- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.321
Her ne kadar dikkat etsek de ufak tefek pazar kaçamakları oluyor.o yüzden bence de çarşambaya artı olanlar atar diye düşünüyorum
hay yaradanına kurban hafta sonu beni yoldan çıkarmaz diye işte böyle söylenirBenim için fark etmez canım ha salı ha çarşamba.. Haftasonu yine dikkat edicem inşallah
hay yaradanına kurban hafta sonu beni yoldan çıkarmaz diye işte böyle söylenir
yapacaksan tam zamanı zaten hakkın gülüm yap tabi:)
Aynen öyle canım hep irade tam irade :) ama artık bu ara kaçamak yapmam lazım kendime sözümü tutayım. Bugün yarın kaçamaklarım olabilir.
fırtına çıktı resmen camlara vuran yağmurdan dışarı görünmüyor salon kapısından içeri yağmur suyu sızdı halıya değmeden yakaladım :)))
heryer fransız balkon duvar yok komple cam kapı evde ne var ne yok tıktım fırtına gibi kaplardan borazan ötüyor gibi ses çıkıyor ama benim derdim ne söyleyeyim de gülOyy dikkat et canım kapının altına bişeyler tık
allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinkızlar pazar günü kız kardeşimin doğum günü bursa ya gidemeyeceğim hediyesini hafta sonu aldım dün gönderdim ama böyle slayt gibi ya da farklı bir şey yapmak istiyorum o gün
ne yapabilirim sizce
slayt yapsam hangi şarkı olsun
Aynen canım yaa biz işte pazarları cıslayınca bi günden medet umuyoruz.sen pazartesi de bildirim yapsan vız gelir tırıs gider gülüm.yakışır benim arkadaşıma özgüvenin tamBenim için fark etmez canım ha salı ha çarşamba.. Haftasonu yine dikkat edicem inşallah
teşekkürler canım güzel mişallah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
Firtina sizin ordan cikti buraya geldi benim camlarda fransiz balkon ben hep havlu tiktim yaz kis oyle durur yikar kurutur tikarim tozdan yagmurdan koruyo ayy biseyede benzese su fransiz camlar silmesi der t temizligi dert acmaci dert ayy senin torunlari rabbim korur dertlenme kiz daha okula gitcem bugunde kitap fuari vardi kreste kitap aldik kitap kurduma yuzlerce kitabi var ama doymuyo cok seviyo her aksam okuyoruz her ay bes alti kitap mutlaka aliyorum cok mutlu oluyo ama fuarda biraz pahaliydi o nedenle kumbarada ne biriktiyse o kadar alma hakkimiz vardi....heryer fransız balkon duvar yok komple cam kapı evde ne var ne yok tıktım fırtına gibi kaplardan borazan ötüyor gibi ses çıkıyor ama benim derdim ne söyleyeyim de gül
benim evin hizasında park tarafındaki çam ağacının üstte alacakarga yuvası var annem torunların olacak bak yuva yapmışlar demişti 3 hafta önce yağmur rüzgar çıktımı aklım torunlarda kalıyor yumurtadan çıktılar mı yuva rüzgarda dağılır mı ıslandılar mı diye aklım çıkıyor :)))
Ne güzel canım bu yaşlarda kitap sevgisi aşılaman.çekirdekten yetişsin kuzucuklar.benimki de eğitici kitapları alıyor şimdiden.Firtina sizin ordan cikti buraya geldi benim camlarda fransiz balkon ben hep havlu tiktim yaz kis oyle durur yikar kurutur tikarim tozdan yagmurdan koruyo ayy biseyede benzese su fransiz camlar silmesi der t temizligi dert acmaci dert ayy senin torunlari rabbim korur dertlenme kiz daha okula gitcem bugunde kitap fuari vardi kreste kitap aldik kitap kurduma yuzlerce kitabi var ama doymuyo cok seviyo her aksam okuyoruz her ay bes alti kitap mutlaka aliyorum cok mutlu oluyo ama fuarda biraz pahaliydi o nedenle kumbarada ne biriktiyse o kadar alma hakkimiz vardi....
Kahvaltı
Yumurta, peynir, domates salatalık yeşillik, kuruyemiş ( ceviz,badem, çekirdekli kuru üzüm) kaymak bal yok ekmek yok
Ara
Meyve
Öğle
Haşlanmış tavuk salata ayran
Ara
Yeşil çay, yağsız tost
Akşam
5-6 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze ya da çorba salata
Ara
Türk kahvesi
Yatmadan önce tarçınlı süt
Ne dersiniz
Tatlı, börek, poğaça, kaymak, bal olmasın
Oglen lerimiz ayni evet bal kaymak olmasin birde aradaki tost fazla gerek yok aslinda ona aralari sadelestir kuruyemiste fazla olunca kilo yapiyo onuda yariya indirdikmi gayet guzel olcak hadi bakalim hayirli olsun insallah bol bol eksiler getirir sana canimKahvaltı
Yumurta, peynir, domates salatalık yeşillik, kuruyemiş ( ceviz,badem, çekirdekli kuru üzüm) kaymak bal yok ekmek yok
Ara
Meyve
Öğle
Haşlanmış tavuk salata ayran
Ara
Yeşil çay, yağsız tost
Akşam
5-6 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze ya da çorba salata
Ara
Türk kahvesi
Yatmadan önce tarçınlı süt
Ne dersiniz
Tatlı, börek, poğaça, kaymak, bal olmasın
Vayy menun ne kadar sade ne kadar az canim afiyet olsun ...tomurcukkk
SABAH 08:00
1 yumurta domates yeşillik ekmek arası
ARA 10:00
3 hurma+3 ceviz
ÖĞLE 13:00
1 kase şehriye çorbası
1 servis kaşığı ciğer
ARA 16:00
1 kase çilekli yoğurt
AKŞAM 17:30
2 tane kandil simidi
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?