- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.221
Valla ayni fikirdeyim canim ama biliyosun bazi yemekler illa pilav istiyor maalesef.karniyarik da onlardan biri.gozum kaldi canim cekti yedim gitti :) sporun avansi oldu bugunlukAksam pilav olmasa daha iyi olurdu canım ama bugün sporun var. Hadi bakalım devamı da gelsin inş Harikasın
Cok is yapmissindir bugun sen bu menuyu super buldum bunca isinin arasinda canim.ayrica 2 fincan yesil cay da harika.angelina35 ve kızlar
sabah 11:50
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 kk ye yakın karışık peynir
3 çatal yeşil salata
15 :00
2 fincan yeşil çay
akşam 18:30
yarım karnıyarık
2 biber dolma
1 kase cacık
Aksam ölçü değil ki canım niye tartildinKızlar tam koşu yapacaktım tartiyi buldum bir tartilayim dedim sinir oldum ve gözüm dönmüş gibi yemek yemek istedim gram oynamamış ya bende hemen kendime salata yaptım eşimi beklemeden koca kase bunu yiyip yuruyecegim yoksa sinirden başka şeyler yemeye saldirgan Eki Görüntüle 1825035
Ne bileyim canım bir haftadır tartiyi görmeyince görünce es gecemedim ama şimdi salata midenin öfkesini aldı sakinlestimAksam ölçü değil ki canım niye tartildinçok iyi yapmışsın salata müthiş hızlandırıyor. Benim de bu aksam ki salatam o kadar çoktü ki eşim bakakaldi sonra da dur foto çekmek lazım dedi ne yapayım yani onun yediği etli kutu fasulye yiyip de siseyim mi
Ne bileyim canım bir haftadır tartiyi görmeyince görünce es gecemedim ama şimdi salata midenin öfkesini aldı sakinlestimAksam ölçü değil ki canım niye tartildinçok iyi yapmışsın salata müthiş hızlandırıyor. Benim de bu aksam ki salatam o kadar çoktü ki eşim bakakaldi sonra da dur foto çekmek lazım dedi ne yapayım yani onun yediği etli kutu fasulye yiyip de siseyim mi
Afiyet olsun canım sen işini bilirsinValla ayni fikirdeyim canim ama biliyosun bazi yemekler illa pilav istiyor maalesef.karniyarik da onlardan biri.gozum kaldi canim cekti yedim gitti :) sporun avansi oldu bugunluk
Hemen menumu vereyim yuruyuse cikcam komsunun isi vardi bu saate kaldi @ekim2009 ve kizlar
1100
Ceyrek yufka
Bes alti dilim sosis
Bes kup kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Bir dilim ekmek icine peynir le domates koyup yedim
Sekersiz cay
17 30
Bir kepce domates corbasi
Yarim avuc kadar haslama tavuk
Iki kasik pilav
Iki bardak ayran
Su 1, 5 litre
Spor 4, 5 saat utu yaptim cok yoruldum yuruyuse simdi cikcam onuda yazarim kizlar ....
inciiitanesi ve dostlarim
sabah 08.00
1 tk tereyag ile 2 yumurta mikrodalgada
2 adt zeytin
2 adet etimek
1 domates
oglen 13.30
1 adt yagsiz tost
1 adt ayran
3 adt yesil zeytin
ara 16.00
10 adet erik
17.00 5 adt findik
aksam 19.30
1 orta boy karniyarik
2 lokma ekmek
3 yk pilav
biraz kivircik salata
su 2.5 litre 1 bardak yesilcay
ve 40 dk yuruyus
angelina35 ve kızlar
sabah 11:50
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 kk ye yakın karışık peynir
3 çatal yeşil salata
15 :00
2 fincan yeşil çay
akşam 18:30
yarım karnıyarık
2 biber dolma
1 kase cacık
Estagfurullah canim.hepimizin birbirimizden ogrenecegi cok sey var.Afiyet olsun canım sen işini bilirsinbizim senden ogrenecegimiz çok şey var
Gecmisler olsun canim hemde ne nazar olmussun yaa.kem gozlere şiş valla.kiskananlar catlasin.lop lop goturuyolar herseyi biz aylarca dikkat ediyoruz sonra da cekemiyorlar zayifligimizi.onlar da tutsun girtlagini hareket etsinler versinler canim tutan mi var.beni kiskanan yenge vardi ya seker hastaligi cikmis simdi.pilavlari tatlilari oyle yerdi ki yanimda simdi hepsi yasakCanlarim spor bildirimimi yapayim
11bin 50 adim atmisim yuksek tempoda yurudum yanliz ilacla yurudum dun belimi agrittim bisey hirt etti dun hemen ilac aldim iki gundur ilacla duruyorum galiba gobegimde agriyo oda dustu herhal off burnumun kenarinda kocamann sivilce cikti dus alinca kanamis durmadida kani neler oluyo anlamadim oglusun ogretmenide sana ne oldu boyle kucucuk kalmissin dedi kilo gittikce bende ufaliyorum zaten boy kisa valla cok pis nazara geliyorum bennnnnnn .....
Güzel menüler verdin arkadaşım eksi kaçınılmaz bence. Bende mekikle alakali bi şey var dur paylaşayımBaya cay ictim midemi doldurdum.bi ara ogun daha yapsam iyiydi ama saat gec oldu artik.cay da baydi acikcasi.yaninda bisey yemeyince cok yavan oluyor.neyse sali oncesi boyle olsun bakalim.yarin ne gosterecek bize tartimiz
Sagol canim paylastigin iyi oldu.kaydettim telefona.yarin basliyorum bu programa Allah izin verirse.bacak icin de birseyler var mi ozellikle ic bacak kismi.Güzel menüler verdin arkadaşım eksi kaçınılmaz bence. Bende mekikle alakali bi şey var dur paylaşayım
Eki Görüntüle 1825178
Tam mekik diye biliyorum canım. bacak için bilmiyorum canım. Benim de ihtiyacım var bacaklarım sıkılasmalıSagol canim paylastigin iyi oldu.kaydettim telefona.yarin basliyorum bu programa Allah izin verirse.bacak icin de birseyler var mi ozellikle ic bacak kismi.
Bi de yarim mekik mi olacak tam mekik mi?
Gunaydin fistiklar,erken ciktim evden bugun.kahvaltiyi is yerimde yapicam.bildirimi gireyim
gecen hafta 72
bu hafta 71.8
fark -200 gr
az da olsa eksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?