hamile olduğumu öğrendim hemen bulantılar başladı yerimden kalkamıyordum. Neyse uzatmayayım o gün bugün kaldı bnm çalışma olanağım :) şimdi de bir kıskanç ki heralde çalışsam her gün bi kavgamız olur. Zaten kısmet olursa ben küçük bi butik açmak istiyorum ilerde inş :)
ay çok güzeller bende yapmak isterdim ama pek elimden gelmez böyle şeyler
neyse bebeğim olursa bebek mevlidim için senden alırım bir şeyler
ay harika yaaa.bide çalışmıyorum dersin.ne güzel şeyler yapıyorsun maşallah.nasıl vakit buluyorsun sen bakiyim bunlara
İnşallah hayallerin gerçekleşir bir gün canım.İhtiyaç olsun olmasın çalışmak gibisi yok.Kendi iş yerin olursa daha rahat edersin o ayrı...Tabiki öyle canım kendim büyütüyorum içim rahat. Çok şükür eşim de kadın da çalışmalı diyen bir tip değil. Tam tersi. Çalışmak istiyorum deyince sinirleniyo. Her ortamda olmaz diyo. Tabi ihtiyaç olmadığı için biraz da böyle çok şükür. Ama yine de çalışmak gibisi yok canım. İnsanın kafasının dağılması başka şeylerle meşgul olması da gerekiyo. 16 sene oku şimdi evde otur.. İlk zamanlar psikolojim bozulmuştu. Tam eşim ikna oldu dilimi de kullanabileceğim bir iş bulduk eve de yakındı eşimin tanıdığıydı. Onay geldi ben de hamile olduğumu öğrendim hemen bulantılar başladı yerimden kalkamıyordum. Neyse uzatmayayım o gün bugün kaldı bnm çalışma olanağım :) şimdi de bir kıskanç ki heralde çalışsam her gün bi kavgamız olur. Zaten kısmet olursa ben küçük bi butik açmak istiyorum ilerde inş :)
O içlerindeki renkli sıvı boya mı canım.Bana da bi kınada sarı ve kırmızısını vermişlerdi çok hoş yani.Normal kolonyaya boya mı katıyorsunuzBi şekilde yapılıyo canım ama tabi evin işi kalıyo bazen. Son zamanda biraz rahatsızdım talep vardı alamadım sipariş. Dedim az kendime geleyim. Çünkü gece de uğraşıyodum baya bi yorgunluk oluyo. Çocuk ev iş üçü birden zorluyo ama zevkli :)
inşallah gönlünün istediğini yaparsın canım
senin gibi güzelllik tabiki kıskanılır
evet çalışmak güzel ama bazende çok yoruluyor insan eşimde bana çalışma diyor ama bende en azından çocuk olana kadar çalışmak istiyorum
İnşallah hayallerin gerçekleşir bir gün canım.İhtiyaç olsun olmasın çalışmak gibisi yok.Kendi iş yerin olursa daha rahat edersin o ayrı...
Hangi yabancı dilin var merak ettim dilimi de kullanabileceğim bir iş dediğine göre değişik bir yabancı dil olmalı
O içlerindeki renkli sıvı boya mı canım.Bana da bi kınada sarı ve kırmızısını vermişlerdi çok hoş yani.Normal kolonyaya boya mı katıyorsunuz
ınsgramda felan öyle bakacağımız bir siten blogun var mı canım yoksa sadece tanıdık çevreler miRenkli kolonya satın alıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?