Haydi Yine Yeniden...

allah yardımcınız olsun dualarımda artık yeğenlerinde olacak

Cok super canim.belki de yarin 9 lara ineceksin.bi tartilsan mi

Canim Rabbim bugun kandil yuzu suyu hurmetine sifa versin yegenlerine.insallah ameliyati basarili gecer toparlanirlar.gun dogmadan neler dogar uzmeyin kendinizi

Eşimin amcasının 3 çocuğu var 2 si kas hastası ilki yürümüyor 19 yaşında kilosuda anca o kadardır küçüktede aynı teşhis kondu istanbula taşındılar dr lar ufaklığı yürütmek için uğraşıyorlar zihinsel olarakda kötü durumdalar yüzleri nasıl güzel yavruların aileside sınav diyolar nasıl sabrediyorlar anlatamam off bile demezler Rabbim daha da güç versin yavrulara şifa versin inşallah dualarımız tüm dua bekleyenler için

Amin canım amin...

Ahh kuzum benim icim den bisey koptu be gulum rabbim ablanin yardimcisi olsun rabbim guzel evlatlarina saglik sihhat versin onu evlat acisi ile sinamasin cokk uzuldum gercekten su guzel gunun yuzu suyu hurmetine sen iyi et yavrucaklari rabbim aminn ...

Canım benim ne desem bilemedim. Siz güçlü durun ablanın yanında. Sakın kendinizi bırakmayın. Gün doğmadan neler doğar.. Allah şifa versin yavrulara.. Ablana da bolca sabır.. Eşimin amcasının 3 çocuğu var. 2 küçükte kas hastası. Biri oğlan biri kız. Kız 19-20 yaşında o biraz daha ağır galiba. Abisi 30 yaşında ve bebeği bile oldu. Dr lar olmaz diyordu yatalak kalır falan diyordu ama olmadı. Hatta çalışıyor evini geçindiriyor. Allah tan ümit kesilmez üzme sen kendini. Sen güçlü olacaksın ki ablan da güç alacak senden canım benim...

tevafuk55
canım çok üzüldüm akşam giremedim şimdi baktım acil şifalar versin rabbim
kimseye ablana evlat acısı göstermesin çok zor çok benim evladım yok ama kuzenlerimi kaybettiğimde o amcamın yengemin feryadları beni yaktı kavurdu
çok çok geçmiş olsun dualarımız sizinle canım

tomurcukkk kızlar dün giremedim nete biraz rahatsızlandım uyumuşum
sabah ta doktora gittim
yine geçenki gibi ağrılarım başladı hafif hafif bu sefer çok ilerlemesin dedim doktora gittim tahlil için kan felan verdim cumaya sonuçları çıkacak

ohh ne güzel becerikli hatun ellerine sağlık

gönder bol gelenleri bize

canım zaten bebek düşünüyorsun tekrar o zaman hamileliğinde giyersin rahat rahat

Canim benim cokk gecmis olsun usuttun yine galiba yagmurun yagdigi gun ustune bisey almamistin dikkat et kendine canim benim ..

Geçmiş olsun canım.ne ağrısı kulak mı noldu canım

Sağol canım bakalım yine iltihap çıkmasında cuma alacağım sonuçları
Tamam canım yaa kusura bakma okumadan diğer mesajını yanıtladım.Böbrek ağrıların kandaki iltihap durumları sanırım.Birşey yoktur inşallah kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…