- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.281
Tamam canım deneyecembence sakıncası yok canım ara da bir bence 1 gün diyeti bırakmak lazım zihnin de kendine gelirsin
Iyi zamanlama olmuş o haldeakşam bende tartıldım rakamı görünce direk spor yapmayı bıraktım mutfağa tam sırada eşim aradı sesimden anladı ne oldu dedi dedim canımın çektiklerini yemiyorum ama olmuyor olmuyor sakin ol dedi tartı bozuktur
sonra onla konuşurken salata yapayım bari dedim eğer eşim aramasa idi çok farklı şeyler yerdim hatta mantı bikle geçti aklımdan
Kızlar ben dün sabittim 65.3
bugün 66.2 gördüm çok üzüldüm yaaa o kadar spor yapıyorum yorgunluktan ölürken bile yürüyüş yaptım herkes yerken bakıyorum pilavı doyasıya yemeyeli ne kadar oldu bilmem moralim çok bozuk çok
sonunda bağlanabildim şükür yarım saattir uğraşıyorum
geçen hafta 100. 7
bu hafta 100. 4
gülüm ben kendimi valla hiç anlamıyorum cuma 101.5 çıktım azcık çerez yemiştim tuzluydu ondan mı su tuttum yoksa benim malum dönem 14. gününde ve hala bitmedi o mu yapıyor anlamadım gitti:))bence çok iyi yoğun bir hafta sonu geçirdin ve eksidesin
Oy canım benimKız sen motive sebebisin valla
Inşallah düşündüğümüz gibidirCanım senin yaptığın sporu kimse yapmıyor haklısın ama moral bozma. İstediğini ye iç sonra baştan başlar gibi başla. Elbet gidecek. Vücut direniyo sadece.. Ayrıca sen kasa da çevirmiş olabilirsin. Kalan yağ da çok az bence. O yüzden böyle bir aşağı bir yukarı oluyor..
Senin de metabolizma şaşırmış bak.bundan sonra takır takır gider kilolar.ramazana kadar mutlaka 95 falan civarı olgülüm ben kendimi valla hiç anlamıyorum cuma 101.5 çıktım azcık çerez yemiştim tuzluydu ondan mı su tuttum yoksa benim malum dönem 14. gününde ve hala bitmedi o mu yapıyor anlamadım gitti:))
hafta sonu çok çeşit vardı hele annemin böreğine hiç dayanamadım yedim de o kadar :))
Öncelikle cümleten hayırlı kandiller kızlar.. Kilo bildirimim ise şöyle:
Geçen hafta: 69,0
Güncel: 68,5
Fark: -500 gr
ağzından bal damlıyor tomurcuğum inşallahhh 95 i görürüm:))Senin de metabolizma şaşırmış bak.bundan sonra takır takır gider kilolar.ramazana kadar mutlaka 95 falan civarı ol
maşallah 6 lı rakamlar seni sevdi takılmıyor şükür eksilerin bol olsun gülümÖncelikle cümleten hayırlı kandiller kızlar.. Kilo bildirimim ise şöyle:
tebrikler
maşallah 6 lı rakamlar seni sevdi takılmıyor şükür eksilerin bol olsun gülüm
canom senin de bünyen benim ki gibi dellenmiş birden çok artıya çıkıp sonra yine normale inecektir bozma moralini gülümKızlar ben dün sabittim 65.3
bugün 66.2 gördüm çok üzüldüm yaaa o kadar spor yapıyorum yorgunluktan ölürken bile yürüyüş yaptım herkes yerken bakıyorum pilavı doyasıya yemeyeli ne kadar oldu bilmem moralim çok bozuk çok
inşallah hep bu wc den çekiyoruz yaa sorunsuz ne zaman barışıcaz bu wc ileBen de çok sevdimsağol canımm inşallah.. Bütün hafta 68 gördüm. 100-200 gitti hep. Dedim heralde 67 görcem ama olmadı buna da şükür. Wc düzene girse 67 de görcem inşallah.
Canim bence de bi listen olmalı ve ona sadık kalmslisin. Çok yemiyorsun ama demek ki kilo verme sınırının üstünde. Yani öğlen sağlam akşam çok hafif aralar da tek çeşit olacak sekilde bi liste olabilir bence. Kahvaltı zaten hep sabit değişmezKızlar bana bi akıl verin bi arpa boyu ilerleyemiyorum 65 ile 66 arası mekik dokuyorum
Tebrikler canım. Bu yoğunlukta eksi vermek başarı bence :))sonunda bağlanabildim şükür yarım saattir uğraşıyorum
geçen hafta 100. 7
bu hafta 100. 4
Tebrikler kankim Harikasın. Iki haftadır süper eksiler veriyorsun maşallah sanaÖncelikle cümleten hayırlı kandiller kızlar.. Kilo bildirimim ise şöyle:
Inşallah düşündüğümüz gibidir
ortağım görmüşsün işte 6 lı rakamı bozma moralini gördün bir kere kaçarı yok 6 lılar senindirGunaydin fistiklar kilo bildirimim
Gecen hafta 70 900
Bu hafta 70
Fark -900ben aslinda 69 500dum niye boyle olduki cok yordum galiba kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?