Haydi Yine Yeniden...

Canım neyin var ağrın mı var yine?? inciiitanesi
Ben de birazdan çıkıcam. Akşam geç saatte geliriz eve. Ananemlere gidicez yeni eve geçtiler de ev görmeye.. Ama ailevi can sıkıcı şeyler var. Dua istiyorum sizlerden. İnşallah bugün çok canım sıkılmaz akrabaların ikiyüzlülüğünden gına geldi artık tükettiler beni.

Takma canım kafana.Allah'a havale et.boşver üzülme sende hasta olursun bak.Herkes hakettiğini bulur bir gün sabır ve zaman herşeyin ilacı...

O her yerde var be kuzum takma dualarımız seninle herkese hakettiği kadar davran rahatlarsın ben öyle yapıyorum

ayy gülüm ya senide mi ailevi sorunlar bitmiyor allah sıkıntısız sorunsuz geçmesini nasip etsin

bugün kimseler yok ben zaten kendimi çok yorgun hissediyorum uykulu hissediyorum
ben anamdan yorgun doğmuşum zatii son nevresimleri de ütüledim katladım kaldırdım azcık evi süpürdüm pilim bitti hava kapkara şişek çakıyor gök gürlüyor yağmur yağmıyor akıyor mübarek anlayacağın tam uyuşuk yorgun kasvet havası ama biz uyumuyoruz olmazzz :))
bitki çayı yaptım anneciğimle içelim bari sen de kahve iç uykun açılsın gülüm
inşallah cumaya tahlillerin de temiz çıkar bu ara dikkat et üşütme çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…