- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.261
Saol canim benim valla bir turlu olmuyo su sali gunleri bana kabus gibi oldu niyeyese evet iyi bir rakam ama artik altili rakamlarda olmayi cok istiyorummm ben yaaa.....Süpersin canım maşallah. Şöyle düşün canım önümüzdeki hafta verecegin 500 gr cepte. Yani bir avantaj aslında tekrar Tebrikler
Evet canim bu hafta hep tuttum kendimi gunlerce dondurma hayaliyle durdum sabrettim ama altili bildirimi yapamadim buda cok uzdu beniBu hafta sende süper gittin canım ve 900 gram çok iyi bir rakam.o yüzden pes etmek yok kas yapmışsındır sen
Bildirim günlerini çarşambaya alalım isterseniz,değişiklik olurSaol canim benim valla bir turlu olmuyo su sali gunleri bana kabus gibi oldu niyeyese evet iyi bir rakam ama artik altili rakamlarda olmayi cok istiyorummm ben yaaa.....
bence süper olurBildirim günlerini çarşambaya alalım isterseniz,değişiklik olur
Olabilir bence deBildirim günlerini çarşambaya alalım isterseniz,değişiklik olur
Kızlar ben dün sabittim 65.3
bugün 66.2 gördüm çok üzüldüm yaaa o kadar spor yapıyorum yorgunluktan ölürken bile yürüyüş yaptım herkes yerken bakıyorum pilavı doyasıya yemeyeli ne kadar oldu bilmem moralim çok bozuk çok
valla akıl konusunda bende takıldım kaç hafta bi,lemicemKızlar bana bi akıl verin bi arpa boyu ilerleyemiyorum 65 ile 66 arası mekik dokuyorum
Canım belirli bir diyet listesi uygulama şansın olur mu 1 hafta 10 gün şaşırtsan metabolizmanı.Yoksa sporuna diyecek yok yani hakikaten olağanüstü bir enerji sarfediyorsun.Kızlar bana bi akıl verin bi arpa boyu ilerleyemiyorum 65 ile 66 arası mekik dokuyorum
Ona çok var be arkadaşımcanım sıkma canını regl felan yaklasmıştır yoksa sporun menülerin güzel yani
Bugün her istediğimi yesem olur mu canım çok sıkkın nefsimi köreltmek istiyorum yarından itibaren bi liste hazırlayıp ona uyayım fikirleriniz benim için çok önemliCanım belirli bir diyet listesi uygulama şansın olur mu 1 hafta 10 gün şaşırtsan metabolizmanı.Yoksa sporuna diyecek yok yani hakikaten olağanüstü bir enerji sarfediyorsun.
bence sakıncası yok canım ara da bir bence 1 gün diyeti bırakmak lazım zihnin de kendine gelirsinBugün her istediğimi yesem olur mu canım çok sıkkın nefsimi köreltmek istiyorum yarından itibaren bi liste hazırlayıp ona uyayım fikirleriniz benim için çok önemli
Aynı şeyi ben diyecektim aslında.baya baya canın ne istiyosa ye.menü bildirimi de girme istersen.yarın da tartılma ve sıfırdan başla yeni bir sayfa aç kendine.geçmişi unut verdim veremedim hesabına girme hiç.metabolizma şaşırtmak için ve kilo vermeye yeniden başlamak için bunu yapman lazım canım.ben yapmıştım bi ara ve faydası var.yiyeceklerden de hırsını al bugun mademBugün her istediğimi yesem olur mu canım çok sıkkın nefsimi köreltmek istiyorum yarından itibaren bi liste hazırlayıp ona uyayım fikirleriniz benim için çok önemli
Canım ama biz sana akşamları tartılma demedik miakşam bende tartıldım rakamı görünce direk spor yapmayı bıraktım mutfağa tam sırada eşim aradı sesimden anladı ne oldu dedi dedim canımın çektiklerini yemiyorum ama olmuyor olmuyor sakin ol dedi tartı bozuktur
sonra onla konuşurken salata yapayım bari dedim eğer eşim aramasa idi çok farklı şeyler yerdim hatta mantı bikle geçti aklımdan
Gunaydin fistiklar,erken ciktim evden bugun.kahvaltiyi is yerimde yapicam.bildirimi gireyim
gecen hafta 72
bu hafta 71.8
fark -200 gr
az da olsa eksi
geçen hafta :85
bugün : 84,4
fark : - 600
pek memnun değilim bu hafta çok dikkat etmiştim çünkü
Günaydın arkadaşlarım
Kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta: 68.6
Bu hafta: 67.9
Fark: _700 gr
Çok mutlu oldum canlarim 67 ye adım atmış oldum
O zaman bugün menü vermeyeyim canlarımAynı şeyi ben diyecektim aslında.baya baya canın ne istiyosa ye.menü bildirimi de girme istersen.yarın da tartılma ve sıfırdan başla yeni bir sayfa aç kendine.geçmişi unut verdim veremedim hesabına girme hiç.metabolizma şaşırtmak için ve kilo vermeye yeniden başlamak için bunu yapman lazım canım.ben yapmıştım bi ara ve faydası var.yiyeceklerden de hırsını al bugun madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?