Haydi Yine Yeniden...

Oh şöyle doya doya bir menü olmuş artık gerekiyodu ama yine de azar azar yemişsin güzel olmuş afiyet olsun canım.

Ye kuzum sen hskettin afiyet şeker olsun
Afiyet olsun canım az az her şeyden yemissin tutmussun kendini Tebrikler canım

Canım bence bugünün az olmuş. Akşam ara yapabilirsin.

Azar azar yemişsin canım güzel olmuş afiyet olsun. Sadece öğlenin az olmuş.

Becerikli hatun seni.ne guzel isler geliyor senin elinden oyle.masallah sana.tuniklerin modeli bozuluyorsa dedigin gibi kemerle kullanabilirsin.sen isini bikirsin fistik yakistirirsin kendine

Sağol kuzum, mısır gevrekli kurabiye yaptık :))
Ellerine saglik canim cok zahmetli o kurabiye iyi yapmissin valla insanin boynu falan tutulup kaliyo onun kurabiyesini pisirip buzluga atinca sonradan gevrekleyebiliyosun daha kolay oluyo aklinda bulunsun tatlim ellerine saglik cok yorulmussundur kesin ...

rabbim korur elbet bundan sonra daha az kafaya takıcam torunları :))
vay paşamm maşallahlı okumayı seviyor kitap fuarlarına da gidiyor yaradanına kurban olurum ben onunnnnn

menü çok güzel sağlıklı olmuş gülüm
sen ne diye kendini çürük elma gibi hissettin de bake geçen hafta da tek artı bendim ben hiçte öyle hissetmedim sen iyice stres yapıp yanlış hormonları salgılatıcan böyle yapma gülüm yazık sana da emeğine de

doğruyu diyim mi deme desen de diycem zatii dilim şişer demezsem vallaha da billaha da bu menü bana çoook az göründü

baklava erken saatte zaten ortağım sorun olmaz menün çok güzel kandil simidini de kahvaltıya sakla istersen

Yok kuzum bu yarın itibariyle uymayı düşündüğüm liste bugün menümü yazmadım ne bileyim canım sıkıldı az da değil +900 yuh valla bana

Becerikli hatun seni.ne guzel isler geliyor senin elinden oyle.masallah sana.tuniklerin modeli bozuluyorsa dedigin gibi kemerle kullanabilirsin.sen isini bikirsin fistik yakistirirsin kendine

Sağol canım benim :) foto atarım artık olmuş olmamış dersiniz :)

Hayırlı kandiller arkadaşlar
Moralim çok bozuk
Kas hastası yegenlerimin kasları yıllar içinde zayifliyor. Şu an agliyorum. Ablamin 3 çocuğu da kas hastası çünkü. Önümüzdeki hafta Ortanca yegenimin ameliyatı var parmak kaslarindan ameliyat olacak. Şu mübarek gecede Rabbimden şifa istiyorum bütün ömürleri için. Rabbim ne olur bizi özellikle ablami evlat acısı ile sinama.. ne olur.. amin amin... sizde dua eder misiniz

afiyet şifa olsun gülüm bende yarım kurabiye hüpledim şimdi üstelik hala ılıktı soğumamıştı :)

afiyet olsun canomm:)

afiyet olsun az az tadımlık yemişsin akşam yemeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…