Haydi Yine Yeniden...

bence canım menün güzel evet öğlende baklava var ama kandil simidi yemeden olmaz bana göre eğer dayanabilirsen sabah ye ama ben dayanamam o yüzden yedim yani
sana da ödül olur hem
bugün yürüyüş yok sanırım

Ayy insallah dayanirim dayanmam lagzim belki bir lokma tadina bakarim bilemedim simdi yaa

Hehe ay kıyamam yaa ne güzel bir yüreğin var ekimim :)

Aynen canım yaa biz işte pazarları cıslayınca bi günden medet umuyoruz.sen pazartesi de bildirim yapsan vız gelir tırıs gider gülüm.yakışır benim arkadaşıma özgüvenin tam

Sağol canım benim de sen de son zamanlarda haftasonunu düzene soktun bence pek kaçamağın olmuyor. Kendine haksızlık etme.

Menumu vereyim
D Deligonul783 M Melrin VE degerli dostlar
Sabah 8.30: 1 dilim t b ekmek
1 has yumurta
2 zeytin
1 çay k bal kaymak
Ara 10.30: şek Nescafe 2 dilim bitter

Öğle 12.30: tavuk patates haşlama(1 But bir küçük patates)
4 kaşık b pilavı
1 küçük kase cacık
Ara 17.00: 2 kurabiye Nescafe

aksam 18.00: 1 kase çorba
1 kepçe kuru Fas
Bol yeşil salata

ara: türk kahvesi
Ara: süt
3 litre su

afiyet olsun kurabiyede bugünün ödülü sanırım

Bence güzel olur böyle ama öğleni daha sağlam da yapabilirsin .
Bence sadece simitle olmamış canım az yani. Süt de icebilirsin 8 9 gibi
Afiyet olsun canım kararında. Akşam ekmek olmasa daha iyi olurdu patates yemeği var çünkü.

Kızlar okuldan geldim 7 tepsi kurabiye yaptık canım çıktı. Çok yoruldum. 2 tepsi doğum yapan arkadaşıma, 2 tepsi ablama yeğenim ameliyat olacak geleni gideni için. 1 tepsi anneme kV më. 2 tepsi de eve daha kurabiyrleri pidirfim kaldirmadim. Tezgah dağınık bulasik falan. Bir yanda oğlum yapismis bacagima yarın akssmada misafirim var tatlı yapacam

Menümü vereyim ortilerim ve tüm arkadaşlar:
tevafuk55 M Melrin

Kahvaltı (12:00)
1 yumurta, 2 dilim tb, 2 kk kadar karışık peynir, 1 d salam, domates, t.k. kahvaltı sos, çay k. tereyağ ve reçel, çay

Ara (15:00)
Ş.siz nescafe, 3 d bitter, birkaç fındık fıstık, kk kadar kek, 1 minik lokum

Akşam (19:00)
2 dilim tb ile yağsız tost, 1 kase yoğurtlu kabak salatası

2,5-3 lt su
ara yapıcam ama henüz karar vermedim. eşim tatlı alırsa yersem yazarım.

Ohh canım ellerine sağlık. Biraz dinlen de sonra halledersin nasılsa mutfağı falan..

Iyi frenlemissin canim kendini.menun gayet hafif.istahin acikti ama iraden konustu

inciiitanesi
sabah 09.00
1 simit
1 ucgen peynir
5 zeytin

ara 11.30
10 adt erik

oglen 13.30
1 kandil simidi
1 yk kiymali yumurta

ara 16.00
3 adt cilek

aksam 18.30
yarim kase mercimek corbasi
1 kucuk karniyarik
1 yk taze fasulye
3 adt yaprak sarma

su 3 litre

Evet menun guzel olmus.aksam mi kacamak yapacaksin

Odul olsun tam olsun madem.adam almis getirmis ye bi tane.guzel kilo verdin.bu hafta baska kacamak yapma ama

Gayet guzel dengeli bir menu canim.tatli da odulun olsun yersen

Ben de bugün dikiş makinesinin başındaydım. Bol gelen kıyafetlerimin bir kısmını daralttım pens falan attım. İki kumaş pantolon bir kot pantolon belden daralttım. Bir de kalem etek aldım siyah o da belden boldu. Onu da baya bi daralttım belden. İki öne iki arkaya pens koydum güzel oldu. Önceden giydiğim pantolonu bile yanlardan 2 cm daralttım. Daha önceki giysilerim zaten oluyo çok şükür onlar zaten dardı. Baya bol tuniklerim var napsam onları bilemedim. Standart bedenleri salaş modelleri. Ama giyince kilolu gösteriyo daraltsam saçma olur. Acaba ince güzel bi kemer mi alsam üzerine aksesuar olarak takarım belim de ortaya çıkar. Olur mu dersiniz? Yoksa hiç giymicem.

Sadece pilav miktari biraz fazla geldi bana canim ama sende odulu hakettin hani

Ayyy ellerine saglik.ne kadar cok yapmissin canim.ne kurabiyesi yaptiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…