- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #24.401
Günaydın canım,hadi hayırlısı temiz bir başlangıç yaptın devamlılığı gelecek ve çok güzel kilolar vereceksin artıkGünaydın arkadaşlar sıfır kaçamak durumundayım inşallah gün boyu böyle devam ederim
Amin canımGünaydın canım,hadi hayırlısı temiz bir başlangıç yaptın devamlılığı gelecek ve çok güzel kilolar vereceksin artık
Sen de bizim canımızsınGünaydın canlarim.. dün akşam ki dualarıniz desteğiniz için çok çok teşekkür ederim hepinize...
Bugün düne göre biraz durgun günlük sanki
evet canım durgun. acele ile evden çıktım sabah anahtar içeride kapıyı çektim
eşim birazdan gidip bakacak
nasıl açacak bakalım
öyle yapacak birşey yokOlur öyle dalgınlıklar.Olmadı çilingir çağırır artık
Yürüyüşlere devam edecek misin canım.kendini nasıl hissediyorsun,ağrılarım var demiştinöyle yapacak birşey yok
Yürüyüşlere devam edecek misin canım.kendini nasıl hissediyorsun,ağrılarım var demiştin
kocacığım açmış kapıyı :) kartla
Kendini yorma da sağlığın daha önemli canımhafta da 3 gün yaparım demiştim ya canım 2 defa kaldı bir şekilde tamamlarım yani
Takma canım kafana.Allah'a havale et.boşver üzülme sende hasta olursun bak.Herkes hakettiğini bulur bir gün sabır ve zaman herşeyin ilacı...Canım neyin var ağrın mı var yine??inciiitanesi
Ben de birazdan çıkıcam. Akşam geç saatte geliriz eve. Ananemlere gidicez yeni eve geçtiler de ev görmeye.. Ama ailevi can sıkıcı şeyler var. Dua istiyorum sizlerden. İnşallah bugün çok canım sıkılmazakrabaların ikiyüzlülüğünden gına geldi artık tükettiler beni.
O her yerde var be kuzum takma dualarımız seninle herkese hakettiği kadar davran rahatlarsın ben öyle yapıyorumCanım neyin var ağrın mı var yine??inciiitanesi
Ben de birazdan çıkıcam. Akşam geç saatte geliriz eve. Ananemlere gidicez yeni eve geçtiler de ev görmeye.. Ama ailevi can sıkıcı şeyler var. Dua istiyorum sizlerden. İnşallah bugün çok canım sıkılmazakrabaların ikiyüzlülüğünden gına geldi artık tükettiler beni.
ayy gülüm ya senide mi ailevi sorunlar bitmiyor allah sıkıntısız sorunsuz geçmesini nasip etsinCanım neyin var ağrın mı var yine??inciiitanesi
ben anamdan yorgun doğmuşum zatiibugün kimseler yok ben zaten kendimi çok yorgun hissediyorum uykulu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?