Haydi Yine Yeniden...

Her ne kadar dikkat etsek de ufak tefek pazar kaçamakları oluyor.o yüzden bence de çarşambaya artı olanlar atar diye düşünüyorum

Benim için fark etmez canım ha salı ha çarşamba.. Haftasonu yine dikkat edicem inşallah

Oyy dikkat et canım kapının altına bişeyler tık
heryer fransız balkon duvar yok komple cam kapı evde ne var ne yok tıktım fırtına gibi kaplardan borazan ötüyor gibi ses çıkıyor ama benim derdim ne söyleyeyim de gül
benim evin hizasında park tarafındaki çam ağacının üstte alacakarga yuvası var annem torunların olacak bak yuva yapmışlar demişti 3 hafta önce yağmur rüzgar çıktımı aklım torunlarda kalıyor yumurtadan çıktılar mı yuva rüzgarda dağılır mı ıslandılar mı diye aklım çıkıyor :)))

allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

Benim için fark etmez canım ha salı ha çarşamba.. Haftasonu yine dikkat edicem inşallah
Aynen canım yaa biz işte pazarları cıslayınca bi günden medet umuyoruz.sen pazartesi de bildirim yapsan vız gelir tırıs gider gülüm.yakışır benim arkadaşıma özgüvenin tam

Firtina sizin ordan cikti buraya geldi benim camlarda fransiz balkon ben hep havlu tiktim yaz kis oyle durur yikar kurutur tikarim tozdan yagmurdan koruyo ayy biseyede benzese su fransiz camlar silmesi der t temizligi dert acmaci dert ayy senin torunlari rabbim korur dertlenme kiz daha okula gitcem bugunde kitap fuari vardi kreste kitap aldik kitap kurduma yuzlerce kitabi var ama doymuyo cok seviyo her aksam okuyoruz her ay bes alti kitap mutlaka aliyorum cok mutlu oluyo ama fuarda biraz pahaliydi o nedenle kumbarada ne biriktiyse o kadar alma hakkimiz vardi....

Ne güzel canım bu yaşlarda kitap sevgisi aşılaman.çekirdekten yetişsin kuzucuklar.benimki de eğitici kitapları alıyor şimdiden.

Kahvaltı
Yumurta, peynir, domates salatalık yeşillik, kuruyemiş ( ceviz,badem, çekirdekli kuru üzüm) kaymak bal yok ekmek yok
Ara
Meyve
Öğle
Haşlanmış tavuk salata ayran
Ara
Yeşil çay, yağsız tost
Akşam
5-6 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze ya da çorba salata
Ara
Türk kahvesi
Yatmadan önce tarçınlı süt
Ne dersiniz
Tatlı, börek, poğaça, kaymak, bal olmasın

canım sen bugün yine diyet yapmışsın hani canın ne isterse yiyecektin bugün izinliydin

Oglen lerimiz ayni evet bal kaymak olmasin birde aradaki tost fazla gerek yok aslinda ona aralari sadelestir kuruyemiste fazla olunca kilo yapiyo onuda yariya indirdikmi gayet guzel olcak hadi bakalim hayirli olsun insallah bol bol eksiler getirir sana canim

Vayy menun ne kadar sade ne kadar az canim afiyet olsun ...

Buda benim menu ekim2009 ve kizlar
10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Dimates salatalik
Sekersiz cay
15 00
Bir tabak tavuklu salata tavuk avcumun yarisi kadar
Bir bardak ayran
Bir dilim cevizli baklava
18 00
Dort kasik kiymali patates
Yesil salata
Bir dilim ekmek
Kandil simidi aldi esim daha hic yemedim yesem cok olur galiba baklavada var odul oldu bugun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…