Haydi Yine Yeniden...

Aksam pilav olmasa daha iyi olurdu canım ama bugün sporun var. Hadi bakalım devamı da gelsin inş Harikasın
Valla ayni fikirdeyim canim ama biliyosun bazi yemekler illa pilav istiyor maalesef.karniyarik da onlardan biri.gozum kaldi canim cekti yedim gitti :) sporun avansi oldu bugunluk

Cok is yapmissindir bugun sen bu menuyu super buldum bunca isinin arasinda canim.ayrica 2 fincan yesil cay da harika.

Aksam ölçü değil ki canım niye tartildin çok iyi yapmışsın salata müthiş hızlandırıyor. Benim de bu aksam ki salatam o kadar çoktü ki eşim bakakaldi sonra da dur foto çekmek lazım dedi ne yapayım yani onun yediği etli kutu fasulye yiyip de siseyim mi

Ne bileyim canım bir haftadır tartiyi görmeyince görünce es gecemedim ama şimdi salata midenin öfkesini aldı sakinlestim

Ne bileyim canım bir haftadır tartiyi görmeyince görünce es gecemedim ama şimdi salata midenin öfkesini aldı sakinlestim

Valla ayni fikirdeyim canim ama biliyosun bazi yemekler illa pilav istiyor maalesef.karniyarik da onlardan biri.gozum kaldi canim cekti yedim gitti :) sporun avansi oldu bugunluk
Afiyet olsun canım sen işini bilirsin bizim senden ogrenecegimiz çok şey var

Valla süper bir menü olmuş yarın merak ediyorum bildirimini..

Ooo süperrr bol eksi getirsin sana yürüyüş şimdiden :) devamı gelsinnnn menün de iyi canım.

Güzel menü ekimim afiyet olsun. Bugün tomurcukla karnıyarık yemişsiniz afiyet olsun :)

Canlarim spor bildirimimi yapayim
11bin 50 adim atmisim yuksek tempoda yurudum yanliz ilacla yurudum dun belimi agrittim bisey hirt etti dun hemen ilac aldim iki gundur ilacla duruyorum galiba gobegimde agriyo oda dustu herhal off burnumun kenarinda kocamann sivilce cikti dus alinca kanamis durmadida kani neler oluyo anlamadim oglusun ogretmenide sana ne oldu boyle kucucuk kalmissin dedi kilo gittikce bende ufaliyorum zaten boy kisa valla cok pis nazara geliyorum bennnnnnn .....

Gecmisler olsun canim hemde ne nazar olmussun yaa.kem gozlere şiş valla.kiskananlar catlasin.lop lop goturuyolar herseyi biz aylarca dikkat ediyoruz sonra da cekemiyorlar zayifligimizi.onlar da tutsun girtlagini hareket etsinler versinler canim tutan mi var.beni kiskanan yenge vardi ya seker hastaligi cikmis simdi.pilavlari tatlilari oyle yerdi ki yanimda simdi hepsi yasak

Baya cay ictim midemi doldurdum.bi ara ogun daha yapsam iyiydi ama saat gec oldu artik.cay da baydi acikcasi.yaninda bisey yemeyince cok yavan oluyor.neyse sali oncesi boyle olsun bakalim.yarin ne gosterecek bize tartimiz

Baya cay ictim midemi doldurdum.bi ara ogun daha yapsam iyiydi ama saat gec oldu artik.cay da baydi acikcasi.yaninda bisey yemeyince cok yavan oluyor.neyse sali oncesi boyle olsun bakalim.yarin ne gosterecek bize tartimiz
Güzel menüler verdin arkadaşım eksi kaçınılmaz bence. Bende mekikle alakali bi şey var dur paylaşayım

Güzel menüler verdin arkadaşım eksi kaçınılmaz bence. Bende mekikle alakali bi şey var dur paylaşayım
Eki Görüntüle 1825178
Sagol canim paylastigin iyi oldu.kaydettim telefona.yarin basliyorum bu programa Allah izin verirse.bacak icin de birseyler var mi ozellikle ic bacak kismi.
Bi de yarim mekik mi olacak tam mekik mi?

Sagol canim paylastigin iyi oldu.kaydettim telefona.yarin basliyorum bu programa Allah izin verirse.bacak icin de birseyler var mi ozellikle ic bacak kismi.
Bi de yarim mekik mi olacak tam mekik mi?
Tam mekik diye biliyorum canım. bacak için bilmiyorum canım. Benim de ihtiyacım var bacaklarım sıkılasmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…