Haydi Yine Yeniden...

Iyi zamanlama olmuş o halde

Canım senin yaptığın sporu kimse yapmıyor haklısın ama moral bozma. İstediğini ye iç sonra baştan başlar gibi başla. Elbet gidecek. Vücut direniyo sadece.. Ayrıca sen kasa da çevirmiş olabilirsin. Kalan yağ da çok az bence. O yüzden böyle bir aşağı bir yukarı oluyor..

bence çok iyi yoğun bir hafta sonu geçirdin ve eksidesin
gülüm ben kendimi valla hiç anlamıyorum cuma 101.5 çıktım azcık çerez yemiştim tuzluydu ondan mı su tuttum yoksa benim malum dönem 14. gününde ve hala bitmedi o mu yapıyor anlamadım gitti:))
hafta sonu çok çeşit vardı hele annemin böreğine hiç dayanamadım yedim de o kadar :))

Inşallah düşündüğümüz gibidir

Senin de metabolizma şaşırmış bak.bundan sonra takır takır gider kilolar.ramazana kadar mutlaka 95 falan civarı ol

maşallah 6 lı rakamlar seni sevdi takılmıyor şükür eksilerin bol olsun gülüm

Ben de çok sevdim sağol canımm inşallah.. Bütün hafta 68 gördüm. 100-200 gitti hep. Dedim heralde 67 görcem ama olmadı buna da şükür. Wc düzene girse 67 de görcem inşallah.

canom senin de bünyen benim ki gibi dellenmiş birden çok artıya çıkıp sonra yine normale inecektir bozma moralini gülüm

Ben de çok sevdim sağol canımm inşallah.. Bütün hafta 68 gördüm. 100-200 gitti hep. Dedim heralde 67 görcem ama olmadı buna da şükür. Wc düzene girse 67 de görcem inşallah.
inşallah hep bu wc den çekiyoruz yaa sorunsuz ne zaman barışıcaz bu wc ile

Kızlar bana bi akıl verin bi arpa boyu ilerleyemiyorum 65 ile 66 arası mekik dokuyorum
Canim bence de bi listen olmalı ve ona sadık kalmslisin. Çok yemiyorsun ama demek ki kilo verme sınırının üstünde. Yani öğlen sağlam akşam çok hafif aralar da tek çeşit olacak sekilde bi liste olabilir bence. Kahvaltı zaten hep sabit değişmez
sonunda bağlanabildim şükür yarım saattir uğraşıyorum
geçen hafta 100. 7
bu hafta 100. 4
Tebrikler canım. Bu yoğunlukta eksi vermek başarı bence :))

Öncelikle cümleten hayırlı kandiller kızlar.. Kilo bildirimim ise şöyle:

Geçen hafta: 69,0
Güncel: 68,5
Fark: -500 gr
Tebrikler kankim Harikasın. Iki haftadır süper eksiler veriyorsun maşallah sana sende artık 70 lerden uzaklaştın hadi hayirli olsun

Gunaydin fistiklar kilo bildirimim
Gecen hafta 70 900
Bu hafta 70
Fark -900 ben aslinda 69 500dum niye boyle olduki cok yordum galiba kendimi
ortağım görmüşsün işte 6 lı rakamı bozma moralini gördün bir kere kaçarı yok 6 lılar senindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…