Haydi Yine Yeniden...

Bende farkli bir enerji farkli bir motivasyon var artik.sanki diyete yeni baslamis hic bu kadar kiloyu vermis kisi ben degilim gibi dusunuyorum ve sifirdan 72 kilo ile diyete basladigimi varsayiyorum
en iyisi orti sen yaparsın ya o kadar kilo verdin valla ben azcık kilom verdim pes ettim gitmeyecek daha fazla gibi

en iyisi orti sen yaparsın ya o kadar kilo verdin valla ben azcık kilom verdim pes ettim gitmeyecek daha fazla gibi
Uzun vadeye yayarsan gidiyor canim.dusunsene ben 117 ile basladim.17 kilo verdim koskoca 17 kilo ama yine 100 kiloya dustugum icin yolum uzundu.o zamanlar kimse farketmiyordu bile kilo verdigimi.cunku dustugun kilo bile fazla.ne zaman ki 85 leri 80 leri gordum herkesler hayrete dustu.ve sonrasinda 7 ler olunca tabi beklentinin otesinde bir durum gerceklesti.
demem o ki sen de rakamlara ve zamana cok takilma.bu senin yasam standardin artik.zayiflasan da hamile olsan da bu beslenme seklini degistirmemen gerek

haklısında ne bileyim canım bayram da memlekete gideceğim inşallah 7 leri görmüş olurum
eskisi gibi 1 kilonun üstünde veremiyom ya o da canımı sıkıyor

haklısında ne bileyim canım bayram da memlekete gideceğim inşallah 7 leri görmüş olurum
eskisi gibi 1 kilonun üstünde veremiyom ya o da canımı sıkıyor
Çok az yiyordun eskiden akşamları hiç yemezdin.şimdi akşama ufak tefek şeyler ekleyince ona adapte oldu vücut.yakında bu sisteme alışır bünyen ve yeniden kilo vermeye başlarsın canım

Gunaydin fistiklar,erken ciktim evden bugun.kahvaltiyi is yerimde yapicam.bildirimi gireyim
gecen hafta 72
bu hafta 71.8
fark -200 gr
az da olsa eksi

geçen hafta :85
bugün : 84,4
fark : - 600

pek memnun değilim bu hafta çok dikkat etmiştim çünkü
Tebrikler ortiler, ikinizde takılı oldugunuz rakamlardan kurtuldunuz. Bundan sonrası daha iyi olacak

Günaydın arkadaşlarım
Kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta: 68.6
Bu hafta: 67.9
Fark: _700 gr
Çok mutlu oldum canlarim 67 ye adım atmış oldum
Süpersin canım maşallah sana.ne güzel değil mi 7 lerden iyice uzaklaşmak 6 lara yerleşmek 5 leri hedeflemek

Gunaydin fistiklar kilo bildirimim
Gecen hafta 70 900
Bu hafta 70
Fark -900 ben aslinda 69 500dum niye boyle olduki cok yordum galiba kendimi
Bu hafta sende süper gittin canım ve 900 gram çok iyi bir rakam.o yüzden pes etmek yok kas yapmışsındır sen

Süpersin canım maşallah sana.ne güzel değil mi 7 lerden iyice uzaklaşmak 6 lara yerleşmek 5 leri hedeflemek
Aynen canım ya daha alışamadım 67 kiloyum demeye. Bugün tam 3 ay oldu ben Buraya geleli 3 ayda 9 kilo verdim. Hedefim daha yakın artık. Çok şükür Rabbime. Ins hepimiz ulasacaz. Yeter ki disimizi sıkalim. Dün akşam yemekte etli kuru fasulye vardı eşim çok güzel olmuş deyip durdu 2 tabak yedi. Kendi kendime eksiyi arttırmak mi yoksa bunu yemek mi seni mutlu eder dedim ve yemedim.

Gunaydin fistiklar kilo bildirimim
Gecen hafta 70 900
Bu hafta 70
Fark -900 ben aslinda 69 500dum niye boyle olduki cok yordum galiba kendimi
Süpersin canım maşallah. Şöyle düşün canım önümüzdeki hafta verecegin 500 gr cepte. Yani bir avantaj aslında tekrar Tebrikler

Kız sen motive sebebisin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…