Haydi Yine Yeniden...

Evde yapıyor musun canım hala kalıptan sabunlar falan

Evet canım yapıyorum. Şimdi de hediyelik renkli kolonya siparişim var ona başlicam kına gecesi için. Foto atayım.

Eklentiler

• Screenshot_20160323-114006.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20160323-113935.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 32
Evet canım yapıyorum. Şimdi de hediyelik renkli kolonya siparişim var ona başlicam kına gecesi için. Foto atayım.

ay çok güzeller bende yapmak isterdim ama pek elimden gelmez böyle şeyler
neyse bebeğim olursa bebek mevlidim için senden alırım bir şeyler

ay harika yaaa.bide çalışmıyorum dersin.ne güzel şeyler yapıyorsun maşallah.nasıl vakit buluyorsun sen bakiyim bunlara

süpersin orti bende sırf bu tunik yüzünden biraz daha asılacağım bu diyete çok sinir oldum çünkü
gerçi tuniğin tek sıkıntısı göğüs tü ama olsun acayip sinirim bozuldu
Aynen orti biraz daha asılalım tamam mı kaç haftadır aynıyım ben 7 den kurtulayım artık sende 8 den

doğru diyorsun canım ama en kutsal şeyide siz anneler yapıyorsunuz evlatcıklarınızı büyütüyorsunuz

Tabiki öyle canım kendim büyütüyorum içim rahat. Çok şükür eşim de kadın da çalışmalı diyen bir tip değil. Tam tersi. Çalışmak istiyorum deyince sinirleniyo. Her ortamda olmaz diyo. Tabi ihtiyaç olmadığı için biraz da böyle çok şükür. Ama yine de çalışmak gibisi yok canım. İnsanın kafasının dağılması başka şeylerle meşgul olması da gerekiyo. 16 sene oku şimdi evde otur.. İlk zamanlar psikolojim bozulmuştu. Tam eşim ikna oldu dilimi de kullanabileceğim bir iş bulduk eve de yakındı eşimin tanıdığıydı. Onay geldi ben de hamile olduğumu öğrendim hemen bulantılar başladı yerimden kalkamıyordum. Neyse uzatmayayım o gün bugün kaldı bnm çalışma olanağım :) şimdi de bir kıskanç ki heralde çalışsam her gün bi kavgamız olur. Zaten kısmet olursa ben küçük bi butik açmak istiyorum ilerde inş :)

inşallah gönlünün istediğini yaparsın canım
senin gibi güzelllik tabiki kıskanılır
evet çalışmak güzel ama bazende çok yoruluyor insan eşimde bana çalışma diyor ama bende en azından çocuk olana kadar çalışmak istiyorum

ay harika yaaa.bide çalışmıyorum dersin.ne güzel şeyler yapıyorsun maşallah.nasıl vakit buluyorsun sen bakiyim bunlara

Bi şekilde yapılıyo canım ama tabi evin işi kalıyo bazen. Son zamanda biraz rahatsızdım talep vardı alamadım sipariş. Dedim az kendime geleyim. Çünkü gece de uğraşıyodum baya bi yorgunluk oluyo. Çocuk ev iş üçü birden zorluyo ama zevkli :)

İnşallah hayallerin gerçekleşir bir gün canım.İhtiyaç olsun olmasın çalışmak gibisi yok.Kendi iş yerin olursa daha rahat edersin o ayrı...
Hangi yabancı dilin var merak ettim dilimi de kullanabileceğim bir iş dediğine göre değişik bir yabancı dil olmalı

O içlerindeki renkli sıvı boya mı canım.Bana da bi kınada sarı ve kırmızısını vermişlerdi çok hoş yani.Normal kolonyaya boya mı katıyorsunuz

Sen de haklısın canım illaki yorgunluk oluyo tabi. Zaten ben de hem düğün hazırlığı hem fazla mesailerle baş edemedim hem finallerim vardı düğünden önce ayrıldım. Ama tabi bazen özlüyorum. Hala orda çalışıyo olsam ekip lideri falan olacaktım daha rahat olurdum ama kısmet tabi. Şimdi de kendi işimi yapmak istiyorum. Hayırlısı.. Sen de biraz birikim yaparsın gelecek bebişe. Hamile kalınca mis gibi herşeyini alırsın zaten bir dünya hediye de gelir ama sen gönlünün istediği her şeyi rahat rahat alırsın.

Yok kuzum değişik değil yahu :) ingilizce. Yurtdışıyla yazışmalar falan yapacaktım. Dil nankör ama şimdi çok köreldim. Lisede iki dil eğitimi aldım. İngilizce ve almanca. İngilizce ağırlıklı tabii. Advance seviye gördüm ama şimdi çok şeyi unutmuşumdur. Almanca bile az çok anlıyordum o zamanlar ama şimdi hepten gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…