- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.381
melrinnnn kız seni halı patpatıyla kovalarım görürsün o ne biçim laf öyleKızlar menülere yorum yapamıycam bugünün başarısızı olarak kendimi yorum yapacak kişi olarak görmedim
allah yardımcınız olsun dualarımda artık yeğenlerinde olacakHayırlı kandiller arkadaşlar
Moralim çok bozuk
Kas hastası yegenlerimin kasları yıllar içinde zayifliyor. Şu an agliyorum. Ablamin 3 çocuğu da kas hastası çünkü. Önümüzdeki hafta Ortanca yegenimin ameliyatı var parmak kaslarindan ameliyat olacak. Şu mübarek gecede Rabbimden şifa istiyorum bütün ömürleri için. Rabbim ne olur bizi özellikle ablami evlat acısı ile sinama.. ne olur.. amin amin... sizde dua eder misiniz
Cok super canim.belki de yarin 9 lara ineceksin.bi tartilsan miangelina35 ve kızlar
sabah+öğle 12 de
1 haşlama yumurta
peynir
domates salatalık
akşama doğru
yarım poğaça (ben yaptım )
akşam 20 :05
annem oruçtu iftarı bekledik
1 kase çorba
1 kepçe kuru fasulye
1 biber dolma
salata
Canim Rabbim bugun kandil yuzu suyu hurmetine sifa versin yegenlerine.insallah ameliyati basarili gecer toparlanirlar.gun dogmadan neler dogar uzmeyin kendiniziHayırlı kandiller arkadaşlar
Moralim çok bozuk
Kas hastası yegenlerimin kasları yıllar içinde zayifliyor. Şu an agliyorum. Ablamin 3 çocuğu da kas hastası çünkü. Önümüzdeki hafta Ortanca yegenimin ameliyatı var parmak kaslarindan ameliyat olacak. Şu mübarek gecede Rabbimden şifa istiyorum bütün ömürleri için. Rabbim ne olur bizi özellikle ablami evlat acısı ile sinama.. ne olur.. amin amin... sizde dua eder misiniz
Eşimin amcasının 3 çocuğu var 2 si kas hastası ilki yürümüyor 19 yaşında kilosuda anca o kadardır küçüktede aynı teşhis kondu istanbula taşındılar dr lar ufaklığı yürütmek için uğraşıyorlar zihinsel olarakda kötü durumdalar yüzleri nasıl güzel yavruların aileside sınav diyolar nasıl sabrediyorlar anlatamam off bile demezler Rabbim daha da güç versin yavrulara şifa versin inşallah dualarımız tüm dua bekleyenler içinHayırlı kandiller arkadaşlar
Moralim çok bozuk
Amin canım amin...Eşimin amcasının 3 çocuğu var 2 si kas hastası ilki yürümüyor 19 yaşında kilosuda anca o kadardır küçüktede aynı teşhis kondu istanbula taşındılar dr lar ufaklığı yürütmek için uğraşıyorlar zihinsel olarakda kötü durumdalar yüzleri nasıl güzel yavruların aileside sınav diyolar nasıl sabrediyorlar anlatamam off bile demezler Rabbim daha da güç versin yavrulara şifa versin inşallah dualarımız tüm dua bekleyenler için
Ahh kuzum benim icim den bisey koptu be gulum rabbim ablanin yardimcisi olsun rabbim guzel evlatlarina saglik sihhat versin onu evlat acisi ile sinamasin cokk uzuldum gercekten su guzel gunun yuzu suyu hurmetine sen iyi et yavrucaklari rabbim aminn ...Hayırlı kandiller arkadaşlar
Moralim çok bozuk
Hayırlı kandiller arkadaşlar
Moralim çok bozuk
Ben de bugün dikiş makinesinin başındaydım. Bol gelen kıyafetlerimin bir kısmını daralttım pens falan attım. İki kumaş pantolon bir kot pantolon belden daralttım. Bir de kalem etek aldım siyah o da belden boldu. Onu da baya bi daralttım belden. İki öne iki arkaya pens koydum güzel oldu. Önceden giydiğim pantolonu bile yanlardan 2 cm daralttım. Daha önceki giysilerim zaten oluyo çok şükür onlar zaten dardı. Baya bol tuniklerim var napsam onları bilemedim. Standart bedenleri salaş modelleri. Ama giyince kilolu gösteriyo daraltsam saçma olur. Acaba ince güzel bi kemer mi alsam üzerine aksesuar olarak takarım belim de ortaya çıkar. Olur mu dersiniz? Yoksa hiç giymicem.
Gunaydin can dostum
Canim benim cokk gecmis olsun usuttun yine galiba yagmurun yagdigi gun ustune bisey almamistin dikkat et kendine canim benim ..tomurcukkk kızlar dün giremedim nete biraz rahatsızlandım uyumuşum
sabah ta doktora gittim
yine geçenki gibi ağrılarım başladı hafif hafif bu sefer çok ilerlemesin dedim doktora gittim tahlil için kan felan verdim cumaya sonuçları çıkacak
Canim benim cokk gecmis olsun usuttun yine galiba yagmurun yagdigi gun ustune bisey almamistin dikkat et kendine canim benim ..
Gunaydim fistiklar bizim anneler gunu yemegi iptal olmus cuma yagis varmis yarin siir okuycam slayt falan hazirlamislar ayy cokk heycanliyim bennn
Geçmiş olsun canım.ne ağrısı kulak mı noldu canımtomurcukkk kızlar dün giremedim nete biraz rahatsızlandım uyumuşum
sabah ta doktora gittim
yine geçenki gibi ağrılarım başladı hafif hafif bu sefer çok ilerlemesin dedim doktora gittim tahlil için kan felan verdim cumaya sonuçları çıkacak
Tamam canım yaa kusura bakma okumadan diğer mesajını yanıtladım.Böbrek ağrıların kandaki iltihap durumları sanırım.Birşey yoktur inşallah kötü düşünmeSağol canım bakalım yine iltihap çıkmasında cuma alacağım sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?