Haydi Yine Yeniden...

HAFTANIN BİRİNCİSİ ........................ angelina35 ................. -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ............................. tevafuk55 .................. -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ......................... inciiitanesi ................. -0,6 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- M Melrin = +0,9 kg

GRUP ORTALAMALARI
Ekim + Angelina = -0,6 kg
Tomurcuk + İncitanesi = -0,4 kg
Melrin + Tevafuk + Butterfly = -0,1 kg

ellerine sağlık orti

tartı gününe karar verildi mi var mı değişiklik

Kızlar kurallarımızı sadeleştirdim.şu menü bildirmeyen listeden çıkarılacak yok bilmem ne gibi yaptırımları kaldırdım haberiniz ola.zaten artık biz bizeyiz.kontenjan doldu deyip kimseyi de almıyoruz.katı kurallara gerek yok.sistemimiz oturdu nasıl olsa.
Eğer sakıncası yoksa bildirim günlerini çarşambaya alalım.hafta sonu kaçamak yapılsa dahi çarşambaya kadar atılmış olur ne dersiniz.değişiklik olur mu ?

bence de değişiklişk iyi gelir salı günü fobisinden uzaklaşırız böylece

Anammm oda ne birinci olmusum ya anuuuuuu tey tey tey ortaklardada birinci olmusuz vay anasini altili bildirim yapamadim ama cok sevindim bu duruma tey tey tey

Eline sağlık canım herkesi tebrik ederim. Darısı haftaya artık

benim için sorun yok ne derseniz uyarım hafta sonunu toparlamak için fazladan bir gün kulağa güzel geliyor:)
ellerine sağlık gülüm listemizi hemen yayınlamışsın

benim için sorun yok ne derseniz uyarım hafta sonunu toparlamak için fazladan bir gün kulağa güzel geliyor:)
ellerine sağlık gülüm listemizi hemen yayınlamışsın
Her ne kadar dikkat etsek de ufak tefek pazar kaçamakları oluyor.o yüzden bence de çarşambaya artı olanlar atar diye düşünüyorum

Ellerine sağlık canımmm

angelina35 tebriklerrr

angelina35 ortağım tebrikler canommmm

tevafuk55 inciiitanesi
tebrikler kızlar şu bahar yorgunluğu haşatlığı arasında çok güzel eksiler

haftaya inşallah hepimiz bol eksiler görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…