- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.301
az olsun bizim eksimiz olsun tebrikler gülümGunaydin fistiklar,erken ciktim evden bugun.kahvaltiyi is yerimde yapicam.bildirimi gireyim
gecen hafta 72
bu hafta 71.8
fark -200 gr
az da olsa eksi
maşallah maşallah sen memnun değilsin ama gayet güzel gitmiş bencegeçen hafta :85
bugün : 84,4
fark : - 600
pek memnun değilim bu hafta çok dikkat etmiştim çünkü
Eki Görüntüle 1825420
HAFTANIN BİRİNCİSİ ........................angelina35 ................. -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ .............................tevafuk55 .................. -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .........................inciiitanesi ................. -0,6 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- M Melrin = +0,9 kg
GRUP ORTALAMALARI
Ekim + Angelina = -0,6 kg
Tomurcuk + İncitanesi = -0,4 kg
Melrin + Tevafuk + Butterfly = -0,1 kg
Ara öğün yapmadın mı bugun ortimkızlar çok acıktım bu gün daha yarım saat var yemek saatimize
Ara öğün yapmadın mı bugun ortim
Kızlar kurallarımızı sadeleştirdim.şu menü bildirmeyen listeden çıkarılacak yok bilmem ne gibi yaptırımları kaldırdım haberiniz ola.zaten artık biz bizeyiz.kontenjan doldu deyip kimseyi de almıyoruz.katı kurallara gerek yok.sistemimiz oturdu nasıl olsa.
Eğer sakıncası yoksa bildirim günlerini çarşambaya alalım.hafta sonu kaçamak yapılsa dahi çarşambaya kadar atılmış olur ne dersiniz.değişiklik olur mu ?
Su iç canım o zaman.Beyindeki su merkezi ile açlık merkezi birbirine çok yakınmış ve bazen susuz kaldığımızda acıktığımızı zannedebiliyormuşuzyaptım hemde fazlası ile
3 hurma 3 ceviz yedim
Anammm oda ne birinci olmusum ya anuuuuuu tey tey tey ortaklardada birinci olmusuz vay anasini altili bildirim yapamadim ama cok sevindim bu duruma tey tey teyEki Görüntüle 1825420
HAFTANIN İKİNCİSİ .............................tevafuk55 .................. -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .........................inciiitanesi ................. -0,6 kg
1- M Melrin = +0,9 kg
GRUP ORTALAMALARI
Eline sağlık canım herkesi tebrik ederim. Darısı haftaya artıkEki Görüntüle 1825420
1- M Melrin = +0,9 kg
GRUP ORTALAMALARI
benim için sorun yok ne derseniz uyarım hafta sonunu toparlamak için fazladan bir gün kulağa güzel geliyor:)Kızlar kurallarımızı sadeleştirdim.şu menü bildirmeyen listeden çıkarılacak yok bilmem ne gibi yaptırımları kaldırdım haberiniz ola.zaten artık biz bizeyiz.kontenjan doldu deyip kimseyi de almıyoruz.katı kurallara gerek yok.sistemimiz oturdu nasıl olsa.
Eğer sakıncası yoksa bildirim günlerini çarşambaya alalım.hafta sonu kaçamak yapılsa dahi çarşambaya kadar atılmış olur ne dersiniz.değişiklik olur mu ?
Aç hemen siteden başarı öykülerini falan oku.netten önce sonra resimlerine bak.hırslandır kendini motiveni artırbir servis kaşığı ciğer ve çorba yedim
ama kendimi hala aç hissediyorum su da içtim
psikolojik açlık sanırsam
yarım saat 1 saat bekle hala açlık hissediyorsan peynir ye şimdi küçücük atıştırmalık peynirler satılıyor alabilirsen onlardan al yebir servis kaşığı ciğer ve çorba yedim
ama kendimi hala aç hissediyorum su da içtim
psikolojik açlık sanırsam
Her ne kadar dikkat etsek de ufak tefek pazar kaçamakları oluyor.o yüzden bence de çarşambaya artı olanlar atar diye düşünüyorumbenim için sorun yok ne derseniz uyarım hafta sonunu toparlamak için fazladan bir gün kulağa güzel geliyor:)
ellerine sağlık gülüm listemizi hemen yayınlamışsın
Eki Görüntüle 1825420
1- M Melrin = +0,9 kg
GRUP ORTALAMALARI
çok doğru düşünüyorsun tomurcuğum 2 günde artı varsa hepsinden rahat kurtuluruz yeni gelen hemen gidermiş :)Her ne kadar dikkat etsek de ufak tefek pazar kaçamakları oluyor.o yüzden bence de çarşambaya artı olanlar atar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 1825420
1- M Melrin = +0,9 kg
GRUP ORTALAMALARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?